2024. április 18. | csütörtök | Andrea, Ilma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csézy utazhat Belgrádba
Megérdemelten nyert Csézy az Eurovízió hazai döntőjében?
Csézy számított a sikerre  
Csézy: "Senki sem vett komolyan, névtelen senki voltam"
Kapcsolatok
Csézy
Szekeres Adrien
Mészáros Árpád Zsolt
Lola
Antal Zsuzsa & Fisher’s Company
Fiesta
Ez One
Gál Csaba "Boogie"
Candies
Pflum Orsi (Pflum Orsolya)

Csézy-Szekeres Adrien: 29-29 Eláruljuk mi döntött a holtversenyben!

Az Eurovíziós Dalverseny nemzeti döntőjén a tizenöt döntőbe jutott dal sorrendjét a zsűri és a közönség voksainak összesítésével állapították meg.

Az eredményt végső soron a nézők döntötték el, hiszen – ahogy arról az MTV már a döntő előtt tájékoztatta a sajtót - azonos összpontszám esetén az a dal került feljebb, amelyikre több nézői voks érkezett. Az első hatban két holtverseny is volt, a nézők döntésének köszönhette első helyét Csézy, illetve a negyedik helyezést elért Antal Zsuzsa is - olvasható az MTV lapunknak elküldött közleményében. 

 Fellépési Előadó Zsűri Nézők Összpontszám
sorrend
13 Csézy 14 15 29
10 Szekeres Adrien 15 14 29
3 Vágó Zsuzsi-Mészáros Árpád Zsolt 12 13 25
5 Antal Zsuzsa&Fisher's Company 13 7 20
6 Fiesta 8 12 20
9 Lola 8 11 19
8 Gál Csaba Boogie 10 8 18
12 Pflum  Orsi 12 6 18
15 Szatmári Orsi 8 9 17
7 Imre Zsuzsa 5 10 15
4 Hoffmann Mónika 9 1 10
1 Candies 3 5 8
14 21 Gramm 5 2 7
11 Dure 3 3 6
2 Ez One 1 4 5

A nézők szavazatait közjegyző hitelesítette, aki a szavazást elejétől a végéig figyelemmel kísérte, és ennek alapján törvényesnek ítélte a voksolás teljes lebonyolítását. A rendszer csak azt a szavazatot értékelte, ami az adott dalra annak elhangzása alatt érkezett, a műsor végén pedig 15 percig minden dalra lehetett érvényesen szavazni. Az adott dal elhangzása előtt (az előadó kisfilmjének indulásakor) a közjegyző nyitotta meg az adott dal szavazóablakát, illetve a szám után ő is zárta.

Mi a véleményed az Eurovízió nemzeti döntőjéről?
Szerinted megérdemelten nyerte meg Csézy az Eurovízió hazai döntőjét? - Szavazz!

[2008.02.11.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
nagyabaj 2008.02.12. 16:51 • [13]
Még valami. A tisztességes verseny hiánya az ami nekem fáj. Nekem a hallgatónak, nézőnek. Soha egyik versenyző sem nyilatkozott úgy, hogy nem fogadja el az eredményt. De azért ne várja senki, hogy annak örüljenek, hogy ahogy valaki írta a Fiesta kapcsán, hogy aszisztának kellettek a Csézy sztárrá avatásához. Csodálod, ha sokaknak ez megfekszi a gyomrát és hányia kell az egésztől? Csak ezért lehet ilyen módon keverni a kártyát, mert akinek ez nem tetszik, mindjárt ráfogják, hogy sportszerűtlen, meg eméssze már meg, meg elvakult fan, stb. Beírnak a rajongói fórumokra burkoltan célozva arra, hogy hát ez van, tessék tudomásul venni, mert hát lehet ám lent is lenni, meg hát fent is. Meg egyszer ide, egyszer oda. Hol tartunk? Én a néző vagyok lealázva. De ha tetszik a kiadói lobbinak, ha nem hangot fogok adni ezen véleményemnek. És ne fogják a művészekre, hogy verik a balhét. Én a fizetős néző verem a balhét. Mert én is be vagyok csapva. Csak én nem függök egzisztenciálisan ettől a kiadói maffiától. Nekem csak lenyomják szépen mosojogva a torkom, mert hát én ehhez úgysem értek. Na látod ez az igazi szitu és nem az amit te annak állítasz be. És büdös, de nagyon. Koromnál fogva megéltem azt amikor két emner irányította az én zenei izlésemet és döntötte el, hogy kit lehet játszani és kit nem. Ki léphet fel és ki nem. Azóta csak annyi változott, hogy most többen vannak. Ez a büdös.
Előzmény: Wiki23 • 2008.02.12. 15:28 • [11] • Előzménykövetés 
nagyabaj 2008.02.12. 16:22 • [12]
http://www.musicmax.hu/?q=node/173
Olvasd el a fenti oldalt. Akkor majd talán neked is összeáll a kép, hogy miért kellett bármi áron megnyeretni ezzel Csézy-vel a versenyt. Mit mondtak volna ott arra kérdésre, hogy és tessék mondani ki is ez a kis csinoska? Erre azért nagyon gáz azt mondani, hogy senki, csak csinoska meg hát most kezdett énekelni. Most meg "the winner of the ESC Hungary National Final" Ez már mindjárt jobban hangzik, vagy nem így van. Hát ez a baj. És nem az, hogy nem a Szekeres, Fiesta, vagy MÁZS nyert. cáfold meg. Angolul meg azért nem tud, mert inkább énekelni tanult. És nemzetközi karriert igérnek neki. A kis naiv.
Wiki23 2008.02.12. 15:28 • [11]
Adrien,a Fiesta és a semmitmondó Szatmári Orsika is eméssze meg a történteket.EZ ONE,akarom mondani EZ VAN!:-)Úgy van beállítva,hogy Adrient senki nem nyomhatja le!Miért nem?????Mert van egy dala,amit agyonjátszik a csigaradar.Előtte miért nem játszotta adrien szólódalait???Hm???Örömteli a 12ezres lemezeladás,de ha utánajárunk a dolgoknak,akkor nem Ő az egyedüli,aki ezt elérte.Van énekesnő,énekes,aki ennek többszörösét produkálta.Szóval ne úgy állítsuk be,hogy az Adriennél jobb nem lehet senki.Ez a büdös,nem a szitu.
zzzsss 2008.02.12. 15:05 • [10]
A közjegyző azt hitelesíti, amit elé raknak. Nem informatikus és nem tud belelátni a gépbe, hogy kinek miylen módon nyomják meg a pontszámait. Azt se tudják sokan, hogy a Csézy dalát a Malek Miklós fia, az ifj. Malek Miklós hangszerelte. És a szöveget is az egyik producer írta. Így már érthető, hogy miért jutott be.
vitathatatlan 2008.02.12. 12:24 • [9]
A Fiesta azt nyilatkozta ma reggel a Mokkában, hogy nem szólt a fülükben a zene és a mikrofonjuk sem volt bekapcsolva, és miután reklamáltak, közölték velük, hogy örüljenek, hogy itt lehetnek, a zsűri már különben is hallotta a dalukat. FIÚK! Tényleg megtiszteltetés vendégművészként fellépni csézi sztárrá avatási szertartásán, nem is értem mi volt a bajotok?

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még