2024. május 30. | csütörtök | Janka, Zsanett nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Caramel: "Nem vagyok barátkozó típus, és ez így is marad"
Bartók Eszti befejezte albumát - Caramel segítette kedvesét
Bartók Eszter és Caramel közös kisfilmen dolgozik
Caramel új klipje az amerikai r’n’b hangulatot hozza közelebb
Képgalériák
Caramel "Párórára" klipforgatás
Kapcsolódó Kiadványok
Molnár Ferenc "Caramel": Újrahangolva
Kapcsolatok
Molnár Ferenc "Caramel"

Caramel elvonul pár órára

Az erről forgatott klip forgátásának második napjába pillantottunk bele.

Caramel legújabb lemeze nemrég óta van a boltok polcain. A lemez eddigi visszajelzései jók mind a hallgatók, mind a szakma részéről.

El kell néha vonulni a világtól egy kicsit önmagunkkal társalogni, befelé fordulni. Maga a szám is erről szól, és ennek képi megvalósításában Caramel Loth Balázstól és csapatától kapja a segítséget. Balázzsal már volt egy videoklipje caramelnek, melyben Esztivel együtt énekeltek egy duettet. Annyira összebarátkoztak, hogy erre a klipre is őt kérték fel.

Nem kell ide történet

- Jó érzés, amikor másodszorra is visszajönnek hozzám. – kezdte Loth Balázs, amikor a kapcsolatukról kérdeztem. – ez volt az első dal amit megmutattak a lemezről. Aztán egy baráti találkozón végighallgattuk az egész lemezt Esztivel és Ferivel. Nekem nagyon tetszett ez az album. A dal rögtön adta magát, hogy mit kell belőle csinálni. Ez az az érzés ami mindenkinek ismerős. Kinn ülök, egy kicsit kiengedek, nem érdekel az egész világ, történjen minden ahogyan történnie kell. Nem kell ide történet, nem kell ide semmi, egy nagyon letisztult dolgot kell csak mutatni. A filmet 35 milliméteres filmre forgatjuk, ami nem jellemző Magyarrszágon. Ehhez a zenéhez ehhez a zenei minőséghez, ehhez az albumhoz az illik. Egy nagyon letisztult, minimalista világ, ami tökéletes összhangban van a fekete-fehér világgal és a dal változatos helyszíneivel.

Caramel a klipről Zene.hu-nak elmondta: - Nagyon szeretem ezt a dalt, és nem azért mert én írtam, hanem mert szerintem annyira kell az ilyen kis bolondozás, semmit nem csinálok érzés. Ebben most kiírtam magamból, hogy milyen jó néha nem stresszelni, nem gondolkodni az élet nagy gondjain. Annyira vidám ez a dal amennyire én vidám tudok lenni néha. Egy klip forgatása során a stábot én választom ki közösen a kiadóval. A nótát is együtt választjuk ki. Mindig volt több jelölt, most erre esett a választás. Félig imidzs, félig történetes klipről van szó. A dal szövege is arról szól, hogy egyedül a világtól a fűben fekszem, szóval olyan elvonulós dal, hogy mennyire jó elvonulni a külvilágtól, kifeküdni a fűbe, és semmit nem csinálni. Ezt próbáljuk egy picit “ellentétesen” megjeleníteni. Kerestünk a városban zöld területeket, de olyanokat ahol közvetlenül mellette megtalálható valamilyen nagyon modern épület.

Fekete fehér

- Hál istennek ilyet találtunk, és így ellentétesen fog megjelenni a dal. A képi világa fekete-fehér. Nagyon egyszerű, nagyon letisztult dologról van szó. Egy nagyon szép dolgot sikerül majd filmrevinnünk. Amiket én láttam belőle azok nagyon tetszettek, hiszen az első forgatási napon már túl vagyunk (az a Művészetek palotája mellett volt egy pici zöld területen – SO). Van benne egy pici bescsapás, hogy először csak a kis zöld terület látszik, mejd ahogy nyit ki a kamera, egyre jobban látszanak a modern épületek… Erről a lemezről ez az első klip, de még szeretnék legalább két videoklipet, de hát a keretek korlátosak…

A klipet reméljük néhány héten belül már játszani fogja a magyar zenei csatorna.

SirOesh

[2007.01.26.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » dobos/ütős [2024.05.28.]
Alacsony kamatozású gyorshitel mindenkin egyéb [2024.05.27.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
A nap, amikor öt esztendő...

Dimash nagykoncert Budapesten
Dimash Qudaibergen, a kazak énekes , teltházas, nagyszabású,...

Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
Éjszakai bevetésen jártunk a Totális Metállal - képriport
A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
beszámolók még