2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mark visszalépett az Eurovíziós indulástól!
Forrnak az indulatok az Eurovíziós Dalverseny kapcsán - reagál a Magyar Televízió
A teljes igazság! Ezért nem indul Moszkvában
Kapcsolatok
Tompos Kátya
Legnépszerűbb csengőhangok

Eurovíziós-kabaré! Tompos Kátya is visszalépett

Váratlanul érte a Magyar Televíziót, hogy a Sony BMG lemezkiadó bejelentette, Tompos Kátya színésznő nem tud részt venni a százmilliós nézettségű Eurovíziós Dalversenyen.

A Sony BMG lemezkiadó vállalat arról tájékoztatta a Magyar Televíziót, hogy Tompos Kátya színházi elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni az Eurovíziós Dalversenyen való szereplést, illetve a felkészüléssel járó feladatokat.

A bejelentés váratlanul érte a köztelevíziót, hiszen a pályázat kiírásával egyidőben az MTV közzétette a versenyt szervező EBU szigorú elvárásait, amelyeket a jelentkezők a pályázat benyújtásával automatikusan elfogadtak, illetve egyértelműen kifejezték szándékukat, hogy indulni kívánnak az Eurovíziós Dalversenyen.

Az MTV sajnálja, hogy az előadó így döntött, de szerencsére több kiváló dal is van a beérkezett 105 pályázat között, amelyek érdemesek arra, hogy Magyarországot képviseljék az egész világ előtt.

Később döntenek a versenydalról

A Magyar Televízió feladata, hogy a beérkezett pályázatok közül kiválassza azt a dalt, amely megállja a helyét a nemzetközi mezőnyben, és maradéktalanul megfelel a szigorú feltételeknek. Ebben a helyzetben az MTV-nek nincs más lehetősége, mint hogy tudomásul vegye Tompos Kátya döntését, és tovább keresse azt a zeneszámot, amely alkalmas arra, hogy Európa legnépszerűbb és legnagyobb hagyományokkal bíró dalversenyén képviselje Magyarországot.

A dal és énekes kiválasztása a helyzetre való tekintettel később várható. Mint ismeretes, a Magyar Televízió – az Eurovíziós Dalversenyt szervező Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) által biztosított szuverén jelölési jog alapján – korábban úgy döntött, hogy az egyik nemzetközi eljárásrendet követve az idén szakmai zsűrit kér fel a versenyző kiválasztására.
 
A grémium* a napokban ismét meghallgatja és értékeli a beküldött dalokat.
 
Tompos Kátya így indokolja a visszalépést

FIGYELEM! Neveztél az Eurovíziós Dalverseny hazai fordulójára? Küldd el nekünk és bemutatjuk -

- zene.hu -
 

[2009.02.10.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
toromon 2009.02.10. 14:15 • [3]
Hallottunk már olyat, hogy valakit a színháza választásra kényszerített... Ez lehet az egyik ok. A másik, hogy ez Magyarország. :(
(Hogy miért írtam, hogy Szandit akarom? Mert képes rá. Mert ismertebb külföldön mint bárki. Mert már 20 éve elvan botrányok nélkül. Tavaly kamerák elött itatták egymást egy asztaltársasággal és még úgy sem tudtak botrányosan viselkedni.)
Mamó 2009.02.10. 13:54 • [2]
Én akkor már csak azt nem értem, hogyha nem ér rá, akkor mi a francnak nevezték???????? v. lehet, hogy nem volt nevezés??????? ez az egész nagyon bűzlik most már! szerintem adják fel!
toromon 2009.02.10. 13:38 • [1]
Szandit akarom! Holnap lenne a produkció bemutatója, nem? Úgy néz ki az MTV-n mindenki elégedetlen. Aki nyer, annak az a baja, aki nem annak az. Ez volt a Társulatnál is. Más került a döntőbe és más játszotta végig a döntőt. Más nyert a Réka szerepéért kiírt versenyen és más játszotta el. Ez eszméletlen.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még