2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Miniszteri elismerés az Irigy Hónaljmirigynek
Kapcsolatok
Szikora Róbert
Nagy Feró
4 For Dance
Roy és Ádám Trió
Beatrice
Mandala Dalszínház
Kapcsolódó események
Zsindelyes Fesztivál
[2008. szeptember 6.
szombat 08:00]

Kiderült a titok! Pálinkázás után lépnek fel a zenekarok a fesztiválon!

Tavaly az Irigy Hónaljmirigy szórakoztatta az 1. Zsindelyes Fesztivál résztvevőit, amelyen Papp Jószef, a névadó cég vezetője is jól érezte magát.

- Úgy gondoltuk, hogy a komoly programok után jól jön egy kis humor és be is jött a számításunk, hisz a meggypálinkával alapozó Mirigyes-fiúk remekül szórakoztatták vendégeinket, megadva ezzel az alaphangulatot az esti szórakozáshoz - emlékezett vissza a pálinkabirodalom atyja a jókedvben gazdag estre, majd így folytatta.

- Zenei fellépők idén is lesznek, ahogy az eseményen a programok száma, így ezek létszáma is kibővül. Igyekeztünk nívót képviselő produkciókat meghívni. Délelőtt a környező települések kiválóságai mutatják be tudásukat: itt lesz az érpataki asszonykórus, a Kállai kettős zenekar és az országosan is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő 4 For Dance tánccsoport, a délutánt egy közeli faluból származó rockzenekar, a Roxan fellépése nyitja, majd érkezik Szikora Robi és az R-GO, majd Nagy Feró és a Beatrice, illetve Roy és Ádám
együttesek teszik fel a koronát a programokra, amit retro disco zár.

- Reméljük az időjárás kegyeibe fogad minket és több ezren fognak velünk szórakozni.
- zárta szavait az ügyvezető, aki igaz, hogy ritkán, de szokott mulatni. Bár, nagy sajnálatára nótázni nem tud. Ígéretet tett, ha nem is dalolni, azonban koccintani - természetesen a fellépés után -mindenféleképpen fog a fellépőkkel a háromnapos fesztiválon.

Látványos produkciók

Juhász Miklós, a vállalat marketingese a programok kapcsán hozzátette: A hagyományteremtő szándékkal megvalósított program eseményeinek jelentős, és a nagyközönség számára leginkább látványos része szeptember 6-ára koncentrálódik, de szeptember 4-én, mintegy nyitó eseményként elindul egy világrekord felállítási kísérlet.

Barna Sándor, a Zsindelyes Pálinkafőzde főzőmestere arra tesz kísérletet, hogy 60 óráig egyhuzamban, alvás nélkül, nyolc óránként mindössze 15 perc szünetet beiktatva főzze a meggypálinkát, amelyet aztán a fesztiválra látogatók fogyasztanak el. A pálinkafőzésre a Zsindelyes látvány pálinkafőzdében kerül sor.

A szervezők nem feledkeznek meg a gyerekekről sem: az "Égig érő fa" interaktív gyermek játszóház klasszikus meseelemekkel szórakoztatja a
kicsiket. Mindeközben, a már említett fellépők mellett Badár Sándor, Kőhalmi Zoltán és Aranyosi Péter Dumaszínháza nevetteti meg a közönséget, a Mandala Dalszínház magyar rock operákat ad elő, és számos egyéb koncert szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

- Bíró Zsolt -

[2008.08.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még