2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
A verseny weboldala
Kapcsolódó cikkek
Népszerű a Heineken tehetségkutató – még lehet jelentkezni
Sztárok a Thirst Studio gáláján
Kapcsolatok
Anima Sound System

Tehetséges zenészeknek biztosít bemutatkozási lehetőséget a Heineken

Sikeres lemezlovas karrierről álmodozók, figyelem! Ez a verseny nektek szól, hiszen a népszerű sörgyártó cég megújult formában indítja útjára zenei tehetségkutató versenyét 2006-ban. A Thirst Studio műfaji határok nélkül keresi a fiatal tehetségeket, akiknek a legjobb hazai producerek segítsége mellett stúdiólehetőséget és fellépéseket biztosít. A győztes pedig Londonban tökéletesítheti munkáját egy neves nemzetközi producerrel.

A projekt folytatja azt a Heineken hagyományt, amely a világ legjobb zenei szakembereivel együttműködve, a feltörekvő fiatal tehetségek számára lehetőséget és anyagi eszközöket biztosítva támogatja az új zenét.

A magyarországi Thirst története 2003-ben kezdődött, amikor is közel 300 pályázat érkezett be. Az elő- és középdöntők után Paul Okenfold hirdette ki a győztes DJ-t 1500 rajongója előtt. A következő évben még nagyobb tömegeket mozgatott meg a program, hiszen DJ Tiesto, az év legjobb DJ-jének választott sztár lépett fel a zárógálán, akit közel 7000 őrjöngő ember ünnepelt. Itt mutatkozhatott be a 2004-es év magyar győztese is DJ Totpeti, aki azóta is rendszeres szereplője a partiknak.

Győztes világhírű producerrel dolgozhat a saját anyagán

A hazai versenyt idén is megrendezik, amelyre augusztus 31-ig, legalább egy saját szerzemény beküldésével nevezhetnek szerzők, előadók és formációk. A szakmai zsűri és a közönség által leadható szavazatok által kiválasztott legjobbak – elismert hazai producerek segítségével – stúdióban tökéletesíthetik tovább dalaikat, illetve fellépési lehetőséghez jutnak a Heineken Thirst Studio rendezvényein. Egy kiválasztott egy londoni stúdióban, nemzetközihírű producerrel dolgozhat a saját anyagán.

A 2006-os sorozat fináléja novemberben lesz, ahol a döntősök mellett a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárok is fellépnek. A zsűri elismert zenei szakemberekből és producerekből áll – ez utóbbiak a stúdiómunka résztvevői is lesznek. A döntéshozók között található az ismert zenész, Kentaur, László L. Gerzson a Viva Tv zenei igazgatója, Palotai Zsolt, a hazai undergound lemezlovasok úttörője, Prieger Zsolt, zenei producer, az Anima Sound System vezetője és Suri Imre, a Juventus rádió zenei szerkesztője, aranylemezes lemezlovas.

További információk a www.heineken.hu  weboldalon találhatók!

- Bíró Zsolt -

[2006.07.28.]

Megosztom:

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még