2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Semtex Sipos F. Tamással újít
Új lemezek, rádióműsor és egy remek funkciókkal felvértezett honlap
Kapcsolódó Kiadványok
Semtex: Bármit megtennék
Kapcsolatok
Semtex
Sipos F. Tamás

Duóból trió lesz?

A Semtex korábbi, klubéletbeli sikereit követően most az együttes új kislemezzel rukkolt elő. A "Bármit megtennék" című saját szerzeményt az ismert énekes, Sipos F Tamás énekli, de természetesen a formáció hangját, Brigit is hallhatjuk a slágervárományos felvételben.

"A dal eleve Sipos F. Tamás hangjára íródott. Alapötlete már a 'Legyetek jók, ha tudtok'-kal egy időben megszületett, sőt, szinte teljesen össze is állt a fejemben. Már akkor tudtam, hogy ez csakis és kizárólag Sipi hangjával működhet tökéletesen, ám ennek ellenére sokáig hezitáltam, hiszen a '90-es évek egyik legismertebb énekeséről van szó.

A kezdeti megilletődés szerencsére hamar alábbhagyott, főként hogy Tomi pozitívan állt a kérdéshez. Azt mondta, hogy ha egy olyan dalt sikerül letenni az asztalra, ami az ő tetszését is elnyeri, benne van a projektben" - meséli Ádám, a csapat frontembere a dal keletkezéséről.

"Ezután már nem maradt más, mint hogy Gyuricza Feri barátommal közösen a lehető legtökéletesebbre csiszoljuk az elgondolásomat, aminek végeredménye hallható is a maxilemezen. Az énekfelvétel is gördülékenyen ment, Sipi ugyanis abszolút profin, gyakorlatilag percek alatt végzett is a felvétellel."

Nagy hangerővel lehet a legjobban élvezni

A dal, ahogy Ádám jellemezte, egy nagyon kellemes "hangulatzene", amit csukott szemmel, nagy hangerővel, vagy fülhallgatóval a fejünkön lehet legjobban élvezni. Ezt támasztja alá az a tény is, hogy az átlagos dalok hosszú, úgynevezett "extended" verzióival szemben a "Bármit megtennék" hosszú változata nem a diszkók számára, hanem inkább otthoni hallgatásra készült.

Természetesen a klubok közönségéről ezúttal sem feledkezett meg a Semtex. A remixeket a Semtex DJs, valamint a Robotonez, Mike Newman új projektje készítette. Az előbbi a dance zene kedvelőit, míg az utóbbi, főként az electro-house szerelmeseit fogja rabul ejteni. A dal pedig nagy sebességgel indult hódító útjára mind az éteren keresztül, mind pedig a klubokban. A duó és Sipos F. Tamás közös dala, a "Bármit megtennék" az ősz egyik nagy esélyese.

- Semtex PR -

[2006.11.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még