2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
2006 legjobb magyar slágerei I. rész, Oláh Ibolyától Zsédáig
2006 legjobb magyar slágerei II., Lolától Rúzsa Magdiig
2006 legjobb magyar slágerei III. rész, Desperadótól Bartók Eszterig
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

2006 legjobb magyar slágerei  IV. rész, Ákostól a Crystalig

A Mahasz Rádiós Top 40-es listájának az utolsó negyedéves részéhez érkeztünk. Karácsony előtt mindenki rákapcsolt egy kicsit, így elég erős volt a mezőny. Az év végi harcból Ákos és a Crystal került ki győztesen. Az ő dalaikat játszották a legtöbbet a hazai rádiók. Reméljük jövőre is hasonlóan színvonalas lesz a felhozatal.

Ákos természetesen hozta a formáját, az Adj hitet a 4. helyig kúszott fel a listán, legalábbis az 50. hétig. Lehetséges, hogy még ennél is jobb helyezést fog majd elérni, ezt majd csak az év végi összesítés során tudhatjuk meg. Mindenesetre az elmúlt időszak legtöbbet játszott dala a magyar rádióknál. A „Még közelebb” című új stúdióalbumról kimásolt dalhoz készült klipet Ákos rendezte.

Te vagy a jel

A Crystal az év során sokszor került magas pozícióba. Így van ez a Te vagy a jel című nótával is. Egészen a 4. helyig jutott, szinte pár hét alatt. A „Világok hangjai” c. korong első kislemeze a Te vagy a jel, ami igazán jó keresztmetszete az albumnak: újszerű, izgalmas, érzelmes.

A Megasztárból megismert Varga Ferenc és Balássy Betti között a jelek szerint teljes a harmónia. Talán ez is hozzájárult az Egy bolond százat csinál című daluk sikeréhez. Az „Egy bolond százat csinál” című film főcímdala a 8 helyig jutott. A Megasztár harmadik szériájának szerelmespárja a Music Television World Chart Express című műsorban is előkelő helyet tudhatnak a magukénak a nálunk is közkedvelt dallal.

Hogy te is szeretni tudj

Szabó Eszter leendő gyerekéhez írt „Hogy te is szeretni tudj” című dalát egy különleges sajtótájékoztató keretében mutatták be a Ferihegy 1 tranzitjában. Ezután az énekesnő tett egy kisebb kört az égen, ugyanolyan magasba jutva, mint a dala. A ...Hogy te is szeretni tudj a 11 helyet szemelte ki magának.

Lola valószínűleg nem erről álmodott titokban. A Hallja meg a világ sikerét nem tudta felülmúlni, az újabb dala azért a 15 helyet is birtokolta. Igaz ebben a pozícióban is kezdett a dal, de feljebb nem jutott. A népszerű tinisztár azért bizonyára nem keseredik el: erős volt a mezőny, de a Titokban álmodoztunk-ot elég sokszor játsszák a rádiók.

Szerelem

A Nox dalának, a Szeretem-nek meg kellett elégednie a 15 hellyel (eddig). Ennek ellenére azért a kívánságműsorokban előszeretettel kérik a dalt. Az Örömvölgy címmel megjelenő album zeneanyaga legkiforrottabb formában mutatja a Nox-ot. A „Szeretem” lett az első klip, ami jó választásnak bizonyult, a dal pörgős és pozitív kicsengésű.

A Hooligans rendhagyó helyszínen forgatta immáron 15. videóját. Az Indián által rendezett klip egy száz méter magas hídpilléren játszódik. Sikerült elég magasra jutniuk a listán is. A Félember, ami különben az legújabb albumuk (a Bohémélet) bemutatkozó darabja a 18 helyezést kaparintotta meg magának.

Ne felejtsd el

A Club 54 második albumának az első nótája a Ne felejtsd el címmel jelent meg. 6 hét alatt a 19. helyet sikerült vele elérni. A dal Némó szerint az album legkarakteresebb száma: hangszerelésben és szövegében is a legkiemelkedőbb.

A Fekete gyémánt ugyan nem teljesített olyan jól, mint a Te vagy a hangszerem, de az első 20-ba azért bekerült. Egészen pontosan a 19. helyig tornázta fel magát, igaz 4 hét alatt. Az azonos című albumon található dalokban a megszokott TNT-s stílusjegyek, a slágeres, dallamos vonal tükröződik vissza. Érdekesség még, hogy a produceri és hangmérnöki feladatokat a Neóból kivált Moldvai Márk látta el az első albumon.

Új naptár

Levy T, OG Duck és Real Action visszatért. Az Új naptár című daluk eddig csak a 23 helyet tudta megszerezni magának, igaz sok ideje még nem volt az előretörésre. A fiúk tavaly megjelent albumán régi dalok hallhatók új hangszerelésben, összekötve ezzel a csapat egykori és mai zenei világát. Az „Új naptár” című nóta, már teljes mértékben a megújult Hip Hop Boyz világát adja vissza.

- Nagymester -

[2007.01.02.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Laci89 2009.07.15. 19:44 • [2]
Crystal kiváló,s nem szar!!!
Előzmény: schindler • 2007.01.05. 09:22 • [1] • Előzménykövetés 
schindler 2007.01.05. 09:22 • [1]
szarok

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még