2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Lányzenekar alakul Jáksó és Majka módra
Tóth Vera kipróbálja milyen zsűritagként egy tehetségkutató
Tehetségkutató élőben Jáksóval és Majkával
Majka újabb akcióba kezdett
A Danubiusnál megtalálták a legtehetségesebbeket - képek a lányokról
Képgalériák
Majka klipforgatás a kéjvillában
Kapcsolatok
Majka (Majoros Péter)
Tyson feat Majka
Pápai Joci

Majka a Kéjvillában

Szilikoncicik és műnapfényen aszalódott csontkollekciók között az igazi a csikavava (ld Chicka Wah Wah) életérzés. Majka, kicsi Tyson (tájszon), Pápai Joci és Doma erről forgatott klipet.

Egy különleges, “természetesen” külföldről jött életérzés a csikavava, ami azt jelenti, hogy a lányok megőrülnek a pasikért. Ezt tükrözi a klip, ahogyan a fiúkat kényeztetik a lányok. Amerikai életérzést akar sugározni a dal, vagány csávók, gengszter rap, cicababákkal menetelnek a fiúk. Indián rendezésében fogjuk látni a klipet, hisz Indián és Majka már többször dolgoztak együtt, sőt Indián még egy VIVA Comet díjat is beszerzett egyik közös munkájukért.

A dal kivételesen nem Majka szerzemény, hanem DJ Smiths és Markaréna közös műve. A dal, ha minden jól megy, akkor hamarosan kislemezen is kijön – bár ahogy ma áll a lemezpiac, valószínűleg csak promociós céllal a rádióállomások részére. Iletve Majka szeptemberben várható nagylemezére is felkerül a tervek szerint, de addig még lesz felvezető videoklip ezen kívül is. A lemezt egyébként Majkáék nem kapkodják el, Majka saját bevallása szerint “minőségi munkára törekszik”. Eddig hat dal van készen, szépen haladnak azzal is.

- A bumm csikavava egy külföldön már bevált csajozós szlogen, itthon is meg akarjuk honosítani. DJ Smithsnek és Markarénának van egy ilyen nótája, de az house verzió. Nekünk megtetszett ez a dal, és megkértük őket, hogy csináljanak belőle egy kicsit R’n’B-sebb verziót amit aztán a mi ízlésünkre lehet formálni. Megalkották a zenei alapot, megírtam a szöveget, és a Pápai Jocival és Tysonnal előadjuk. Az azért túlzás, hogy csak a csajozásról szól, ez inkább egy életérzés, ami a nyár slágere lehet.- mondta el Majka a dal történetét.

A klipről pedig ezt mondta el a zene.hu-nak:
- Nekem csak Indián csinál klipeket. Van egy váz a fejemben, megvan, hogy miről szeretném, hogy szóljon, kitalálom a sztorit, aztán Indián és stábja, Szőke Janival az élen, lefényképezik és kitalálják, hogy hogyan lehet ezt vászonra vinni úgy, hogy az emberek számára is érthető legyen az én alapgondolatom. Teljesen közös a munka, de természetesen az oroszlánrésze az övék, mind a klip készítése során, mind az előmunkálatok alatt. Nagyon szeretek vele dolgozni, mert nem egy diktátor típus, hagyja az embert érvényesülni.

Azzal kezdtem, hogy kéjvillának nézett ki a helyszín, ezért meg is kérdeztem, honnan jött az ötlet, hogy itt legyen a forgatás:

- Ez a ház egy ismerősöm ismerőséé, és mondták róla, hogy itt amúgy is szoktak filmeket forgatni – “felnőtt” filmeket. Tehát pont az a helyszín ,ami vissza tudja adni azt a feelinget, amit a nóta képvisel. Luxuskörnyezetben ülünk, van medence, jacuzzi, igazi nyári, csajozós, házibulizós hely.

És megy is tovább a következő jelenet felvételére. Majka és Indián irányítja a forgatást, szervezkednek, ültetik, állítják a csajokat, beállítják a jeleneteket, még mielőtt lemegy a nap és a külső helyszíneken még lehet forgatni. Ahogy a nap megy lefelé, és mindenki egyre jobban érzi magát, a stáb átvonul a jacuzziba, folyik tovább a kényeztetés, majd egy hirtelen ukázzal a sajtó jelen lévő képviselőinek megmutatják az ajtót, hogy eddig lehetett nézelődni meg fényképezni és ne tovább.

Valószínűleg ezután vették fel azokat a jeleneteket, amelyeket meglepetésnek szánnak és csak a klipben lehet majd látni. Bár ahogy elnéztem a társaságot, lehet, hogy ott sem …

SirOesh

[2007.05.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még