2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A kamera forog: indul a Házibuli Attilával - pillantás a kulisszák mögé
Házibulik Attiláját próbálják elfelejteni?
Kapcsolatok
Tilinger Attila
Házibuli Attilával
Legnépszerűbb csengőhangok
Kaszás Péter
Muck Ferenc
Tölgyes Csaba

Attila Házibuli helyett lírai lemezbemutatót tart

A nagysikerű Házibuli Attilával tévéműsor házigazdája gőzerővel készül decemberi lemezbemutató koncertjére! Október 25-én jelenik meg Attila legújabb nagylemeze Próbáltalak elfeledni címmel, amely album élő lemezbemutató koncertjét december 15-én tartja Budapesten a Ferencvárosi Művelődési Központban.

- Milyen dalok lesznek az új lemezen?
- Az új album többféle szempontból is különleges, hiszen 17 vadonatúj dalt tartalmaz, melyeket Tölgyes Csaba, Kaszás Péter és jómagam írtunk. A dalok a szerelemről, csalódásokról, az életről szólnak. Azt hiszem az új dalok minden eddiginél szebbre sikerültek, most találtuk meg igazán az én világomat. Első alkalommal került az albumra kettő olyan dal, amelyet Péter és Csaba közösen írtak. Mindemellett egy kuriózum is helyet kapott az albumon, egy gyönyörű Munkácsi Sándor-Bradányi Iván szerzeményt énekeltünk fel Kovács Erzsivel.

- Hogyan készülsz a decemberi lemezbemutatóra?
- Természetesen, mint ilyenkor lenni szokott, állandó gyakorlás és a próbák zajlanak. Már most kezd körvonalazódni, hogy az új album dalai mellett mely dalok szerepeljenek a repertoárban az előző két albumról. A decemberi koncert más lesz, mint az eddigiek, hiszen egy öt tagú élő zenekar fog kísérni, név szerint: Kaszás Péter – billentyű, Muck Ferenc – szaxofon, Agócs Gábor – dob, Tölgyes Csaba – billentyű, Steiner István – akusztikus gitár és fuvola. Az új album dalaihoz teljesen új látványtechnikát fogunk kidolgozni, tehát látványában is más lesz ez a koncert, mint az eddigiek.

- Miért tartod fontosnak, hogy élő zenekarral lépj fel?

- Általában amerre megfordulok az országban, sajnos nincs technikai lehetőség arra, hogy élő zenekarral lépjek fel. Viszont úgy gondolom, hogy egy lemezbemutató koncerten a közönség megérdemli azt, hogy amit a lemezen hall, élőben is prezentálni tudjuk. Rengeteg munka van az új albumban, s azt hiszem a lemezmegjelenésre méltóképpen teszi fel a koronát egy élőzenekaros nagykoncert.

- Mennyit próbáltok?

- Szerencsém van, hiszen azok a művészek, akik a koncertemen játszanak, a lemezfelvételnél is kivették a részüket a munkából, tehát általuk már jól ismert dalokról van szó. Hamarosan elkezdődnek a zenekari próbák, úgyhogy az elkövetkezendő hetekben szóba sem jöhet a pihenés. Szeretnénk decemberben a maximumot nyújtani közönségemnek.

- Lesznek vendégeid a koncerten?

- Közönségem már megszokhatta az elmúlt évek folyamán, hogy mindig van egy-két sztárvendég a koncerteken. Ez alkalommal sem lesz másképp, fel fog lépni Kovács Erzsi, Muck Ferenc, Kaszás Péter és Tölgyes Csaba is.

- Kinek ajánlod az új lemezt?
- Minden olyan romantikus lelkű embernek, akit megérintenek a mély mondanivalójú lírai dalok. Már a lemez elkészülte után megmutattam egy-két ismerősnek az új dalokat, kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy ez az album eddigi pályafutásom legszebb lemeze. Bízom benne, hogy a nagyközönségnek és a lemezvásárlóknak is legalább annyira fog tetszeni, mint a barátaimnak. Bár, pár dalt már bemutattam műsoromban, s az eddig érkezett visszajelzések mind azt mutatják, hogy ebben a rohanó világban szükség van az érzelmeket közvetítő, mély mondanivalójú dalokra.

- Mi újság a Házibuli háza táján?
- Örömmel mondhatom, hogy a műsor egyre népszerűbb a nézők körében! A statisztikák szerint hétről hétre növekszik a nézettségünk, rengeteg e-mailt és levelet kap a szerkesztőség. Nagy az érdeklődés a műsor iránt a környező országokból is, mint például Szlovákia, Szerbia és Románia. Szeptember végétől a szerbiai YOU ECO Televízió a saját műsoraként sugározza a Házibulit, minden szombaton 20 órától! Ez nagy öröm számunkra, hiszen ez azt jelenti, hogy külföldön is egyre többen figyelnek ránk.

- A közeljövőben kik lesznek a Házibuli sztárvendégei?

- Szeptember 30-án tartunk egy mega – házibuli tévéfelvételt Budapesten, sztárvendégekből most sem lesz hiány, fellépnek többek között: Baby Gabi, Nótár Mary, Komár László, Kovács Kati, LL Junior, Stefano, Bartók Krisztián, Desperado, Aradszky László, Kratelli Josephine, Szekeres Adrien, MC Hawer és Tekknő, Sramlikings, Hip Hop Boyz, Mark, Rácz Gergő, Fool Moon, Szűcs Judith, Sugarloaf, Völgyi Zsuzsi, Kunovics Katinka, Palcsó Tamás, Krisz Rudi, Kaczor Feri, Kaszás Péter, Muck Ferenc és Cairo együttes.

Szeretettel várunk mindenkit a képernyők elé minden szombaton este 21 órától a Hálózat TV csatornáján, illetve az Interneten is, a www.hazibuliattilaval.hu weboldalon!

-tsch-

[2007.09.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még