2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Mark tehetséges gyerekek között válogat
Magyar tinisztárok klipje vezeti fel az amerikai musicalt - fotókkal
Kapcsolatok
Alexandra
Legnépszerűbb csengőhangok

A csinos magyar énekesnő pályája Kanadából indult

A mostanában Mark duettpartnereként feltűnő Rozman Alexandra első látásra átlag tinilánynak tűnik, de annak ellenére, hogy kortársaihoz hasonlóan iskolába jár (negyedikes egy csepeli gimnáziumban), ideje nagy részét a zene szeretetének és művelésének szenteli gyermekkora óta. Zeneiskolába jár, zongorázik, szolfézst tanul, tehetsége és kitartása gyümölcseként pedig 18 évesen már első lemeze felvételein dolgozik!

Alexandra 7 éves kora óta tanul táncolni - első óráit Zoltán Erikánál vette, majd a Dáridóban folytatta táncos pályafutását. A színpadra termett karizmatikus lány szépségére már egész kis korában felfigyeltek - 10 éves kora óta modellkedéssel is foglalkozik és a versenyekből többet meg is nyert már.

Hazatérés után folytatta

A lány sztárság felé vezető útja érdekes módon Toronto-ban kezdődött - a hatodik osztály elvégzése után Kanadába költözött szüleivel - ahol a gimnáziumi énekkar tagjaként lehetősége adódott hangjával is magára hívni a figyelmet. Magyarországra való visszatérésük után sem adta fel álmait, ezért első dolga volt felkeresni Karda Beát, akinél 2 éven keresztül folytatta a hangképzést, majd Szatmári Orsi és Éliás Gyula vette szárnyai alá a tehetséges lányt, aki számtalan amatőr színpadi szereplése során már sokak kedvencévé vált.

Alexandra nagy örömmel vállalta el a nagysikerű Disney High School Musical 2 magyar nyelvű betétdalának, Ez a mi dalunk már eléneklését, amelyet Mark-kal énekel. A fülbemászó dal már látható a zenetévén és hallható a rádiókban.

Alexandra és Mark szeptember folyamán a Jetix tv High School Musical táncversenyének válogatásán vettek részt, ahol zsűritagként jutott szerepük a szerencsés és tehetséges táncosok kiválasztásában. A nyertesek részt vehetnek majd második klipjük, a Szerelemnyár forgatásán, így igazi sztárok háttértáncosaivá válhatnak!

A következő cél a Zeneművészeti Főiskola

Alexandra emellett dolgozik élete első nagylemezén, melynek dalaiban kedvenc műfajai, az R'n'B, gospel és soul is hatással lesznek. Eme egyvelegből egyedi, könnyen emészthető , izgalmas hangzások születnek, amit a sokoldalú lány kirobbanó hangja tesz igazán ütőssé! Alexandra széleskörű zenei ízlése és művészi nyitottsága kedvenc előadói és példaképei - Whitney Houston, Chaka Khan, George Benson, George Michael, Anastacia, Alicia Keys és Beyoncé - nyomdokaiba emelheti őt!

Ez egy új fejezet kezdete a lány életében, melyben a következő cél a Zeneművészeti Főiskola.

- zene.hu -

[2007.10.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még