2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Varga Miklós
Keresztes Ildikó
Szomor György
Musical

SIESS! Vegyél részt A 3 Testőr musical exkluzív premierjén!

Hatalmas várakozás előzi meg a kiválóságok sorát felvonultató legújabb zenés szuperprodukció magyarországi premierjét. Az október 13-án bemutatásra kerülő A három testőr című darabban olyan sztárok fakadnak dalra, mint Keresztes Ildikó, Détár Enikő, Nyári Szilvi, Varga Miklós, Szomor György, Gazdag Tibor, Oberfrank Pál és Magyar Bálint.

A közismert hősök - Athos, Porthosz, Aramis - történetét feldolgozó produkció igazi csemegének ígérkezik. A remek dalokat a 18 tagú zenekar játssza és a 18 tagú tánc- és énekkar kíséri. Az előadás különlegessége, hogy kiváló prózai színészek is szerepet vállaltak a darabban, mint például Rékasi Károly, Czvetkó Sándor vagy Crespo Rodrigó.

A három testőr története másfél évszázaddal ezelőtt született, de ma is izgalmasak, megunhatatlanok az ebből készült darabok. Az előadások látványvilága, zenéje és jelmezei modern, mégis hangulatában az adott kort is megidézik, amit élőben elsőként a Budapest Congress & World Trade Centerben - a volt Budapest Kongresszusi Központban - láthat a közönség. A premierekre október 13., 14. és 15-én kerül sor.

A musical szakmai bemutatója október 13-án 19 órakor lesz. Az exkluzív előadásra eredeti tervek szerint kifejezetten VIP-vendégek kapnak meghívót, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy gondolták, lehetőséget biztosítanak a műfaj rajongóinak, hogy együtt ünnepelhessenek kedvenceikkel.

Ezért augusztus 14-én 10 órától csak a Budapest Congress & World Trade Center jegypénztáránál kedvezményes áron értékesítenek 100 db jegyet az elsőként érkezőknek. A későknek sem kell keseregniük, ők a nyilvános előadásokra vehetnek jegyet, hisz e napon itt és az ismert értékesítőhelyeken is elindul a belépőjegyek értékesítése.

Jó hír a vidékieknek, hogy a fővárosi premier után a csapat országos turnéra indul, és minden megyeszékhelyre ellátogatnak 2007 nyaráig.

- biró -

[2006.08.12.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még