2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Egy másik nemzedék Videoklip
Kapcsolódó cikkek
A No Thanx szinte csak tiniknek mutatta be dalait
Baleset zavarta meg a No thanx klipforgatását
No Thanx CD titkokkal
Kapcsolatok
No Thanx
Legnépszerűbb csengőhangok

No Thanx, az új nemzedék

Magyarországra is betört a láz, s elkerülhetetlennek tűnt, hogy megalakuljon hazánk első tinirock zenekara. A tavaly összeállt No Thanx a közelmúltban debütált a médiában – nem kis vízhanggal.

A szombathelyi együttes pár nappal ezelőtt került a köztudatba, mikor az egyik hazai bulvárlap hasábjain cikket közölt a srácokról, az „Emo hazai képviselőiről”.

A zenekar két testvér ötletéből nőtte ki magát. Dávid, a gitáros és Olivér, a basszusgitáros elhatározták, bandát szeretnének létrehozni, így baráti köreikből találtak maguk mellé egy másik gitárost, Pétert és egy dobost, Danit is. Később egy horvát multifesztiválon figyeltek fel énekesükre, Erikre, a magyar-horvát anyanyelvű 17 éves fiúra.

A főleg fiatalkorúakból álló banda suli utáni szabadidejét a stúdióban tölti. Gőzerővel dolgoznak készülő albumukon, ugyanis az „Egy másik nemzedék” című dalt és klipet egy márciusban megjelenő nagyalbum követi.

- MA -

[2007.02.12.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Billy girl19 2007.03.18. 16:59 • [4]
Hy! Én kimondodtan nem értek egyet a NO tHanx fannokal szerintem csak avval adát el magukat, hogy a magyar TH nak hiaták magukat. Am a szöveg nem rossz na de a zene. Pffffffff .... oltári gáz.
Előzmény: Jimmy Page • 2007.03.11. 16:18 • [3] • Előzménykövetés 
Jimmy Page 2007.03.11. 16:18 • [3]
Teljesen egyetértek egyzenésszel. Annyira szánalmas ez az egész zeneipar manapság. Mást nem látok csak a SZART. hehe még a haverom 10éves tesoja is észrevette mikor megnézett egy rendes gitárost meg a no thanxnek a "gitárosát" hogy: "ahha igen mindkettö gitározik csak az egyiknek nem mozog a keze." Meg azon akadtam ki mikor aztmondta az egyik gyökér hogy: "Hát mi rock zenét játszunk." Ez nem ROCK. Ez SZAR. Semmi köze hozzá...
egyzenész 2007.03.08. 14:13 • [2]
no thanx....idáid süllyed a zeneipar...gratulálok a producereknek, a sztájlisztoknak, és mindenkinek aki 4 hülyegyerekböl médiajelenséget csinjált.hangszert még életükben nemláttak a klipp elött, az biztos. A session-zenészek, akik feljátszották jómunkát végeztek, szerintem ők is sírtak, h ekkora sz*rt kell játszaniuk. A zene semmitmondó, már hatvanszor megirt, a szöveg még semmitmondóbb. Idézem: 'mi vagyunk a hurrikán'. ez még tavaszi szellönek is kevés nemhogy hurrikánnak. Ez még kommersz popzenének is igénytelen. De a terv bejött, a producer gazdag, a kiadó gazdag lesz, a 4 hülyegyereket + lehúzzák ahogy csak lehet, de úgyis mind1, mert nekik még kólával is fizethetnek. DE úgylátszik erre van igény. éljen a magyar zeneipar. Ennél még a tokio hotel is igényesebb pedig az is egy darab sz*r. De a MAHASZ eladási listát azt biztosan vezetni fogja a lemez /majd ha még két maxi után megjelenik/, mer ez kell a sírva sikoltozó 13éves kislányoknak. És abból sok van. Aki + tud is zenélni, az meg huzza le magát, mert a rendes zenéből sosem lesz aranylemez.
laurrr 2007.02.20. 08:29 • [1]
Hát Tokio Hotelre szerintem se cseppet sem hasonlít:(Én még meg is sértődnék ha az én bandámra azt mondanák:)Utálom a Tokio Hotelt:(:(:(:(:(De szerintem a No Thanx marha jó!!!!!!!!!!!!!:):):)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még