2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Ötleteket adunk - karácsonyi ajándéktippek 1.
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok

Ötleteket adunk 2. - nem mindig a legnagyobb ajándék a legszebb

Itt a tél, s ugyan az időjárás rácáfol a naptárra, mégis közeleg a karácsony. Egyre gyakrabban látunk fenyőfás, Mikulásos, rénszarvasos reklámokat, és a bevásárló központok is felvették ünnepi díszüket. A Zene.hu adventi cikksorozatában néhány zenei ajándékötletet kíván adni olvasóinak.

Nem mindig a legnagyobb ajándék a legszebb – valószínű, minden olvasónk ismeri ezt a közhelyes igazságot. Cikksorozatunk legújabb részében két apróságot villantunk fel, melyekkel igazi örömet okozhatunk szeretteinknek.

Készítsd magad!

Szinte mindenki örül, ha egy-egy boltban készen vett termék helyett saját készítésű ajándékkal lepjük meg. Egy ilyen tárgyban kezünk munkájával együtt szeretetünket is átadhatjuk.

Sorozatunk előző részében az mp3 lejátszókról írtunk. Az emberként személyes tárgyainkat (pl. mobiltelefonunkat) szeretjük biztonságban tudni, óvni a káros hatásoktól. Az ilyen tárgyakat szívesen varázsoljuk egyedivé is. Miért pont a zenelejátszó maradna ki a sorból? A készülékekhez szaküzletekben is lehet tokokat és hordtáskákat kapni, azonban hasonlókat saját magunk is könnyedén gyárthatunk. Lessük ki, milyen lejátszója van barátunknak, családtagunknak! Jól nézzük meg a méreteit, majd gondolkodjunk el, vajon milyen toknak örülne?

Kössünk vagy varrjunk! Egy egyszerű kis tatyó vidám színekben vagy szerettünk stílusában kiváló ajándék lehet. Akár egy átalakított kisbaba-zokni is megfelelhet a célnak. Egy ilyen hasznos kedvességet szerettünk mindig magánál tarthat, így az eszköz használatakor garantált, mindig eszébe jut szeretetünk.

Állíts össze karácsonyi válogatást!

Ha jól ismerjük barátunk, rokonunk zenei ízlését, egy huszonegyedik századi ajándékkal is kedveskedhetünk neki. Előző cikkünkben említést tettünk az online hanganyag-boltokról, melyekben egy-egy számot is megvásárolhatunk. Az ilyen webshopok segítségével összeállíthatunk egy válogatás lemezt szerettünk legnagyobb kedvenceiből. Az egyedi, megismételhetetlen albumot saját kedvünk szerint díszíthetjük fel!

Megfelelő matricával varázsoljuk egyedivé az írható-CD felületét (akár nyomtathatunk rá), a tokot pedig kreatív módszerekkel tehetjük hangulatosabbá! Rajzoljunk, fessünk rá, nyomtassunk borítót, használjuk a fantáziánk! Biztos siker lesz!

- Molnár András -

[2006.12.18.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még