2024. május 1. | szerda | MUNKA ÜNN.,Fülöp, Jakab nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Az idén Debrecenben szórakoznak a főiskolások és az egyetemisták
A hallgatók nem hallgatnak, hanem buliznak
Dalt ér Tibi bácsi pöttyös labdája
"Összeállt a fesztivál komplett rendszere"
Kapcsolatok
EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója)
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
EFOTT 2007
[2007. július 24. - 29. ]

Egyetemisták és főiskolások! Ugye tudjátok, hogy hol a helyetek július végén?!

Már gőzerővel folynak a munkálatok, hogy július 24-től kezdődhessen az egyik legjelentősebb múltra visszatekintő rendezvény, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT.

A rendezők megpróbálják a tavalyinál (Zamárdi) még jobb helyszínt találni és úgy tűnik sikerült is nekik. 2007-ben a Debrecen melletti Vekeri-tónál építik fel a fesztivált. A rendezvényterület maga 25 hektár, amelyen a nagy füves mezők és ligetes részek váltakozása ideálisan tagolja a terepet.

A 32. alkalommal megrendezett találkozót már el is kezdték felépíteni: közel 150 munkás már 3 héttel a kapunyitás előtt nekilátott a munkának. Kezdésnek a közel 5 km hosszú ideiglenes kerítést kell telepíteni, majd megkezdődhet a 16 programhelyszín felállítása (10 km kábel lefektetésével). A helyszínek között több fedett sátor is található, mintegy 6000 négyzetméter összlefedettségükkel az időjárás sem befolyásolhatja a kellemes kikapcsolódást.

A sátrazókat két infrastuktúrálisan jól felszerelt kemping várja, az Ifjúsági tábor valamint Dorcas Camping több ezer látogató számára nyújt kitűnő hűs szálláshelyet. Szolgáltatásokban sem lesz hiány: bankautomaták, mini ABC-k, biciklikölcsönzők, ingyenes kerékpártárolás, hetijegyeseknek a Kerekestelepen ingyenes strandhasználat, internet sátor, kalandpark és EFOTT Mozi is várja a bulizni és nyaralni vágyókat.

Zene lesz? Hát peersze!!!!

A szervezők a magyar zenei élet legjavát vonultatják fel az EFOTT 7 zenei helyszínén több, mint 200 koncert formájában. A Nagyszínpadon többek közt a Belga, a Zanzibar, a P.A.S.O., a Bikini a Quimby, Yonderboi, a Kispál és a Borz, a Magna Cum Laude, a Ganxsta Zolee és a Kartel, a Back II Black illetve a Tankcsapda zenél.

A Borsodi Malátabár a Mystery Gang, Jamie Winchester & Hrutka Róbert és a Doors emlékzenekar fellépésének is helyet ad. A Café Színpad deszkáit tapossa közel 60 fellépővel együtt a The Moog, a Heaven Street Seven, a Neo, a Váradi Roma Café, a Colorstar, a Korai Öröm, Ludmilla és Klute. A Pepsi Sátorban lehet elcsípni a Hooligans-t, a Pál Utcai Fiúkat, Gáspár Lacit, az Animal Cannibalst, a United-t, a Tigrist és a Supernemet is.

A Zúzda Színpad kizárólag a keményebb műfaj helyszíne, itt csap a húrok közé a Junkies, a Fresh Fabrik, Kalapács, az Auróra, az Akela, a Superbutt, a Subscribe és a Neck Sprain is.

Az EFOTT-on bulizhatsz a Next Kamionon, ahol a hangulatot élő zenei előadók - MC Jammin (mikrofon), Jero (konga) és Sam Small (gitár) - közreműködésével minden este Karányi fűti fel. A Dub Székházban a Tilos zenefelelősei is pörgetnek.

Lesz más program is? Naná!!!

FOKKVáros: a Fokozottan Kreatív Kulturális Egyesület szervezésében épül fel az Agóra gyújtópontjában található városközpont, ahol a fontosabb szolgáltatásokat lehet majd megtalálni. A FOKK Minipódium déltől hajnalig programokkal teszi mozgalmassá a főteret, de itt található a fő információs sátor, a csomagmegőrző, a FOKK1Ház házasságkötő sátor, az EFOTT Posta (mellyel nem csak haza, a szülőknek és az otthonfelejtett kedvesnek, hanem a fesztiválon megismert új szerelem vagy barát sátrába is küldhető üdvözlőlap), az EFOTT Ajándékbolt és az elsősegély-központ.

Civil teraszon számos civil szervezet mutatkozik be, míg a Hagyományok utcájában kézműves műhelyek és kézügyesség-fejlesztéssel várják a nézelődőket. Esténként autentikus táncház a Hajdú Táncegyüttes irányításával. Játéksátor - játékke asztali társasjátékok, zsonglőr- és artistatermékek, valamint mozgást igénylő játékok találhatók itt.

A Hol-Tér Egyesület szervezésében minden nap gólyalábasok, artisták, hatalmas bábok, tűzzsonglőrök, vándorszínészek és sámándobosok szórakoztatják majd a résztvevőket.

A HŐOK Sátorban napközben közéleti beszélgetések lesznek, a hallgatókat érintő témákról, külföldi tanulmányi és munkalehetőségekről, a diákhitelről... stb. Mindemellett llesznek csocsóasztalok, ahol non-stop lehet majd játszani, este 10-től pedig beindul a karaoke-gépezet.

Csak nézel, mint a moziban

Aki már annyira elfáradt, hogy csak a fejéből tud kifelé nézelődni, annak tökéletes helyszín az Efott Mozi, ahol nagyszerű filmeket (főként magyar alkotásokat) fognak majd vetíteni. Persze aki a színházat jobban szereti, annak is lesz miből válogatni.

Egyetemisták és főiskolások! Ugye tudjátok, hogy hol a helyetek július végén??!!!!

-nagymester-

[2007.07.19.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még