2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Pintácsi Viki
 
Legutóbbi kiadványok
Ünnepek dalai (2009)
Csoda történt (2008)
Vándorvilág (2000)
Ne csak szavakkal szeress (2000)
Csípjél fel! (1993)

Összes kiadvány

Kapcsolódó kiadványok
Szandi: Rabold el a szívemet! (2009)
Szklenár Gabriella (Baby Gabi): Duett Album (2007)
Szandi: Szandi (1993)

Összes kapcsolódó kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Kapcsolódó cikkek
Szandi 25 koncert: Megfagyott a levegő egy pillanatra
Sztárvendégekkel jubilál Szandi
A magyar énekesnő kisfia kigyógyult a leukémiából!
Döbbenet! Kirabolták a magyar énekesnőt
Megnyerték a sztárokról szóló könyvet!
     
 
Pintácsi Viki
Web: http://www.pintacsiviki.hu
E-mail: viki@pintacsiviki.hu
Aktív kapcsolat: PMR - Private Moon Records (előadó/zenész, 2008-)
Énekesnő
 
     

Pintácsi Viki

1985: felvételt nyert Toldy Mária ének stúdiójába, ott 4 évig tanulta az éneklés fortélyait.

1986: egy „bálozó" együttessel lép fel, megszerzi a színpadi énekléshez, szerepléshez fontos rutint.

1987: a Rock Színház darabjaiban játszik és énekel epizód szerepeket, nagy sikerrel, több hozzáértő felfigyel rá. Amatőr együttesekkel lép fel rendszeresen, szövegíróként is próbálkozik már.

1988: A „Ki mit tud?" szereplés újabb szakmai figyelmet fordít rá, de az átütő sikert nem hozza meg. Érettségi után a Thermál szálló „Havanna" bárjának énekesnője lesz. Ugyanezen a nyáron ismerkedik meg Szikora Robival, aki az akkori R-GO Proletars-ba hívja vokálozni.

1989: ez év őszén kezd el énekelni a Latin Combo Band-ben, mely egy fantasztikus évet hoz számára.

1990: ebben az évben számtalan magyar és külföldi sztárral dolgozik együtt, mint vokalista, megszerezve a komoly nagyszínpadi rutint. Decemberben Szikora Robi házában elkezdődnek a munkálatok egy szóló album, elkészítésére.

1991: februárban lemezszerződést és szólistaként első helyezést ér el az ÁB Pop fesztiválon, mely elindítja szóló karrierjét. A nyáron már játszák a TV-k a „Ne tiltsd el tőlem a szívedet" c. klipjét. Ősszel boltokban első kazettája és bakelit lemeze azonos címmel, producer és szerző Szikora Róbert. Elindulnak a fellépések, mellyel komoly népszerűségre tesz szert.

1992: a Szív TV-n az év énekesnője, az Ifjúsági Magazin olvasói szerint pedig a legszimpatikusabb énekesnő. Folynak a munkálatok egy új album elkészítésére Popper Péter (ex Step), Hrutka Róbert, Szikora Róbert zeneszerzőkkel, Max szövegíróval, és Viki itt már két dal komplett szerzőjeként (zene-szöveg) is bemutatkozik.

1993: januárban aláírja a Sony Music Hungary szerződését, így jelenik meg a „Csípjél fel!" c. kazetta és CD (!). Április táján saját lemezbemutató, s számtalan sikeres fellépés következik.

1994: testvére, Szandi aktuális CD-jén két duettet is énekelnek, ám szakmai okokból a kiadóval egyetértve elmarad a tervezett duett album. Májusban hatalmas sikerű vendégszereplés Canada magyar lakta településein. Önálló élő énekes előadó estek tánckarral itthon és Romániában is. Az éve elején elindítja ének- és tánc kurzusait, megalakul a Viki-Suli.

1995: ekkor utazik előszőr Németországba, hogy elkészítsen néhány angol nyelvű felvételt Rolf Wetzel német producerrel. Szandi turnéin itthon és külföldön is sikerrel szerepel vendégként. Önálló élő koncert turnét indít, melyben nem csak saját dalait, de kedvenceit is énekli. Hazánk legnépszerűbb klubjai rendszeresen újra veszik a műsort. Az A3 TV állandó műsorvezetője lesz, elindul műsorvezetői karrierje, az élő éneklés híveként karaoke-s éllovasként is ismert.

1996: Németországban felveszik a teljes lemezanyagot, több szám megjelenik válogatás albumokon, hazai megjelenés azonban elmarad. A VIKI-SULI növendékeinek műsorai egyre népszerűbbek, ezért létrehozza a FLASH Produkciós Team-et, melynek keretén belül amatőr művészek profi műsorait szervezi (énekes-táncos gyermek- és felnőtt műsorok, látványos divat show-k, komplett rendezvények, rendezvényes műsorvezetés, stb.) Ősztől a Juventus Rádió műsorvezetője, mely újabb fantasztikus színit hoz életébe.

1997: első alkalommal sikerül Viki-Suli-s növendéket sztárcsapatba delegálni (Gabi – Baby Sisters). Jó kapcsolat alakul ki a Gold Record (Berkes Gábor kiadója) és a Viki-Suli közt, Alexát is Viki tanítja énekelni, később Nagy Natáliát is. Egyre népszerűbb az iskola, a szakma is elismeri, innen kérnek produkciókhoz énekeseket, vokalistákat, táncosokat.

Márciusban az Europark megnyitóján már, mint komplex szervező iroda van jelen. A tavasz folyamán megismeri leendő férjét. Ősszel szinte önállóan szervezi meg az az egyik ismert áruház összesen 21 állomásos turnéját (2,5 órás műsor).

1998: tavasszal az újságíró bál turné folyamatos fellépőjeként megismerkedik Horváth Charlie-val. Elkezdik fontolgatni egy új szóló album lehetőségét. Júniusban már pocakjában hordja Anna Katát. Ezután folyamatos megbeszélések, készülődés a lemezre, rendszeresen hívják, mint színpadi műsorvezetőt.

1999: Nyáron elkészül 2 dal, László Attila szerzeményei. Októberben a Sony Music „megveszi" az anyagot, elindul a komoly munka a többi dal elkészítésére. Karácsonykor már vannak demók, s Viki szövegíróként is nekilát a daloknak.

2000 márciusban stúdióban vonul a csapat, már Lerch István, Halász János és Gyulai Zsolt (Not for sale egy.) is szerepelnek szerzőként. Május hónapban Göncz Árpád Köztársasági Elnöktől ezüst érdemrendet kap jótékonysági tevékenységéért.

2000. szeptemberében Charlie producerkedése mellett megjelenik a "Vándorvilág" c.album, melyen a rekedt hangú sztár duettet is énekel Vikivel.

2001. december 08-án megszületik második gyermeke, Viktor.

2002. árilisában megjelenik "Bye Bye kilók" c. fogyókúrás könyve, máig sikeres eladásokat produkál.

2002. májusában megnyitja első kismamaboltját, nyártól már a Brendon Babaáruházakban is kaphatóak a Pintácsi Viki által tervezett Mammystic kismamaruha kollekció modelljei.

2002-2003-ban olyat sztárok viselik Viki kismamaruháit, mint Szandi, Bedhy, Rába Timi, Fésűs Nelly, Onyutha Judit, Csapó Virág.

2003. őszén a Viki-Suli tizedik tanévét kezdi meg. - 2004. már több helyütt saját boltokkal, illetve nagykerrel van jelen a Mammystic a piacon 

 2005. külföldre is terjeszkedik a cég, Viki az év elején elválik első férjétől.

2006. nyarán hűséget esküszik Zoltánnak, s hamarosan pocakjában hordja a 2007. február 26-án megszülető Zolna babát

2007. az esztendő eseménydúsan kezdődik, egy újabb kisbaba mellett, sokan hívják Vikit műsort vezetni, énekelni, bár új albuma nem jelenik meg frissiben, az év során folyamatos fellépés a Kenguru Kid rendezvényein is

[2006.07.31.]

Kiadványok
stúdió
Pintácsi Viki: Csípjél fel! (1993)Pintácsi Viki: Ne csak szavakkal szeress (2000)Pintácsi Viki: Vándorvilág (2000)Pintácsi Viki: Csoda történt (2008)Pintácsi Viki: Ünnepek dalai (2009)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még