2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gabriel a New Orleansban
Többszáz tonnányi, többmilliárd forintos csodák a Hangfoglaláson
Mester Tamás a Hooligans új gitárosa? - Móricz Norbi is visszatért
Kétezren nézték meg az Operaház fantomját Nyíregyházán - képes beszámoló
A világhírű darab újra a Madáchban
A híres lakáj vidéki vendégségben
Szenvedélyes musicalkoncert a Művészetek Palotájában
Sondheim szeretete maga a szenvedély - képekben a musicalkoncert
Képgalériák
Musical Plusz 12
Kapcsolatok
Egyházi Géza
Mahó Andrea
Keresztes Ildikó
Farkas Gábor "Gábriel"
Mester Tamás
Kamarás Máté
Veréb Tamás
Kapcsolódó események
Musical Plusz 12.
[2008. február 24.
vasárnap 15:00]

Kiválóságok a Musical Pluszon - sok képpel

Immár 12.-ik alkalommal került megrendezésre február 24-én a Musical Plusz sorozat a Pataky Művelődési Központban. A csordultig telt nézőtér előtt régi és új fellépők szórakoztatták a megjelent rajongókat és érdeklődőket.

Ezt a vasárnap délutánt a műfajok igen érdekes keveredése jellemezte. Hallottunk a musical mellett operettet és pop dalokat is. A műsorvezetőknek, Kamarás Máténak és Farkas Gábornak sikerült az egyszerű konferálásokból is igazán szórakoztató műsorszámokat alkotni, mely megadta az alaphangulatot a fellépő művészeknek ugyanúgy, mint a nézőknek.

Mindenki Krolock grófja, Egyházi Géza ismét megmutatta, hogy nem csupán vámpírként képes meghódítani a nézőket, hanem Jean Valjean-ként, Istvánként is egyaránt meggyőző tud lenni. Az operett műfaja pedig kifejezetten jól áll Neki, a Mahó Andreával (Álom, álom, édes álom) és Farkas Gáborral (A lányok angyalok) énekelt duettekből legalábbis ez derült ki.

A már előbb említett Mahó Andrea nem csak operettekből énekelt, hanem olyan, a magyarországi színpadokon ritkábban vagy egyáltalán nem játszott előadásokból is, mint például a Sunset Boulevard (Szép új év), Whistle Down the Wind (Úgy élj, mint a szél), My Fair Lady (Csudijó).

Új lemezzel készül Keresztes

Keresztes Ildikó nem csupán musical dalokból (Három testőr: Bennem Te nem múlsz el, Urak, urak!) hozott válogatást, hanem Cserháti Zsuzsa híres nótáján kívül (Boldogság gyere haza), közkívánatra, saját lemezéről is énekelt (Nem a miénk az ég). Jó hír a rajongóknak, hogy hosszú szünet után ismét kaphatóak Ildikó lemezei a boltokban és hamarosan kiadásra kerül egy új korong is.

A délután egyik legzajosabb sikerét egy ifjú tehetség, Veréb Tamás aratta. A miskolci, mindössze 14 éves fiatalember profikat meghazudtoló magabiztossággal mozgott a színpadon és még a Hotel Menthol alatt bekövetkezett technikai bakin is hamar túltette magát. Nemhiába lett a közönség új kedvence a minden valószínűség szerint nagy jövő előtt álló fiú.

A délután igazi Jolly Jokerének Farkas Gábor bizonyult, aki konferanszié (Cabaret), táncos-komikus, Frank Sinatra (Night and Day), Máté Péter (Ez majdnem szerelem volt), Frank-N-Furter (Sweet Transvestite) volt egy személyben. Ez utóbbi dal a Plusz egyik legviccesebb néhány perce volt, amikor Kamarás Mátéval együtt nem egy, hanem két furcsa doktor uralta a színpadot.

Két Halál is meglátogatta a Pataky Művelődési Központot, Mester Tamás és Kamarás Máté személyében. Ennek örömére duóban hallhattuk a Végső táncot és Veréb Tamással kiegészülve trióban a Nagyot nőtt az árnyék című dalt az Elisabeth-ből.

A legemlékezetesebb produkció

Számomra az egyik legemlékezetesebb produkció a Getshemane (Jézus Krisztus Szupersztá) volt Mester Tamás előadásában, de nagyon tetszett Kamarás Máté előadásában a Rock Me Amadeus ( a 10 éve elhunyt Falco világhírű nótája), valamint a közönséget is megmozgató duett Kamarás Mátétól és Mester Tamástól, az egy szál gitárral előadott Kiss.

Összességében elmondható, hogy igen változatos és mozgalmas három órát töltöttünk el együtt, és biztos vagyok benne, hogy az áprilisban soron következő 13. Pluszon is legalább ilyen fergeteges lesz a hangulat, mint ezen a tavaszias késő februári délutánon.

Legnépszerűbb musicalszínész: Várjuk a jelölteket! 


-tl-

[2008.03.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még