2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Exkluzív! A Zene.hu-n debütált Jason Mraz legújabb videója, az I Won't Give Up

Február 16-án 18 órakor – a világpremierrel egy időben – a Zene.hu-ra is megérkezett az Geek in the pink előadójának legújabb klipje. Magyarországon először csak nálunk látatod, ne maradj le róla!

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2012.02.17.
Utolsó hozzászólás: 2012.02.20.
Hozzászólások: [6.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Zsu23 2012.02.20. 16:51 • [6]
Szia Noja!

Ideírtam a címet, mert a linkelés nem megy. Remélem, így megtalálod.
Ha bármi gond van, írj!
És üdv a táborunkban, majd ott beszélgetünk.
Zsuzsa
http://www.facebook.com/jasonmrazhungary
noja42 2012.02.18. 22:38 • [5]
Zsu! Rákerestem a facebookon, de azt mondja, nulla találat. Esetleg belinkelnéd ide az oldalt? Akkor természetesen csatlakoznék, megosztanám a képeim, videóim stbstb, és beszélhetünk :))
Zsu23 2012.02.18. 18:35 • [4]
Úgy örülök, hogy írtál, és nem haragudtál meg a véleményemért. Én még csak egyetlen koncertjén voltam, őszintén: nagyon irigyellek. Prágában olyan aranyos volt, hogy a koncert közben, nekünk még magyaroknak, külön meg is köszönte, hogy eljöttünk megnézni és meghallgatni. Élőben egyszerűen felülmúlhatatlan. Toca is tündérien kedves volt, a koncert után ott bohóckodott velünk az utcán, míg a stáb bepakolt a buszba. (Jason azonban úgy eltűnt, mint szürke sz...... a ködben. Ma sem értjük, hogy hol távozott!) Hozzá két barátnőm be tudott jutni a backstage-be, és ők fényképezkedhettek is vele, meg persze mindent aláírt, amit elé tettek. Nem tudom, tudod-e, hogy a Faceboook-on a barátaim készítettek egy oldalt Hungarian Jason Mraz Fans címen, ha van kedved csatlakozz hozzánk, ott majd többet is beszélgethetnénk, nagyon kíváncsiak lennénk a Te bécsi és londoni élményeidre is.
Üdv: Zsu
PS: Már alig várjuk a lemez megjelenését.
A tetoválásodról is mesélhetnél.
noja42 2012.02.17. 20:43 • [3]
fú, Zsu, basszus, én azt hittem, elvette Tristant, komolyan. de akkor ezek szerint csak jegyesek voltak? (egy időben elvesztettem a fonalat)
amúgy átérzem, amit írtál, én is utálom, hogy itthon senki nem ismeri, mekkora zenész, max. az Im yoursig jutottak el, pedig én is elmentem már Bécsig, és Londonig is egy-egy koncertjéért. Remélem nemsokára viszont láthatom már, mert mind a kettő koncert életem meghatározó élményei voltak, és örülök, hogy Te tudod miről beszélek, átélted ugyan ezt... úgyse tudnánk szavakba önteni, nem?
ja, a tetoválásom is Jason-től idéz, ez épp most jutott eszembe csak úgy mellesleg :D azt tervezem, ha egyszer aláírná mellette, akkor azt is odatetováltatom, úgy lenne kerek a történet :)
Zsu23 2012.02.17. 16:48 • [2]
Egyetértek noja42-vel, hogy Jason sokat énekel arról, hogy mindig előre kell nézni, és optimistán gondolkozik. Azzal is egyetértek, hogy ezt a dalt valószínű a menyasszonyával (Tristan Prettyman, Ő nem volt soha a felesége, csak kétszer a barátnője és egyszer a menyasszonya) történő szakítása után írta. Erre talán bizonyíték az is, hogy az őszi koncertjein, például 2011.09.20-án Prágában is, (ahol olyan szerencsés voltam, hogy ott lehettem), még a dalt néhol más szöveggel énekelte.
Ebben a videoklipben már ezt a két versszakot kihagyta:
So easy is our life
What's mine is yours and yours mine
Hardly do we ever fight
We'd rather be kind

I won't give up on us
Even if the skies get dark
I'm healing this broken heart
And I know I'm worth it

E szövegváltoztatás miatt, úgy gondolom, Jason ebben a klipben már nem a saját személyes érzelmi hozzáállására akarja ráirányítani a figyelmet, mint inkább az Ő példáján keresztül szeretne bennünket az élet bármely területén adódó problémák leküzdésére buzdítani.
Elnézésedet kérem noja42, hogy én egy kicsit másképp értelmezem a klipet, de én egy "őrült" Jason Mraz rajongó vagyok, nem telik el nap, hogy ne hallgassam a zenéjét, ne olvassam a róla szóló híreket. Imádom, hogy Te is imádni valónak tartod ezt a fantasztikus zeneszerzőt, előadót és egyéniséget. Kár, hogy Magyarországon kevesen ismerik, nem tudják, mit veszítenek.
noja42 2012.02.17. 07:31 • [1]
Jason tényleg sokat énekel/ír arról, hogy az életben mindig előre kell nézni, és optimistán gondolkozni, de speciel ennek a dalnak nem ez a mondanivalója elsősorban... a feleségének írta, amikor szakítottak; I wont give up on US, itt ez esetben végig a lányról szól, és neki énekel.
:) de imádnivaló
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még