2024. április 30. | kedd | Katalin, Kitti nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Giorgio kiesett, Szíj Melinda simán továbblépett, Caramelt meglepték a Megasztár 5-ben

Szomorú döntőnek lehettünk részesei múlt pénteken: Lakatos Yvette búcsúőzott ugyanis a Mega-csapatból. Így lesz azonban most már minden adásban, hiszen kijelenthetjük akik versenyben maradtak azok egytől egyig kivételes...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2010.11.27.
Utolsó hozzászólás: 2010.11.30.
Hozzászólások: [7.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Bujudit 2010.11.30. 12:48 • [7]
Sziasztok!
Ha szeretnéd Te is kipróbálni magad mint Megasztár, akkor nézed meg ezt az oldalt: http://karaoke-jatek.hu/megasztar-karaoke-tarsasjatek/ és próbáld ki te is Megasztár Karaoke játékot! A oldalon meg is rendelheted! Nagyon jó, én már játszottam vele és szuper bulit lehet csinálni vele otthon is! Nyerni is vele, erről is van részlet az oldalon!
Nézzétek meg és próbáljátok ki! Megéri!
pikk 2010.11.29. 14:56 • [6]
A közönség már csak ilyen ezerfejű cézár. Ebben a vígan fikázós országban megszokott dolog, hogy a hozzászóló a saját véleményét tényként kezelje. Ha valaki nem-tetszik akkor nosza lapátra. Rendszerint hang és hallás nélküli hozzászólók névtelenűl, tetszőlegesen minősíthet bárkit - itthon vagyunk, csak sajnos ettől is döglődik ez az ország. :(
imi60 2010.11.28. 10:43 • [5]
tökéletesen igazad van !!
legközelebb elég ha kiállnak és semmit sem csinálnak, ugyan ilyen arányú lenne a szavazás.
toromon 2010.11.27. 23:07 • [4]
Szia Imi!
Igen, megint egymásra találtunk. Én sem vagyok nagy szurkoló. Igazából a Bolykiről gondoltam, hogy sok jó dalt fogok hallani, de aztán nagyot koppantam. Úgy néz ki, be kéne mennem egy fülcserére hogy boldog legyek a kínálattól. :D Hogy nincsenek világsztár jelöltek? :D Ez a baj. Meg az, hogy a profik, félprofik már gázsi nélkül sem kellenek senkinek. Még akkor sem, ha ilyen műsorokba jelentkeznek. Nem értem. Hogy CD-t vegyen tőle? Na annyira nem szeretik. A telefonvonalak is csak azért égnek, mert nyereményjáték van hozzákötve. A zenének ma nincs értéke, csak ára.
imi60 2010.11.27. 19:31 • [3]
szia toromon- már megint ketten ? :) érdekes amit írsz. nem vagyok egyik énekes mellet sem szurkoló csak tisztán mint zenehallgató írogatok. Azért Melindának nagyon jó a hangja. Pont ott ahol énekelnie kell. Pont ott nem tud mit csinálni ahol dúdolgatnia kell. Úgy hogy a készülékedben a hiba. :) Itt azért messze nem a világsztár hangok gyűjtőhelye, nem kéne ennyire elszállni . Alkat meg tök mindegy ha jól tud énekelni. Az már más kérdés hogy ilyen alkattal nem lehet eladni a mai fiataloknak. Részemről tök mindegy hogy milyen az alkata. CD-t hallgatva nem számít. Barbra Streisand sem egy cica mica mégis egy csoda hagja van. Hallgasd meg akár a legutolsó cd-jét vagy akár az egész utóbbi 40 évét. Melinda múltkor nagyon jól énekelt Streisand-ot. Kállay is igen korlátolt énekhanggal bír és még ahhoz is meg kéne tanulnia énekelnie. De ettől szép a megasztár. Bárki nyerhet. Énektudás nélkül is :). CSak utána vegyétek is meg a cd-jét mert nem hiszem el hogy csak kb. 2589 ember szereti a jövendő győztest. Ja hogy 50 000-en meg letöltik ? Akkor voltaképp nem is szeretik ? Vagy csak ingyé kell ?
toromon 2010.11.27. 17:42 • [2]
Akinek már ki kellett volna esni (szerintem) az Szíj Melinda. Van hangja, azt én is érzem, de de csak dúdolgatásra. Amikor "nagyot énekel", akkor én csak nyekergést hallok. Lehet, hogy tényleg a hiba az én készülékemben van? Giorgio tényleg nem világsztár alkat és hang, de még nem nyújtott élvezhetetlen produkciót. Lakatos Yvette, Kállay és Kökény lennének a legjobbak szerintem. Tolvai Renáta 'Szerelem utolsó vérig'-ről tudnék rengeteget írni, de maradjunk annyiban, hogy Fridi most Megasztár győztest csinálhatott volna belőle, ha észreveszi, hogy leblokkolt egy pillanatra. ;) Ezzel semmi gond, csak Fridi két éve ezért porig alázta Király Viktort.
imi60 2010.11.27. 10:42 • [1]
Giorgio-igazából nem értem miért jutott ilyen messze, hangja nincs, csak olyan "mondogatós" számokhoz jó. És erőtlen is. Kökény Attila--remek hangja van itt is bizonyította a Balázs Fecó nótával. Bár Balázs Fecót nem nehéz leénekelni.Nem egy énekvirtuóz. Vszont a második szám az rossz választás volt. Nem tudom mikor jön rá hogy aki tud énekelni az válasszon olyan számot ahol ez bizonyítható is.Kállay-Sounders--őt sem értem miért jutott idáig. Nincs jó hangja. A fejhangon való éneklése kimondottan idegesítő volt.A Prince szám is ere utalt. Ehhez a számhoz nem kell nagy énektudás. A dal ritmusa, energiája tolerálja ezt. Ráadásul Prince itthon nem egy nagy sztár. Amerikában az. Tudomásom szerint itthon nem is vetítették a Purple Rain filmet ami nagyott dobott volna az ismertségén. De Prince-t sem az énektudásáról híres. Rossz dal választás vot. Tolvai Reni most is jól énekelt. Jó a hangja . Neki 3-ba kéne jutnia.Melinda- érdekes volt hogy be mert vállalni egy jazz/es/ nótát. De azt is jól énekelte. A másik szám monológos részei nem neki valóak. Amikor jött a dallam akkor megjött az énektudása. Jobbat is választhatott volna. A következő kieső énektudása miatt Kállay-Saunders-nek kéne szerintem. Nincs partiban a többiekkel. De mivel a nézők nem feltétlen az énektudásra szavaznak így nem biztos, hogy ő fog kiesni de 90%-ban őt várom a következő kiesőnek és akkor a Melinda,Attila, Renáta igen színvonalas döntőt fog vívni.
lap teteje
További oldalak 1
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még