2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Fórum
Teljes fórum lista
 
Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Sikerek és kudarcok a Megasztár árnyékából

2005 címszavakban. Volt aki nyert volt aki nem....

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.01.10.
Utolsó hozzászólás: 2006.03.20.
Hozzászólások: [11.]
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

schmidthoffer 2006.03.20. 21:06 • [11]
Tegnap egy rövid időre belenéztem, de hányingert kaptam. Legjobban bosszant az a tény, hogy a zsűriben Presseren kívül csupa majom ül. És rázzák magukat, amúgy "jófejesen" minden zeneszám közben, hogy ők milyen lazák. Pedig csak bohócok. A Soma pl. az zenész egyáltalán? Mert hangja nincs és stílusa sem. És ez a két felfuvalkodott, a Novák meg a Péli, azok voltaképpen milyen alapon kritizálnak bárkit is? De a legdrámaibb mégis a Bakáts. Na, az egy igazi MÉDIASENKI. Sürgősen csatornát váltottam.
Jimmy Page 2006.03.20. 15:45 • [10]
Osztom a véleményeteket reinhard és schmidthoffer.Az egész megasztár a pénzről szól. Az elején jókat röhögnek a bénázásokon aztán utánna például a döntőkben van 1béna srác akiért megőrülnek a kiscsajok aztán megy az sms (tehát a rohadtsok pénz)! Ennek így rohadtul nincs értelme!
És télleg úgy van ahogy reinhard is mondta: "egy darabig futtatják őket, amíg pénzt lehet belőlük szerezni, aztán a süllyesztő" -ez a mondat gyakorlatilag megfogalmazza a lényeget.
schmidthoffer 2006.03.18. 18:23 • [9]
Nem vagyok egy nagy világjáró, de egy-két helyen voltam mostanában. Nos, nem csodálkoztam, hogy létezik görög Megasztár meg arab Megasztár is... Ne gondoljuk, hogy mindez a mi gagyi műsorunk. De nem ám! "Kicsit sárga és kicsit savanyú is", de sajna, még csak nem is a miénk. Bizony ez csak egy licencműsor, barátaim. Vigasztaljon a tudat, hogy a világon mindenkit ezzel etetnek. - Na, már aki megeszi :-))))))
reinhard 2006.03.17. 11:00 • [8]
Az egész Megasztár egy baromság, úgy ahogy van! Az elején a válogatáskor a nézők és a zsüri is jókat röhög a sok
nyekergő gyereken, néha porig alázva őket. Ezt kihagyhatnák, de azt hiszem a mai "fogyasztói társadalom"-nak erre
igénye van. Sőt , tisztelet a kivételnek, de CSAK erre van igénye. / Igénytelensége / A döntőbe jutottak között vannak
ugyan jóhangú amatőrök, de nem sztárok! Létrehoznak nekik egy mesterséges közeget, ahol a végén még elhiszik, hogy így működik a világ! Aztán, amikor vége ,akkor sírdogálnak és nem tudják, mi történt? Pedig legeslegelső sorban
ez egy bulvártévés cirkusz, nem valóságos tehetségkutatás. Egy-két könnyűzenei gurut / ld. Presser / megnyernek, megfizetnek egy ilyen sorozatra, hogy színvonalasnak tűnjék a dolog, pedig ettől még nem lesz az! Az egész a szokásos nézettségi mutató növelése érdekében történik . Business, business, business.........és pénz, pénz, pénz!!
A végén néhány valóban jóhangú gyerekkel csinálnak felvételeket, egy darabig futtatják őket, amíg pénzt lehet belőlük
szerezni, aztán a süllyesztő!! Ennyi.
schmidthoffer 2006.03.02. 20:09 • [7]
Végigolvastam az egész cikket. Szerintem elég siralmas képet fest a magyar zenei életről. Azért ne gondoljuk már, hogy a Megasztár az szól valamiről (na jó, a pénzről - legfeljebb). Kár, hogy igazi zenészekről alig van szó benne. Ebben az országban nem sok értelme van jó zenét csinálni. Nem csodálom, hogy Király Linda is kiment. Akinek itt hangja van, vagy jól néz ki, az nem kell. Csak a kornyikálók meg a tök hájasak. Az tetszik itt a jó szalonnás magyarnak.
pitbull11 2006.02.18. 18:39 • [6]
szerintem a megasztár meg a vv csak az emberek hiszékenysége miatt tartot adi amedig
pupilla 2006.01.17. 23:40 • [5]
Köszönöm a linket. Elolvastam az angol cikket is. Megnyugtató, hogy most már máshonnan is van erről információ. Bár semmi olyat nem találtam az A&R-nál, hogy 5 év, vagy 3 album, vagy 160 ország. De mégis! ...
Charlette 2006.01.16. 18:32 • [4]
Nem azért, de Király Linda hivatalos honlapján a hírek között található ez a cikk:

"A Universal Music Group és Linda aláírták nemzetközi lemezszerződésüket, mely alapján 2006. nyarán végre megjelenhet a sokak által várt első, teljesen angol nyelvű debütáló album a tengerentúlon és 160 másik országban. A 80 oldalas szerződés 5 évre köti Lindát a lemezkiadóhoz, mely 3 album megjelenését tervezi ezen időszak alatt. Linda menedzsere, Jonathan Shalit az A&R Worldwide-nak adott interjút a fantasztikus hír kapcsán, melyet ide kattintva olvashattok el angolul. A tervek szerint Linda december 3-án látogat ismét Magyarországra, hogy 3 hetet tölthessen a családjával, mielőtt megkezdődne a komoly munka Los Angelesben." (forrás: www.kiralylinda.hu)

- és ebben az első szó a Universal Music Group. Szerintem azért nincs fent a Universal honlapján, mert még nem adtak ki neki lemezt. Egyébként az interneten több helyen is fellelhető ez a hír. Keress rá!
pupilla 2006.01.11. 21:59 • [3]
Már láttam az oldalt. Egy másik lap nyílik ki, ahol képek vannak Linda magyar címlapfotóiról. Ennyi az egész. A Universal miért nem tud róla, hogy szerződése lenne Lindával? A kiralylinda.hu kivételével semmi nem állítja az interneten, hogy lenne ilyen szerződés. Az kevés, ha csak az egyik fél tud róla. Amit ti annak hisztek, az egy menedzseri szerződés, egy külföldi emberrel. Aki nem kiadó, és főleg nem a Universal.
Charlette 2006.01.11. 20:44 • [2]
Helló!
Nézd meg a www.kiralylinda.hu oldalt. ott találsz linket egy külföldi oldalra is.
lap teteje
További oldalak 1 2 »»
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még