2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolatok
Takáts Tamás

Takáts Tamás-botrány: a zenész ártatlan

Fel van háborodva a bluesénekes párja, amiért a bulvársajtóban megjelent: szemtanúk szerint maga Takáts Tamás verte meg őt! Anikó szerint a férje sosem bántaná, olyan viszont már volt, hogy ő megpofozta.

Szeretne hamar felépülni a napokban csúnya külső és súlyos belső sérüléseket is szenvedett Anikó, Takáts Tamás felesége. Az asszonyt egy vagy több támadó megverte egy fővárosi szórakozóhely környékén.

Bár minden részletre most sem emlékszik, biztos abban, hogy nem a férje ütötte meg! Soha, egyetlen ujjal sem érne hozzá, mondta, éppen ő volt az, aki együttélésük során adott egy-két pofont Tamásnak. Feljelentik azokat, akik valótlanságokat állítanak a zenészről - szögezte le.

Takáts szerint maximum megrázta a kelleténél többet ivó párját, de nem ütötte meg. Anikó szégyelli magát, úgy érzi: miatta alaptalanul hurcolják meg a férjét. A bántalmazásért egyébként nem tesznek feljelentést - adta hírül a Napi Ász.

A minap jelent meg az egyik bulvárlapban, hogy bár Takáts Tamás és a neje állítja, ismeretlenek látták el a pár órára egyedül maradt asszony baját, szemtanúk szerint valójában maga a zenész bántalmazta a feleségét.

A lap szerint a budapesti szórakozóhely egyik dolgozója is megerősítette ezt az információt. Takáts Tamás és neje a hétvégén mulatott a szórakozóhelyen, ahol a zenész fel is lépett.

Az asszony nem ment haza

A házaspár a Fókusz című műsorban beszélt az esetről. Párja szerint Anikó kissé többet ivott a kelleténél - a zenész már haza akart menni, az asszony azonban még nem.

Elmondásuk szerint ezen tört ki köztük a vita, s ekkor a kidobók odajöttek hozzájuk, hogy fejezzék be a veszekedést. Tamás ekkor megkérte őket, hogy segítsenek neki kivinni a párját is a szórakozóhelyről.

Miután ez megtörtént, még az utcán is vitáztak, s ezt követően két különböző irányba indultak el.

A zenész elmondta, hogy Anikó egyedül indult el a domboldalon, ő pedig hazafelé vette az irányt, végül egy biliárdteremben várta a párja jelentkezését.

Az asszony azonban nem adott hírt magáról - nem sokkal később a rendőrök értesítették Takátsot, hogy eszméletlenül találtak rá a feleségére.

Készülnek a nagy eseményre

Miközben a Karthago tagja nem zenei megközelítésbben szerepel a lapokban, elindult a jegyértékesítés a banda jubileumi koncertjére: 

Elindult a roham

- ma.hu összefoglaló -

[2009.04.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még