2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
DJ Harmath
 
Letölthető dalok
Hé, várj, én kimaradtam a szerelemből

Összes letölthető dal

Legutóbbi kiadványok
Silver Moon (2010)
Álmaimban (2008)
Darabokra törted a szívem (2007)
Most kell eldöntenem (2006)
Hé, várj, én kimaradtam a szerelemből (2006)

Összes kiadvány

Kapcsolódó kiadványok
Xandra: Téged hív a dal (2009)
DJ Noyz: Nesako S Proleca (2006)
Dj Harmath & Yosh: Szerelemangyal (2005)
Dj Harmath & Yosh: Elszáll a szó (2005)

Összes kapcsolódó kiadvány

Legutóbbi programok

Összes program

Képgalériák
A Most kell eldöntenem Maxi CD borítóképei
Kapcsolódó cikkek
Xandra kislemeze téged vár! - Nyerd meg!
Xandra téged vár!
DJ Harmathnak kerek volt az esztendő
DJ Harmath nem lesz itthon karácsonykor
Erre buliznak a legtöbben: Robyn with Kleerup - With Every Heartbeat
     
 
DJ Harmath
Születés dátum: 1969. április 11.
Web: http://www.djharmath.hu
E-mail: dj.harmath@freemail.hu
 
     

DJ Harmath

A Budapesten eltöltött gyermekkor, és számtalan osztálybuli megcsinálása után Szegedre kerül középiskolába, ahol továbbra is a diszkó zene áll a középpontban.

Érettségi, majd rövid katonai főiskola ill. tiszthelyettes képzői kitérő után 1990-ben megszerzi az "ideiglenes lemezlovasi működési engedélyt", amely ahhoz kell, hogy '90 nyarán - és még utána kettőn - a Balaton-Széplaki Nádas Disco-ban szórakoztathassa a nagyérdeműt, saját felszereléssel. Ebben segített neki Varga Csaba (De Vargas), aki 1989-től kezdve kitanította a szakmai trükkökre.

A '90-es évek elejétől több szegedi buli rendszeres fellépője Kapca bulik, Kroki, IH-Kakuszi Bélánál - Rádó, Főnix (Hódmezővásárhely), ll. Bácsbokodon a helyi klub rezidense és társbérlője.

1993-tól Tóth Péter (PET) hívására a szegedi Tisza Gyöngye diszkóba kerül szombatonként - a főnök Sajtos Szűcs László - ahol hamarosan a péntek éjszakákat is átveszi. Vasárnaponként a Szőke Tisza hajón nyomatja a talpalávalót. Ezekben az időkben már lemezről dolgozik, így 2 hetente néhány kollégájával Münchenbe jár lemezekért.

1996-ban meghatározó lesz számára a house zene, a Tisza Gyöngye nagytermében csak ilyen zenéket játszik, és átáll a CD-s zenélésre.

1998-ban elkészíti öccsével - Harmath Szabolccsal - első feldolgozás zenéjét, "Gondolsz-e majd rám" címen, Sunshine néven.

1999-ben tulajdonosváltás miatt véget érnek a "Gyöngyés"évek, néhány orosházi kitérő után (Bástya ) szombatonként átnyergel a szegedi SZOTE klubba, DJ.Red (Vörös József) hívására, szerdánként pedig az éppen akkor nyíló Cocktailba. Ekkor visszatér a bakelithez. Leteszi az állandó lemezlovas engedélyt, a forráskúti Park Discoban zenél péntekenként, Belec Csabával (DJ.Bear).

A Média 6 rádióban kipróbálja magát műsorvezetőként, vasárnapi önálló műsorának címe Csendháborítás volt. Ezekben az időkben öccse révén, aki a Romantic zeneszerzője, alkalma lesz néhány együttes dalának remix változatát elkészíteni, amelyek felkerülnek hivatalos hanghordozókra is:(Romantic-Dal a távolból, United - Hárman párban).

2002-ben énekhangot keresve Forráskúton rátalál Péter Szabó Szilvire, és öccsével hármasban Budapesten stúdióba vonulnak 3 demo felvétel elkészítésére. Több kiadónál is azt mondják,hogy a zene jó, de Szilvi hangja népies. Ekkor csap le a produkcióra Rácz Laci és létrehozza a Nox együttest Szilvivel és Harmath Szabolcs zeneszerzővel, az öccsel. Marad a remixelés (Anita - Szerelemből buktam el, Nox - Csillagok csillagok, Tudósok - Apa kocsit hajt).

2004 aztán meghozza a nagy áttörést: Get My Party On címen megjelenik az első mixalbuma a Universal lemezkiadónál CD-n és kazettán. Készül egy videoklipp is a beharangozó dalokból, amelyet a Viva TV rendszeresen játszik, a Mahasz Dance Chart listán pedig az első 20-ba is bekerül a felvétel. Ebben az időben már vajdasági buliba is hívják (Bali-Zenta).

2005 nyarán aztán már saját produkcióval is jelentkezik, igaz ismét átdolgozás formájában: ekkor készíti el a szegedi Horváth Józseffel (ex Crash együttes) az "Elszáll a szó" című Mohó Sapiens dal átiratát egy miskolci hölgy, Bata Krisztina (Christin) énekhangjával, a Universal kiadó gondozásában. Szintén klip - a Viva TV is játsza - és többszáz maxi CD erősíti a dalt, s a siker nem is marad el: 3 hónapon át tanyázik a dal a Dance Chart listán, 14. helyig előrejutva, valamint számtalan rádióadón is a kedvencek között van. A dal funkmaster változata felkerül a Juventus Mix 8. sorozatra.

Szintén ebben az évben több remixe is rákerül a Hungarian Dance Party 2005-ös kiadványára (Nox, Romantic). Wiegand Gyula énekét felhasználva elkészíti a "8 óra munka..." c. Nagy Feró dal változatát.

Következő 2005-ös kislemeze a Szerelemangyal címet viseli, ez már saját szerzemény Horváth Józseffel, a szövegíró Orbán Tamás, az énekesi feladatokat a szegedi Popovics Reni látja el. A dal ismét Dance Chart listás.
Elindítja saját weboldalát.

2006 tavaszán követi el az addigi legnagyobb slágerét, a "Hé,várj,én kimaradtam a szerelemből" c. egykori Fan Fan sláger átgondolt változatával, szintén Christinnel. Hónapokig a Dance Charton tanyázi a dal, a 7-ik helyig jut előre, és a 2006-os Dancissimo válogatásra is felkerül, sok rádióban a listák élén fut.

Az országban mostmár megimerik a nevét, így a fellépések száma folyamatosan nő (Törtel, Szolnok, Villány, Beled, Izsák, Orosháza, Nagyszénás, Bóly, Káld, Dunaújváros, Makó, Békéssámson, Kiskunmajsa, Kisvárda, Csokonyavisonta, Sarkad, Deszk, Martfű, Ajak, Fábiánsebestyén, Apagy, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Téglás, Nyírtelek, Eger, Nyírlugos, Dunavarsány, Bölcske, Nábrád, Sándorfalva, Sárvár, és Erdélybe, valamint Münchenbe is meghívják). Nagyon sok ismert és ismeretlen deejayt megismer. Közben a szegedi SZOTE klub rezidensi feladatait is ellátja,ami egyre nehezebben megy.

Remix felkéréseket kap (Sugarloaf - Hajnalig még van idő, Nox - Túl a varázshegyen, Time - Minden. Szandi válogatás lemezére 4 remixet készít, valamint a hölgy kislemeze is az általa készített rádiós változattal jelenik meg). Elkészíti Deejay Sampler "Szállj fel magasra" c. kislemezének zenei anyagát, majd 2006 nyarán a vajdasági DJ Noyzzal megjelentetik Monique szerb nyelvű kislemezét, Nekakos Proleca címmel.

2006 októberében a Szerelem második vérig című film betétdalával, a "Most kell eldöntenem"-mel jön ki, a dal ismét Dance Chartos, és klip is készül hozzá. A fellépések folytatódnak,a mixei egyre több rádióban futnak rendszeresen (Sunshine - Nyíregyháza, Rádió Plusz, Rádió Top - Kazincbarcika).

2007 januárjával megválik a szegedi SZOTE klubtól, 7 év után.

[2006.05.19.]

Kiadványok
stúdió
DJ Harmath: Hé, várj, én kimaradtam a szerelemből (2006)DJ Harmath: Most kell eldöntenem (2006)DJ Harmath: Darabokra törted a szívem (2007)DJ Harmath: Álmaimban (2008)DJ Harmath: Silver Moon (2010)
Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még