2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Heves Megyei Online
Kapcsolódó cikkek
Lola, Szekeres Adrien és Csézy is izgul a döntő előtt - Ki képviseli hazánkat Szerbiában?
Német győztes 1982-ben - ritkán látott videók az Eurovíziós Dalversenyről
Csézy utazhat Belgrádba
Megérdemelten nyert Csézy az Eurovízió hazai döntőjében?
Csézy-Szekeres Adrien: 29-29 Eláruljuk mi döntött a holtversenyben!
Csézy: "Senki sem vett komolyan, névtelen senki voltam"
Kapcsolódó Kiadványok
Csézy: Szívverés
Kapcsolatok
Csézy
Szekeres Adrien
Legnépszerűbb csengőhangok

Csézy számított a sikerre  

Csézy nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét. Mint arról már hírt adtunk, az élő televíziós versengésben a közönség segítsége is kellett ahhoz, hogy az énekesnő első helyen zárja a végjátékot.

Csézy elmondta, hogy borzasztóan jól érzi magát. Még a döntő utáni interjúban –amit a Heves Megyei Online-nak adott- sem tudta elhinni, hogy nyert és hogy mindez megtörtént vele. De azért hozzátette: számított a sikerre, tisztában volt vele, hogy milyen jó a dal, amit elénekelt.

Az énekesnő elárulta, minden versenyre, amin eddig részt vett, úgy készült, hogy a legjobbat tudja nyújtani. Szerinte ha nem így gondolkodik valaki, akkor nincs is értelme belevágni, mert akkor biztosan elmarad a siker.

A győztes azt mondja, nem árulták el neki, hogy hány szavazattal nyert, annyit „kötöttek az orrára”, hogy Szekeres Adrien pontszámának több mint a dupláját kapta meg a szavazatok összesítése után.

Belgrád előtt még utazik

A nagydöntő május végén lesz Szerbia fővárosában, ám az új szabályok szerint a magyarnak, sok más nemzet képviselőjével egyetemben, még elődöntőt is kell vívnia. Csézy addig persze nem tétlenkedik itthon, sokat lép fel a tavasz végi eseményig.

- A döntő előtt még márciusban elutazom Hamburgba, ahol egy önálló előadói esten bemutatkozhatom majd a zenei élet nagyjai előtt. Ez a lehetőség a véletlennek köszönhető, természetesen örültem a felkérésnek – mondta a lány a heol.hu-nak adott interjújában.

A Szívverés című dal angolul csendül majd fel Belgrádban. Csézy szerint mindenképpen így kell előadnia, hiszen túlságosan is kis ország vagyunk, s a nyelvünket kevesen beszélik és értik. Emiatt érzi úgy, hogy nyitni kell, és erre lehet jó lehetőség, ha többen értik majd a dalt, amit énekel.

- Sajnos csak keveset beszélek angolul, de ez nem akadályoz majd a felkészülésben és a tökéletes előadásban, hiszen az egyetemen hat-hét nyelven énekelve vizsgáztunk – tette hozzá az énekesnő.

Csézy nem panaszkodhat, amellett hogy az országos versenyt megnyerte, a lemeze is népszerű. Az album csupán három hónapja került a boltokba, de már az összes elfogyott, most készül a második kiadás, amelyen már a Szívverés Eurovíziós verziója lesz hallható. Nagy elismerésnek érzi azt is, hogy a MAHASZ-lista tizenhatodik helyén szerepel a lemez.

Mi a véleményed az Eurovízió nemzeti döntőjéről?
Szerinted megérdemelten nyerte meg Csézy az Eurovízió hazai döntőjét? - Szavazz!

-ej-

[2008.02.11.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Tamás 2008.02.15. 20:12 • [4]
Nincs két Mahasz lista! :) Csak egy! Bár nem értem, hogy egy 270ezres platinalemezt miért nem lehet jelőlni, a 7500-ast meg igen?! Melyikre is kéne büszkének lennünk???

Amúgy ha más nyert volna Csézy helyett, akkor is ez lett volna.
theende 2008.02.15. 19:04 • [3]
Csak annyit, hogy Csézy nagyon szépen énekel angolul, már hallottam 2 számot is énekelni Tőle.
Nem tudom, hogy miért kell ezt csinálni....belekötni a másikba. Csézy egy nagyon jó énekesnő, örülni kellene, hogy ilyen jó énekesek is vannak!
Remélem egy nagyon jó helyezést fog elérni a dalversenyen!
vitathatatlan 2008.02.12. 13:52 • [2]
"Sajnos keveset beszélek angolul, de ez nem akadályoz meg majd a felkészülésben és a tökéletes előadásban, hiszen az egyetemen hat-hét nyelven énekelve vizsgáztunk."
Ha jól vettem ki csézi szavaiból, akkor egy árva szót sem tud angolul, de biztos a tökéletes előadásban. Szegény angolok. Eddig úgy tudták, hogy tökéletesen, ők tudnak angolul, mert ez az anyanyelvük. A mondat második részében foglaltakhoz csak gratulálni tudok. Hat-hét nyelven egyszerre énekelni valódi bravúr!

Csézi valószínűleg VIP szavazó lehetett, ha neki elárulták a nagy titkot, míg a többi fizető szavazót csak napokkal később egy nyilatkozatban voltak bátrak értesíteni.
nagyabaj 2008.02.12. 11:51 • [1]
Lehet, hogy két mahasz lista van? Egy a Csézy-nek, egy meg a neten? Tessék már megmutatni neki a mahasz hivatalos web oldalain található listákat! Jelenleg a 33., múlt héten 36. Több olyan hét volt amikor be sem került a negyvenes listába. Január első hetében valóban volt a 16. is. Valószínűleg akkor fogyott el mind az a hatszáz - esetleg ezer lemez, egy tételben. Mire jó ez a görcsös, önigazolást próbálgató, hamis nyilatkozat tenger?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még