2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Zenekarok/Előadók » Magyar

Baby Gabi fórum

Sziasztok mindenkinek! Itt vagyok... Elnézést kérnék mindenkitől,akinek nem írtam vissza a levelére... Számomra...

Témaindítás: 2006.11.02.
Utolsó hozzászólás: 2007.08.28.
Hozzászólások: [115.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Rolcsi 2006.12.31. 18:54 • [45]
Sziasztok! Errol nem szeretnék témát nyitni, mert ez Baby Gabi fóruma. Ezek a dolgok szerintem nem ide tartoznak, amúgy akár hiszed, akár nem, de nagyon sok más énekest szeretek még, tobbek kozott Szandit, Tóth Verát és most kezdem megszeretni Zalatnay Saroltát is. Nagyon sok más eloadó dalait is meghallgatok, viszont Baby Gabi az elso számú kedvencem, a szívem csucske. Ok, mondjuk, hogy Ákos nem playbackel, de eleve nem tudom minek kellett ezt a témát felhoznod, mivel manapság nem az számít, hogy ki playbackel, hanem az, hogy ki tud énekelni, mivel eleve az eloadónak fel kell énekelni az albumot, bár nagyon sokan eloszeretettel használják a kulonbozo retusáló programokat és ezért nem énekelnek éloben, viszont szeretném mégegyszer kihangsúlyozni, hogy Gabi nem PLAYBACKEL, hanem fél playbackel, ami teljesen más, mint az, ha teljesen playbackalne. Gabi nagyon szépen énekel, mondhatom, hogy a világ legszebb hangja Baby Gabié az énekesnok kozul. Remélem nem gond, hogy ezeket leírtam, nem szeretnék senkit megbántani, neked is van véleményed, meg nekem is, el is fogadom, de nem szeretnék ehhez már hozzá szólni. Nagyon szeretem Gabit és ezt senki nem fogja megváltoztatni, mivel már sokszor találkoztam vele és O mindig nagyon kedves velem, angyalian kedves, angyalian gyonyoru és angyalian énekel. Remélem más témát hozunk fel, valami jobbat :):):) . Sziasztok!
TNT Gabi 2006.12.31. 16:38 • [44]
Sziasztok!Dobrády Ákos nem play backel!!!Elso mondatom ez volt ,ha jobban oda figyeltek még jobban értenéd azt hogy o nem play back énekes!NEM TÁTOG ,HA TÁTOGNA NEM LENNE16000 NÉZO A KISSTADIONBA!Nem szeretnék oket annyi ember .Nem hiába csatlakozott hozzájuk 7 profi zenész és Áky és Inti is nagyon jó zeneszerzok,zenészek,eloadok!Rolcsi egy részt igazat mondok abban hogy vannak olyan zenészek akik csak akkor kapcsoljak be a mikrofont amikor dumálni kell!DE TI AZT SEM TUDJÁTOK KI VOLT A TNT !Szóval nem csak Baby Gabi énekesno van a foldon ,van tobb és ti nem tudjátok a zenét megkulombeztetni,nem ismeritek az ELO ZENEKAR ÉLMÉNYEIT,NEM ISMERITEK AZ ÉN KEDVENCEIMET!Baby Gabi is oda tartozik!Ákos is magasan veri a profit!Ákos utálja a play backet,soha nem play backeznek!És még valami ezt o mondta egy interjúba ,o nem Szikora Róbert aki csak nyávog mint egy macska a színpadon!Nem hiába "énekes"Ákos!Neki is gyonyorú,nyugtató hangja van ha meghallgatnád a legújabb dalát a te vagy a hangszeremet,vagy más a fekete gyémántról,akkor azt mondanád neki is olyan jó hangja van mint Gabinak!Ott voltatok valamilyen TNT "NAGY "Kisstadioni koncerten?Én voltam Gabi koncertjén,és tok jó volt!DE AZÉRT NE NÉZZETEK LE MÁS ZENÉSZEKET,A VILÁGON TOBB ELOADO ÉS ZENÉSZ VAN!Udv.mindenkit és B.Ú.É.K!TNT Gabi
Előzmény: Wiki23 • 2006.12.29. 10:53 • [41] • Előzménykövetés 
adel1982 2006.12.30. 16:29 • [43]
Sziasztok mindenkinek!

Siket Adél vagyok Kaposvárról, én is csatlakozni szeretnék az előttem szólóhoz (Rolcsi üzenetéhez). 2006 nyarán voltam a Szüleimmel, Gabinak egy Balatonboglári fellépésén. Ő ott is élőben "nyomta végig" a bulit. A zene playback-ről ment, de szerintem ez nem számít. Neki igenis gyönyörű hangja van. Igaza van, Rolcsinak és mindenkinek aki szereti Őt. Nekem is Ő a KEDVENC énekesnőm. Tisztelni kell benne, azt amit a pályafutása során elért.
Puszi mindenkinek, Kaposvárról: Siket Adél
Rolcsi 2006.12.29. 20:33 • [42]
Ezek szerint te csak élo fellépésekrol hallottál zenekarral egyutt?
Gondolom tudod, hogy vannak fellépések, amik 30-40 percesek, itt igaz, hogy nem zenekarral énekel az énekes, viszont aki akar, az élo mikrofonnal énekel, igaz, vannak olyanok, akik szó szerint be sem kapcsolják a dalok kozben a mikrofont, csak, ha beszélni kell, de Gabi nem ilyen, aki volt már Baby Gabi fellépésen az tudja, hogy Gabi ráénekel a dalra, lefordítva, éloben énekel a színpadon.
Eleve hogyan férne rá egy kis színpadra egy zenekar?
A kisseb faluk vagy akik eleve csak az énekesre kíváncsiak miért fizetnének 500.000-600.000 ft-t egy 1 órás koncertért?
Itt nem az a lényeg, hogy ki playback-kel, hanem, hogy ki hogyan tud énekelni éloben, Gabi pedig magasan veri a profi szintet, amit más eloadók még álmukban sem.
Wiki23 2006.12.29. 10:53 • [41]
A Dobrády is playback-kel keményen, messze van az élőtől.
5 fellépésből 3-at végogtátog. Erről ennyit.
TNT Gabi 2006.12.28. 17:00 • [40]
Szia Gabi!Jó ez ok,de szerintem a ti hangotok nem illik ossze mert Áky hangja más mint a tied!De én akarom hogy egy dal erejéig ossze álljatok!Csak annyi a kulonbség hogy a te play backre énekelsz,o pedig elo zenekarral játsszik,játsszott!De szeretném toled megkérdezni ez kinek volt az otlete?Áky akarja ezt a dalt eloadni veled vagy te akarod?Itt az e-mail címem:tntgaby@vipmail.hu!Szeretnék evel kapcsán pár kérdésre választ kapni!Pussz!Gabriella
Rolcsi 2006.12.28. 16:19 • [39]
Szi Gabi!

Nagyon jó volt a gyori fellépésed, nekem nagyon tetszett.
Megint nagyon szép voltál, bár mikor nem vagy az :):):).
Tetszettek az ajándékok, amit ajándékba adtam neked?
Utólag is kívánok Kellemes Karácsonyi Unnepeket, elore viszont nagyon boldog új évet sikerekben és vidámságban gazdagot, ja, és végre találd meg a párodat, hogy nagyon boldog lehess és, hogy végre megszulethessen az új Baby Gabi :):):) .
Nekem nagyon tetszik az új albumod koncepcója, bár remélem, hogy a fellépéseken lehet majd hallani Toled az új dalokat, bár a duett dalaidat is énekled a fellépéseken.
Lehet, hogy még korai kérdés, de kb. mikorra várható az új maxi, klippel?
Egy nagyon fontos kérdés, mert még elfelejtem leírni, az új albumodon új dalok lesznek vagy feldolgozások?
Nagyon várom válaszodat!
Puszi!

Roli
Baby Gabi 2006.12.28. 10:05 • [38]
Szia Adél!
Ha majd lehet már kapni a lemezt,akkor weboldalon lesz erre egy külön menüpont!
Meg fogod érteni,hogy mit kell csinálni vele!Ha mégsem,akkor valaki biztos segít majd neked...
Vigyázz magadra!
Puszi
Előzmény: adel1982 • 2006.12.25. 19:20 • [36] • Előzménykövetés 
Baby Gabi 2006.12.28. 10:03 • [37]
Szia TNT Gabi!
Azért az túlzás,hogy TNT rajongó vagyok,inkább csak szeretem a dalaikat,meg a fiúkat! Biztos Szekeres Adrienn hangja jobban illik az Ákoséhoz,de szerintem amíg nem hallod,addig ezt így nem lehet kijelenteni...Nem hiszem,hogy lesz a lemezhez koncert,bár nagyon szeretném....Egyáltalán nem bántottál meg...Ettől lesz más ez a lemez,mint a többi...Ha kell rockban,ha kell rock and roll-ban nyomulok...Több stílus,több féle hang...Ez nekem egy kihívás,és nagyon élvezem...
Pussz
Előzmény: TNT Gabi • 2006.12.25. 13:06 • [35] • Előzménykövetés 
adel1982 2006.12.25. 19:20 • [36]
Szia Gabi!
Adél vagyok Kaposvárról, nagyon szépen köszönöm leveled a (december 25)-it. Már a megjelenésig csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha a weboldaladon keresztül szeretném majd megrendelni a cd-ét, pontosan hová kell kattintanom, mit kell csinálnom, milyen adatokat kell megadni? Lehet, hogy a mai világban már szégyennek számít, de még soha nem vásároltam interneten keresztül. Nemrég lett, itthon internetünk, a lemezről meg semmiképp sem szeretnék lemaradni. Hiába van szoftverüzemeltető végzettségem, a 4 végtagi bénultságom miatt, lassúbb ütemben megy a gépelés is. Természetesen, amikor 2002-ben végeztem a szoftvertanfolyamot, számítógépünk már volt itthon, így hoztam be a lassúságom miadtti hátrányomat is az osztálytársaimhoz képest. Rengeteget gyakoroltam, itthon gépelni, de még mindig csak a bal kezemmel tudok. Tulajdonképpen, a mozgásideg központom bénult az agyban. A bénulás jobb oldali túlsúllyal van így a jobb kezemmel, csak nagyon kevés dolgot tudok megcsinálni. Kézzel írni is a bal kezemmel tanultam meg. Várom válaszod, sok-sok puszit küldök a legnagyobb kaposvári rajongód: S. Adél
lap teteje
További oldalak «« 1 2 3 4 5 6 78 9 10(11-12) »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még