2024. május 9. | csütörtök | Gergely nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Fonogram 2011 - Megvannak a jelöltek!

A Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége és az Előadóművészi Jogvédő Iroda 2011. március 2-án, szerdán, este 8 órai kezdettel rendezi meg a magyar zenei élet kiemelkedő eseményét, a Fonogram - Magyar Zenei Díj Gálaestet.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2011.02.17.
Utolsó hozzászólás: 2011.03.01.
Hozzászólások: [13.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

islander 2011.03.01. 15:25 • [13]
A közönségszavazás összegzését (eredményeit) nem írjátok ki? Azt ígértétek lesz nyilatkozat is a helyezettektől...vagy még korai ilyet kérnem?? :DDDD
krisztinke 2011.03.01. 09:44 • [12]
Vásáry André lemeze komolyzenei album.
Ha jó láttam klasszikus pop-rock, meg modern pop-rock stb kategóriákban lehetett szavazni, ebbe nem fér bele André lemeze.
Az év hazai felfedezettjei közé sem illik, hiszen Ő 2009 felfedezettje, mint Tabáni is, aki szintén nem való lett volna abba a listába, az ifjú "sztárok" közé.
Hát ezért nem volt André egyik listában se, szerintem. De ne szomorkodjatok, majd a szakma dönt felette a Fonogram díj kapcsán. :))
helleborus 2011.03.01. 07:23 • [11]
Kedves Islander! Itt senki nem kampányol, csak elmondja a véleményét - ahogyan Te is. És nem felháborodott, hanem sajnálkozó véleményeket olvashattál. A hozzászólások pedig nem a Fonogram díjra történt jelölésekről szóltak, hanem a zene.hu oldalán összeállított listákról, ahol nem szerepel André, pedig szerettünk volna rá szavazni.
islander 2011.03.01. 00:21 • [10]
Mindig is léteztek közönségszavazások, ez is az volt. A Fonogram díjat, a szakma ítéli oda. Ha Vásáry André ott fel van tüntetve, akkor másodikán kiderül, hogy a szakma őt díjazza-e.
Egyébként meg az a véleményem, hogy nagyon sok olyan előadót nem jelöltek Fonogramra, akik évek alatt, sokkal többet tettek le a könnyűzene asztalára, mint V.A., de ő mégis ott van, mégsem áll neki kampányolni felháborodottan senki.
evuci1 2011.02.28. 17:11 • [9]
Szeretnék szavazni Vásáry André-rra és az Ünnep című cd-re,de egyik felsorolásban sem találom.Igazán megérdemelné a díjat,,hisz Ő az egyetlen magyar férfiszopránunk ,aki már bebizonyította,hogy előkelő helye van ill.lenne a zenei életben.
Bucedli 2011.02.28. 10:38 • [8]
Szomorúsággal tölt el, hogy kedvenc énekesemre Vásáry Andréra nem lehet szavazni. Pedig Ő egy nagyon ritka hangfaj művésze, büszkék lehetünk rá mi Magyarok. Viszont nagyon remélem, hogy a díjátadon boldogan a nyertesek között láthatjuk majd, mert Ő az aki igazán megérdemel egy ilyen díjat.
totuke 2011.02.28. 09:38 • [7]
Sajnálattal állapítottam meg,hogy szavazni Magyarország büszkeségére nem lehet!Nagyon szomorú ,hogy az Ünnep című platinalemezével Vásáry Andrét nem tették listára.
Tehetsége kimagasló és bizony el kell "kellene"még jobban ismerni.Remélem a nyertesek közt díjjal a kezében tudom,-tudjuk ünnepelni Őt, Hazánk különleges Művészét!.......
szamilon 2011.02.27. 22:13 • [6]
Örülök, hogy van Fonogram díjunk és annak is, hogy a zene.hu saját díjjal is csatlakozott a szakmai elismerések sorához. Csak azt nem értem, hogy állították össze a kategóriákat, és hogy választották ki azokat, akikre a különböző kategóriákban szavazni lehet. Ha a zene.hu szerkesztőségében dőlt ez el, - és nyilván így volt - akkor döntse el a zene.hu, hogy kinek adná szívesen a saját díját. Ahhoz nem kell a közönségnek szavazni. Az ugyanis nincs a listán, akire én is szívesen szavaznék... Az én jelöltem is Vásáry André lenne. Talán nyer a Fonogram díjazáson, ott ugyanis jelölték az előző lemezét, és az ítészek (nem tudom személy szerint kik) majd döntenek. Jó lett volna számára egy olyan jelölés is, ahol szavazni lehetett volna rá is. Az Ünnep című karácsonyi albumáért nagyon megérdemelte volna. (Attól eltekintve, hogy a közönség a vásárlással erre egyszer már szavazott, hiszen platinalemezes lett). Sajnos én is úgy látom, kis hazánk nem menedzseli kellőképpen különleges és világszínvonalú teljesítményt nyújtó művészét....
helleborus 2011.02.27. 16:43 • [5]
Sajnos én is többször keresem a különféle szavazások között Vásáry André nevét és a méltán platinalemezes "Ünnep" című albumot...kicsit jobban meg kellene becsülnünk az ország egyetlen - és a világon is nagy ritkaságnak számító - férfi szopránját! Ő valóban olyasmit tud, amit a listán szereplő nagyságok egyike sem (szerintem)!
bank0903 2011.02.22. 10:09 • [4]
Én Vásáry Andréra, és az" Ünnep "című platinalemezére szeretnék szavazni.... hol van????
lap teteje
További oldalak 1 2 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még