2024. május 18. | szombat | Erik, Alexandra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Varga Feri és Balássy Betti: Újabb produkcióra készülünk!
Fergeteges fiestával zárják a nyarat Nyíregyházán
Majka sztárokkal fiesztázik Nyíregyházán!
Kapcsolatok
Hamvai P.G (Hamvai Péter Lóránd)
Hip Hop Boyz
Kapcsolódó események
Sóstó Fiesta 2007
[2007. augusztus 19.
vasárnap 20:00]

Több ezer dallal érkezik a népszerű DJ a Sóstó Fiestára

Az idén immár második alkalommal kerül sor a népszerű nyíregyházi eseményre, a Sóstó Fiestára augusztus 19-én. Az eseményre a Hip Hop Boyz pörgős ritmusokkal és meglepetéssel, Hamvai PG több ezer dallal érkezik.

A fellépők sorát a 14 éve töretlen népszerűségnek örvendő Hip Hop Boyz fogja kezdeni, akik nem először lépnek fel a fesztiválon
- Tavaly már voltunk a Fiestán, akkor sikert arattunk. Természetesen az a célunk, hogy az idén is fergeteges bulit hozzunk össze a közönségnek - kezdte lapunk tájékoztatását Szűcs István, alias Real Action, a csapat frontembere.

- A szervezők azt kérték tőlünk, hogy 3-4 legjobb dalunkat adjuk elő, aminek kiválasztása gondot okoz, de majd összedugjuk a fejünket a srácokkal és kitaláljuk, mely dalokat adjuk elő. Az esélyesek között van két meglepetés dal, a régiek közül a Megbántottak, az Ott várok rád vagy a Ragadom.

Nagyon jó volt a nyárnyitó buli

Júniusban Hamvai PG-nek volt a legnagyobb sikere a rendezvényen, ami azt jelentette, hogy a nyárzáró partyn is a lemezjátszókhoz léphet.
- Nagyon jó volt a nyárnyitó buli, rettentő sokan voltak. Örülök, hogy vissaztérhetek és immár harmadik alkalommal pörgethettem a korongokat a nyíregyházi eseményen - árulta el érdeklődésünkre Hamvai PG, aki éppen a napokban fejezi be a harmadik nagylemezét.

- Milyen dalokat játszom az esten? Nem tudom megmondani, hiszen addig még sok újdonság jön ki, amit igyekszem beépíteni a szettemben, de a régiekről sem feledkezem meg. A bulikba több ezer dalt viszek magammal, amiből a helyszínen döntöm el, hogy mit játszom.


Szavaztak a nézők

Érdekesség, hogy a partyt megelőzően zajlott egy szavazás, amelyen a szervezők arra voltak kíváncsiak, hogy kit látnának szívesen a vendégek. Legtöbben a Hooligans-re, Kefirre, Lolára, Back II Blackre, L.L. Juniorra, DJ-k közül Hamvai PG-re, Sterbinszkyre, Páz-ra adtátok voksotokat.

- Többször egyeztettünk az előadókkal és DJ-kel. Sajnos minden kívánságot nem tudtuk teljesíteni, mert az előadók nagy része augusztus 19-ére már lefoglalt időponttal rendelkezik - mondta Molnár Árpád, főszervező.

Az augusztus 19-ei Sóstó Fiestán a fentiek mellett Bálint Ádám és Dorina, Club 54, Kefír (V-Tech), Groovehouse, L.L. Junior, Majka és Pápai Joci, B. Tóth László, Erős vs. Spigiboy, DJ Sterbinszky, Peat Jr. és DJ Hajnal gondoskodik majd a jó hangulatról.

- Bíró Zsolt -

[2007.08.13.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK koncertjegy [2024.05.17.]
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még