2024. május 25. | szombat | Orbán nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
Linkek
Gödör
Kapcsolódó események
Ingyenes Nyári Fesztivál a Gödör Klubban
[2005. június 21. 00:00 - 24. 00:00]

Ingyenes Nyári Fesztivál a Gödör Klubban

„Víg Végnapjaink… avagy Kifelé a Gödörből!”
2005. június 21.-24.

Miután a Főváros Vezetése mégis úgy döntött, hogy az Erzsébet tér a következő átmeneti időszakra kerüljön a Petőfi Csarnokhoz, a szervezők pedig továbbra sem tudják mit hoz a jövő a Gödör klub számára -, arra jutottak, hogy kéne még csinálni egy jó kis fesztivált az elmúlt három év összegzéseként. „A Zene Ünnepétől Szent Iván Éjjeléig” ennél jobb alkalmat keresve sem találhatnánk a jó zenére és a közös együttlétre. Azt szeretnék, hogy minél több barát és támogató jöjjön el együtt megünnepelni az elmúlt három évet, ezért belépőjegy ez alkalommal semmire sincs, ingyenes a fesztivál!

Az első nap, kedden „A Zene Ünnepe”, ahová igyekeztek változatos koncerteket szervezni, a teraszon este hét órától a Pál Utcai Fiúk akusztikus zenéjével indítanak, hiszen máig sem hiányozhat egy valamire való házibuliból a PUF slágerek sora. Majd egy igazi világszám következik a Francia Intézet támogatásával: a noJazz (Fr) sokszínű, acid jazz, elektronikus, hip- hop, reggi elemeket, meg még számtalan mást is ötvöző szuggesztív zenéjét hallhatjuk majd.
A 2000. tavaszán alakult francia zenekar lassan két éve úton van a különböző fesztiválok és klubok között, igazi öröm, hogy a Gödör klubban üdvözölhetjük majd őket. A következő koncertet a kiváló zenészekből és a csodás énekhanggal megáldott Ghánai énekesnőből-Sena- álló Kamu zenekar adja, míg az est levezetője az elektronikát világzenével ötvöző Tanu Tuva lesz.

A második nap, szerdán a jazz és improvizatív zene következik: Trió Yengibarjan a teraszon, utána a Triton lendületes-jazz koncertje, majd a Chakra Hacker vetítéssel kiegészülő fellépése várja a „Jazzgödör” közönségét. A táncról Dj. Joe gondoskodik.

A harmadik napon, csütörtökön Balaton Klub. Az 1978 óta –kisebb nagyobb megszakításokkal-folyamatosan működő együttes ezen az estén összegzi az elmúlt évek Balaton Klub történéseit, de mindezek előtt a teraszon vonósnégyessel kiegészülve lépnek a színpadra, hogy valami szívfacsaróan széppel ajándékozzanak meg bennünket, mint már oly sokszor. Aztán a klubban az Ági és Fiúk ad koncert, majd visszatér a Balaton együttes olyan vendégekkel kiegészülve, mint Másik János, ef Zámbó István, Menyhárt Jenő és még sokan mások.

A negyedik napon, pénteken ”Szent Iván Éji Világgödör” címmel hatalmas buli lesz, a teraszon a Narco Polo „tüzes” zenéjét Garai Júlia és Pete Orsolya tánca fűszerezi Hód Adrienn koreográfájára.
Tíz órától a Klubban a Kelet-Nyugat zenél, utánuk az elmúlt évek legnagyobb áttörése, a Hiperkarma lüktetése tölti be a teret, majd Máthé Gabrielláék előadásában a „Szilánkos
porszemek” táncprodukcióját élvezhetjük, és táncban sem lesz hiány a ColorStar koncertje alatt, de reggelig Dj. Onoff is velünk lesz…

[2005.06.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » próbaterem [2024.05.23.]
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még