2024. május 14. | kedd | Bonifác nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Sajnos elég későn játszottunk, de nem bántuk meg
Képgalériák
Parádé hangulat KÉPEKBEN
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: Budapest Parádé 2006
Kapcsolatok
Náksi vs Brunner
Sterbinszky
Mike Newman&The Viron
Kovács "Nagyember" Lászó
Kapcsolódó események
Budapest Parádé
[2006. augusztus 26. este - éjszaka]

Parádés volt a Parádé - Képes beszámoló

Már reggel 9 órakor mindenki izgatottan készülődött a Hősök terén. Délelőttre már csak a végső simítások maradtak hátra. A sor az Oktogontól, a 26-os számmal jelzett Dancemánia és az Aqualoop közös kamionjával indult. Ezen tartózkodott Náksi Attila és Brunner Zsolt, akik idén is elkészítették a Budapest Parádé számot.

Totpeti kezdte a zenei fergeteget a Parádé himnusszal, a Hetedik című számmal, miközben Attila felkonferálta a zászlódobálókat. Zsonglőrök, kínai sárkány és megannyi ékes ember tárult hirtelen a szemünk elé. A kamionon már ekkor hatalmas volt a hangulat. A közönség, először szájtátva fogadta a felvonulókat, majd szépen lassan a tömeg elkezdett mozogni a zenére, közben a többi bulijármű is elindult, amit először mi is a tömegben figyeltünk.

Érzékelhető volt, hogy a megszokott kamionok, amik minden évben jelen vannak, most igazán rámentek a látványosságra, színesebb elemeket vetettek be, amelyen levő táncosok folyamatosan tartották a közönséggel a kontaktust. A járművek szépen lassan mozogva haladtak a Hősök terére. Amikor elindultunk, hogy a felvezetést szemügyre vegyük, némi félelem érzet támadt bennünk látván, hogy idén csak ilyen kevesen látogatják ezt a rendezvényt. De mire visszaérkeztünk, minden kósza gondolatunk elszállt, mert a Hősök tere megtelt megannyi lelkes fiatallal és időssebbel egyaránt. Eközben a színpadokon is elindultak az események. Nyitásként több száz lufit engedtek a levegőbe, színes kavalkádot képezve ezzel.

Sokszínű zene a mozgószínpadon

Gyorsan felszálltunk a Juventus kamionra, ahol Suri Imre és Kovács Nagyember László pörgette a sokszínű zenéket. Hallhattunk ibizai feelinget és egészen visszaeveztünk velük a retro korszakba is. Megállapítottuk, hogy nyárra teljesen kibontakozott az electro-house stílus. Ebből minden kocsin kaptunk ízelítőt, amellett, hogy az összes mozgóhelyszínnek megvolt a maga zenei összeállítása. Meglepő volt az is, hogy az emberek mennyire nyugodtan buliztak és szórakoztak ezen a rendezvényen.

A kiváló hangulatban gyorsan elszálltak a Parádéra szánt órák és a nagy zenei forgatagban azon kaptuk magunkat, hogy gyorsan tovább kell állnunk, mert indul a Bónusz a Népstadionkertben.  Sokan igazából ezt a jeles eseményt várták egész nap. 50 fellépő DJ várt minket. Hirtelen azt sem tudtuk, melyik helyszínre térjünk be, olyan remek volt a kínálat. Sajnos mindenkit egyszerre meghallgatni képtelenség.

Az első helyszínként a szokásos Red Pulse termet  érintettük, ahol többek közt hallhattuk Satoshi Tomit is. A VIVA elektro termében Felipe a szigetes fellépése után ismét kitett magáért. Elérkeztünk a népszerű dezodor nevét viselő sátorhoz, ahol a sort Totpeti kezdte el. Ő egy kicsit lágyabb zenékkel kedveskedett a megjelenteknek. Egészen hamar meg is telt a hely, mire Da Hool megérkezett. Jó volt az ő szettjében hallani a Darude Standstormját is. A közönség nagyon lelkesen fogadta a táncos lányokat. Nem sokkal utánuk átvette a stafétabotot a Náksi-Brunner páros és egy különleges szettel kápráztatták el a táncoló fiatalokat.

Közben megérkeztek a német sztárvendégek, akik a kamionon elkezdett őrületes lendületet magukkal hozták erre a rendezvényre is. A fellépők között szerepeltek Pulsedriver, Rocco, Bass-T, Dj Lee, Ziggy X, Mike Newman & Viron, Sterbinszky. Mike és Viron idén parádéztak először, és utána léptek fel az afteren. Szerintem ők voltak idén a legfiatalabb dj páros ezen az eseményen. Az éjjel is hamar elrepült. Totpeti szavaival élve: lehetne ilyen minden hónapban.

- Urbán Andrea -

[2006.08.28.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
beszámolók még