2024. május 22. | szerda | Júlia, Rita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
További információ
Kapcsolódó cikkek
Erotikus bemutató az Operettben - középpontban a Párizsi élet
Az álmok valóra válnak
Megunhatatlan a musical-történelem leghosszabb pettingje
Fegyver dörrent a Dóm téren - képekben
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Már árulják a jegyeket egy szebb világba

Egy szebb világba, ahol minden más, mint a mostaniban. Ahol el lehet felejteni a gondokat, bajokat, ahol minden színes, semmi sem szürke, s a feltöltődés garantált. Kicsit talán utópisztikusnak hatott e pár sor, de gondolják csak végig: nem ezt élik át minden egyes alkalommal, amikor az Operett Színházba váltanak jegyet? Mert mi népszerűbb ma itthon, mint az operett és a musical?

Kár is lenne tagadni, hogy mekkora a népszerűsége ennek a két műfajnak ma hazánkban. Számos nagysikerű darabot mutattak már be az évek során, rengeteg embernek szerzett felejthetetlen estét a társulat. Most sem lesz ez másként, azt biztos.

Különösen fontos, hogy most, az ősz beálltával legyen mivel elfoglalnunk magunkat a munkán kívül is, s ne azon tűnődjünk, hogy miért is múlt el a nyár olyan gyorsan. Nos, jó hír a zenés kikapcsolódást kedvelőknek, hogy az Operett Színház teljes erőbedobással üzemel, s várja a közönségét az őszi hónapokban is. Sőt, szeptember 24-től kezdődően már a decemberi műsorokra is lehet jegyet venni. S hogy melyek lennének ezek? Ízelítőül kicsit szemezgetett a Zene.hu, hogy legyen miből válogatni:

Mária főhadnagy és az Oltári srácok

Nem egy új darabról van szó, ahol Mária főhadnagyot oltári srácok veszik körül, hanem két különböző, nagyszerű előadásról, amelyek minden tekintetben megfelelnek azok elvárásaiknak, akik szeretnének remek dallamokat hallani s remek színészeket-énekeseket látni a színpadon. Míg Lebstück Máriát az Operett nagyszínpadán, addig Metthew-ékat a Thália Színházban lehet majd megtekinteni. Ám figyelem, aki a Mária főhadnagy és Jancsó Bálint történetére kíváncsi, annak sietnie kell, mert decemberben már nem lesz látható, más hősöknek adják át a színpadot.

Amikor Párizs, Rómeó és Júlia, na meg Mozart! találkozik egymással

Persze csak a műsorfüzetben, ugyanis novemberben és decemberben is felcsendülnek a nagy slágerek a Mozart!-ból és a Rómeó és Júliából is. Sokak talán már visszatérő vendégek lesznek a nézőtéren, hiszen mindkét darab nagy sikernek örvend.
Párizsba is betekinthetünk, ugyanis – többek között – Homonnay Zsolt és Szendy Szilvi gondoskodik majd arról, hogy megtudjuk, milyen is a Párizsi élet.

Hétfő óta lehet jegyet váltani

Természetesen ezek tényleg csak apróbb betekintések voltak a széles repertoárba, mindenre pontosan kitérni szinte képtelenség. Fontos információ azonban még, hogy a jegyeket szeptember 24-e óta árusítják a november és december havi előadásokra. A linkben megtalálható oldalon internet segítségével is lehet vásárolni a jegyekből, illetve az Operett Színház e-mail címén is le lehet adni a jegyrendelést. Telefonon továbbra sem tudnak belépőket biztosítani, ezt jó ha tudja a kedves közönség.

Tehát nem is maradt más hátra, mint bogarászni a műsortervet és kiválasztani azt az előadást, amely kedvünkre való, az említett módón megvásárolni a jegyeket, majd élvezni a dallamokat, az énekeket és a látványt.

– H.A.K. –

[2007.09.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még