2024. május 8. | szerda | Mihály nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó Kiadványok
Crystal: Világok hangjai
Kapcsolatok
Crystal
Csepregi Éva
Magyar Televízió

Slágerparádé és sok vidámság várható vasárnap este

Nem egyszerű megmondani, vajon miből is lesz több a Magyar Televízió vasárnap esti műsorában, dallamos, népszerű slágerből, vagy kacagtató történetből. Ábel Anita és Rákóczi Ferenc vendégei a Krémben ezúttal ugyanis a sláger- és poéngyáros csapat, a Crystal tagjai és a Neoton örökifjú nagyasszonya, Csepregi Éva lesznek.

A műsor egy aktuális slágerrel indul: a Crystal Te vagy a jel című nótája ugyanis hetek óta előkelő helyet foglal el a rádiók játszási listáján. A csapat legújabb albuma, a Világok hangja igazi world-music stílusban született, átgondolt munka, néhány dalban, így a Krémben hallható slágerben is a világhírű finn Ademus kórus közreműködik. A műsorvezetők természetesen elsőként a nemrég felröppent bulvárhírt szeretnék megerősíteni: igaz-e, hogy feloszlik a Crystal és új énekesnővel külföldi karriert kezdenek a Kasza-fivérek. A megnyugtató válasz vasárnap este kiderül, s bár Kati nem árul el részleteket további terveiből, az összhang a zenekar tagjai között mindenki számára látható és érzékelhető lesz.

Neoton dalt énekel a Crystal

Csepregi Éva Édentől Keletre invitálja a Krém nézőit, azzal a slágerrel, amely Celldömölktől Debrecenig, és persze Nagykovácsiban is egyaránt népszerű és közkedvelt dal. Éva új frizuráját is megcsodáljuk, majd pedig fény derül arra a titokra, hogy Kasza Gábor igazi Neoton-rajongó, 8 éves kora óta, amikor is Tibivel együtt tomboltak a szegedi Sportcsarnokban rendezett Neoton-koncerten, rendületlenül hallgatja a zenekar slágereit. Így persze nem csoda, hogy a kölcsönkörre nem is tudtak egyetlen dalt választani, mindjárt 4 egykori hatalmas Neoton-slágert hallhatunk meg a Crystal igazi bulis és vidám előadásában.

Fújja el a szél

Éva számára Kasza Tibi ajánlotta egyik slágerüket, és saját elmondása szerint az énekesnő nagyszerűen oldotta meg feladatát. A Fújja el a szél című dal csendül fel tehát ezek után, amely szintén hosszú időn keresztül volt listavezető sláger.

Éváról azt sokan tudják, hogy nemcsak énekesnő, de színésznő is, meg persze természetesen édesanya. Azt viszont valószínűleg kevesebben, hogy ebben a mivoltában lassan menedzserré is avanzsál, hiszen 14 éves Dávid fia, aki gyermekkora óta dobol, barátaival zenekart alapított, akik már 6 önálló koncertet is adtak. Az ifjú rockerek, Dávid, Armand, Marci és Kristóf, akiknek egyébként már saját szerzeményeik is vannak, ezúttal közös kedvencüktől, a Guns N’Roses-tól adnak elő egy dalt. A Roxon működéséről utána több kulisszatitkot is megtudhatunk, valamint láthatjuk Csepregi Évát annyira izgulni, mint valószínűleg még soha… A Crystal tagjai pedig beavatnak minket a titokba, hogy melyik volt tinédzserkorukban az ő induló slágerük, stílusosan a Krémes című egykori rapes „majdnem slágerüket” idézik fel hatalmas nevetések közepette…

Kasza Tibi, a nagy autórajongó

Kasza Tibiről egyébként köztudott, hogy az autók nagy rajongója, valamint az is, hogy remek humora van. Így nem véletlen, hogy vendégük egy tehetséges fiatalember, Lorán Barnabás, művésznevén Trabarna, aki hatalmas leleményességgel idézi fel számos autó hangját. A tuningLada után Lajtai Kati külön kérésére a Trabant következik, hiszen ő két évig járt a kétütemű csodával, sőt megtudhatjuk, hogy a Crystal is Trabival utazott eleinte vidéki fellépésekre…

A kedvenc nóták sorában meghallgathatunk a Crystaltól egy tercetté változott duettet, amelynek eredetijét George Michael és Mary J.Blige énekli. Éva viszont marad a retronál, és a Flashdance slágerét énekli el remekül.

És ha jó a kezdet valamint a folytatás, nem maradhat el a befejezés sem: újra néhány Neoton-slágert hallhatunk, ahogy Tibi mondja: az Évával ABBA együttessé alakuló Crystal-formáció előadásában. Anita és Feri pedig megígéri, hogy jövő héten ismét itt lesznek, hasonlóan édes meglepetéseket tartogatva akkor is mindenkinek.

- Freund Judit -

[2006.11.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még