2024. május 30. | csütörtök | Janka, Zsanett nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Lola élőben is bizonyított!

Lola élőben jól bemelegítette a publikumot a Tokio Hotel koncert elött.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2007.04.12.
Utolsó hozzászólás: 2007.04.22.
Hozzászólások: [8.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

katuska305 2007.04.22. 12:46 • [8]
hát csak elég beírni a gugleba hogy Lola és annyi képet rak ki, hogy az ember azt hinne mind egy masik ember xP szegenyt annyira 'kommerciálissá' tették, de ha legalább akkor tették volna mikor meg senki sem ismerte, szal fognak egy vidéki kislányt [nem epp lolára celzok, azt se tudom honnan jott estébé] fole raknak egy profi hajas lacit, sminkes dorinát, egy stylistot es megvan a pop-rock enekesno. xP ennyi. de neem, ahogy megy a a karrierje, ijen huzasokat hogy ijen fejet csinalnak neki, h nehogymá egy artatlan, alig kisminkelt barnahajú szépszál lánykát tegyenek europa legsikeresebb bandajaert XD en szemelyszerint szeretem a THt, a favjaim már a kezdetektol [jo nem egeszen elosszor enis mentem a divat utan, hogy mijen sz*arok má, de aztan rajottem vmire, ami altal megszerettem oket immáron 2 eve] es amugy nem szentelek kulonosebb figyelmet h ki az a lola meg hogy mit keresett a TH elol. az im-netre kiirtak h lola + TH es kepesek voltak akkora nyomi baromsagot odairni, h a THs fiuk valasztottak elozenekarnak ^^ mikozben, szerintem, mki azt hinne, h a hatteresek, management, stb akik inteznek mindent, nah szal azok dontik elugyis, h ki illik oda es ki nem. erre vannak kikepezve, ez a munkajuk. az h lola jo-e vagy sem tud-e enekelni vagy sem az meg nem egy TH koncin megdumálandó, mivel a TH fanok a TH miatt mentek oda, nemis Lola miatt, es azt a fél orát vagy 1et amit Lola le énekelt [?], azt végig szenvedték [nem tudom, h a hangja vagy a turelmetlenseg miatt]
Tamás 2007.04.13. 22:43 • [7]
Bocs, de Neri érti, neki szántam, de aztán megbeszéltük e-mail-ben!
Tehát az én hozzászólásomat hagyjátok figyelmen kívül, mert én nem foglalhatok itt állást.:)
Előzmény: schmidthoffer • 2007.04.13. 10:12 • [5] • Előzménykövetés 
neri 2007.04.13. 11:36 • [6]
Kérdés, hogy hiteles-e...
Persze majd az idő igazolni fogja a tehetségeket és egyéniségeket. Nagyon bízom ebben!!! Aki nem elég hiteles, nincsen már 10 éve a pályán. Majsai sem ma kezdte és még mindig ott van a szakmában. De nagyon sok "hirtelen sztár" pár év alatt eltűnik a pályáról szerencsére.
schmidthoffer 2007.04.13. 10:12 • [5]
Tamás, te aztán tudsz ám közhelyeket írkálni :))) A hitelességnek a világon semmi köze nincs ehhez az egész témához, amiről itt beszélgetünk. Lolához meg a legkevésbé sem - hogy is lehetne "hiteles" valaki, akinek még saját stílusa sincs!!! Ezt nem pejoratíve mondom, mert hiszen annyira fiatal még, hogy nem is forrhatott ki. Tegnap a Majsai fórumához szóltam hozzá. Na, hát ő egy igazi hiteles arc a zenei világban. Ráadásul hogy tud énekelni!!!
Szerinted mennyire van tele vele a média??? Na, nem a hitelességén múlik, valószínűleg.
Drága barátom, mindez csak pénzkérdés, és ezt te ugyanolyan jól tudod, mint én.
Tamás 2007.04.13. 09:59 • [4]
Az előadó, ha hiteles akkor kitart a közönség mellette.
neri 2007.04.13. 08:29 • [3]
Ma reggel a fantasztikus zenecsatornánkon szintén ugyanez volt a szitu. Elmondták, hogy L mennyire "király" volt, meg hogy a TH beleszeretett a dalaiba és ezért akarták őt. Meg hogy vajon miért nem a No Thanx votl az előzenekar. Hát vajon miért??? Egy kvázi konkurencia zenekart én sem lépetnék fel magam előtt, ha előadó lennék... Szerintem valami olyasmi történhetett, hogy kaptak két választási lehetőséget és hát a "jobbikat" választották. Meg hát az a taraja, ami volt (csak mert a TH-es srácnak is mindig valami extra haja van???). Mikor látni máskor L-t ilyen hajjal? Miért nem képes magát adni olyannak, amilyen? Szerintem ez volt az első élő megmozdulása, ami elég gáz lévén, hogy ez már a 2 lemeze vagy mi... Ha nem az első lett volna, akkor nem lenne olyan nagy hír, hogy "élőben is bizonyított". Vagy mégis? Ez az egyik nagy bajom a mostani magyar "popszakmával"! Senki sem foglalkozik azzal, hogy valaki tud-e élőben énekelni vagy sem. Lehet, hogy L éppen tud, de még senki sem hallotta eddig. És ezzel együtt "mindneki" odáig van érte, hogy mennyire jó meg ilyenek. Azt sem tudják, hogy milyen a hangja! A stúdiókban ma már mindent meg lehet csinálni az emberek hangjával.
Egyik ismerősöm ott volt a koncerten és állítólag kicsit sem volt jó élőben. Mondjuk valami hasonlót vártam. Meg a zenetv leadott egy kis videót L fellépéséről és azt mondták, hogy a közönség is mennyire imádta. Hát én ezt sem így hallottam... Na de nem L-t akarom ezzel bántani, hanem azokkal az emberekkel van gondom, akik körülötte vannak és ezt csinálják vele. Most "sikeres" és mindenki belőle akar meggazdagodni. Kíváncsi leszek, hogy pár évvel később hol lesz szegényke. Ha csak Szandit vesszük alapul... Sajnos már Őt sem fogadják el annyira, pedig most sokkal jobb, sokkal érettebb mára hangja, mint volt tinisztár korában. Jah! És a TH-ről azért nem volt videójuk, mert senkit sem engedtek forgatni. OK, ez teljesen jogos is lehet, de attól még lehetne a koncertről ejteni pár szót. Nem csak képekkel meg videóval együtt lehet valamiről beszélgetni...
Na de nem is szídok itt tovább senkit... Ilyenkor nem szeretem magam, mert nem is ismerem és lehet egy normális ember is meg ilyenek, csak hát a körülmények miatt nem tudom szeretni és nem tudom szó nélkül sem hagyni.
schmidthoffer 2007.04.12. 16:32 • [2]
Tök igazad van Neri,
Akárcsak én írtam volna. Ma csupa jó benyomások érnek ezen az oldalon :)
Egyszer lecikiztem én is ezt az egészet, de jól a nyakamba zúdult egy halom válasz, hogy a Lola így meg a Lola úgy. Az emberek, tudod, azt eszik, amit kapnak, és eszük ágában sincs utánajárni a dolgoknak, vagy önálló ízlést kifejleszteni... tisztelet a kivételnek. Amivel megint nem akarom a Lola érdemeit kisebbíteni, csak tényleg egy kicsit elég már belőle. Azért annyira nem jó.
neri 2007.04.12. 16:05 • [1]
Ez mennyire gáz! Itt volt egy külföldi együttes. Lenyomták a koncertet... Állítólag nem is rosszul (ezt csak hallottam, nem voltam ott) és akkor másnap mi jelenik meg? Hogy az "előzenekar" milyen volt... Ez annyira jellemző a magyar médiára. Még a csapból is Lola folyik. Nem hinném, hogy TH és Lola közül Lola lenne a nagyobb "sztár"... Arról meg egy szó sem esik sehol, hogy a koncert milyen volt... Egyeseknek (mint Lolának is) minden mozdulatáról oldalas cikkek jelennek meg. Végülis az nagyon nagy hír, hogy idén ott lesz a magyar F1-es futamon, meg hogy konditerembe jár... ;-( Most őszintén! Ezek igazából kit érdekelnek?????
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még