2024. május 15. | szerda | Zsófia, Szonja nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Machine Mouse: Vissza a jövőből
A Machine Mouse dedikál, vasárnap
Képgalériák
Machine Mouse klipforgatás
Kapcsolódó Kiadványok
Machine Mouse: Vissza a jövőből
Kapcsolatok
Machine Mouse

Füstbe burkolództak a gépegerek

Nyári forróságban forgatta le legújabb klipjét a Machine Mouse zenekar, akik jéghideg söröcskével szálltak szembe a meleg napsugarak támadásaival. A klip rendezője, a szakma egyik legjobbjának tartott Indián volt, akinek merész elképzelései hamarosan láthatóak lesznek videó formájában.

Budapest egyik lerobbant gyártelepén forgatásra gyülekeztek a Machine Mouse zenekar kőkemény zenészei. A négy fiú a tavasszal megjelent Vissza a jövőből című nagylemezéről már a második számhoz készít videó anyagot. Ezúttal is egy dallamos rockballadát választottak, melynek képi világát ismét Indiánra bízták. A zenekar bízik a rendező ötleteiben, így némi előzetes megbeszélést követően neki is láttak a forgatásnak.
- Nem sokat tudok a történetről, ez teljesen Indián titka, de már nem sokáig. Ha elkészül végre, mi is meglátjuk mik valósultak meg az ötletelgetéseinkből. A klipet több helyszínen forgattuk, a kamerák előtt főként mi négyen vadulunk, de néhány csinos lány is szerephez jut majd. Mindenképen érdemes lesz megnézni a végterméket - árulta el Big Daddy Laca, a basszusgitáros, akit a Ganxsta Zolee és a Kartelből ismerhettünk meg.

Az ajtó nyitva áll című dal nagyon slágergyanús, talán éppen ezért esett a választás a klipforgatás kapcsán erre a számra. A több mint tíz éve fennálló csapat kellő profizmussal látott hozzá a munkához, bár a nagy meleg miatt némi serkentőre szorultak. András, Raga, Laca és Zoli mind a hűsítő italokért kiáltottak a leállások szüneteiben, melyek persze tartalmaztak némi alkoholt.

Indián egy lelakott raktárban rendezkedett be, elsőként itt vették fel a klip főbb elemeit. Mindenki az általa favorizált ruhákban és hajkoronával állhatott a kamera elé, a lényeg a rockos hangzás és életérzés volt. A füstgép meg csak okádta magából a fellegeket, melyet nem győztek elhessegetni a rendező segítői. Ez azonban még nem volt elég, a koszos padlót fel is kellett locsolni, mert fojtogató volt a helyiségben a porfelhő. A kisebb nehézségek ellenére minden flottul ment és a fiúk keményen a feladatukra koncentráltak. Bár a szünetekben ebből mi sem látszott. Akkro már csak az ökörködés és egymás ugratása volt a fő téma.

A zenekar dalait egyre több fórumon hallhatjuk, lassan megismeri nevüket a rádióhallgatók népes tábora is.
- Én és Zoli egy évvel ezelőtt csatlakoztunk a zenekarhoz, majd közösen nekiláttunk az album elkészítésének - folytatta Laca. - Szerencsére nagyon jók a visszajelzések, szeretik a nótákat. Tizenkét dal, meg egy intró van rajta, melyből háromat már ismerhettek. Ezeket újra hangszereltük. Az új számmal szeretnénk azokkal is megismertetni a bandát, akik jobban kedvelik a dallamosabb rockot.
A forgatás késő estig elhúzódott, de Andrásék jól bírták a munkát. Főleg az jelentett némi felüdülést, amikor szexi csajok is a képbe kerültek. A munka azonban az esti finálé után még nem ért véget, Indiánékra még több napos meló vár a stúdióban.

mori

[2005.07.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.14.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még