2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Visszatér a Picasso Branch? Íme az igazság!

Igen, a hír igaz, húsz év után újra színpadon a Picasso Branch! 

Már nem csak szóbeszéd, hanem immár tény a 90’-es évek sikeres fiúcsapatának újrakezdése. A PSB, azaz a Picasso Branch tagjai idén jelentették be visszatérésüket a színpadra.

A nők kedvenc csapata 1999-ben öt fővel indult, majd  nyolc hónapon belül két tag kilépett a formációból, így három fővel hasítottak a fiúk a pop-bizniszben.

A jelenlegi visszatérés is három fővel történt meg. Két eredeti taggal - Száraz Tamás - Tommy G.,  Zvara Attila - Mack’O - és egy új énekessel - Baksa András – Andrys - indul turnéra 2020-tól a Picasso Branch.

Nézzünk kis infot a fiúkról.

Száraz Tamás - Tommy G. mindössze tizenhét éves volt, amikor bekerült az ezredfordulón nagy népszerűségnek örvendő Picasso Branch fiúbandába. A csapat három nagylemezt dobott piacra (Picasso Branch, PSB II, Minden pillanat). Tomi három év után távozott a trióból, és meg sem állt Londonig. 2004-ben kapta meg első külföldi szerződését, amelynek köszönhetően mint musical-énekes Koreában, valamint Európa szerte élőfellépéseket adott. 2005-ben lépett a hajók világába. Tamás játszott a Miss Saigonban, Németországban, valamint Klagenfurt színpadán. Természetesen szívesen tesz eleget a hazai felkéréseknek, korábban az Operettszínházban (Róma és Júlia, Elisabeth, Oltári Srácok), valamint a Madách Színházban dolgozott (Jézus Krisztus Szupersztár).

Zvara Attila - Mack’O húsz évesen lett a csapat tagja. Koreográfusként kezdte a karrierjét az Ámokfutók tánciskolában, de a harmadik lemezen már énekes tudását is megcsillogtatta. 2020-ban ugyanazzal a lendülettel és kreatívitással áll színpadra a Picasso tagjaként.

Baksa András - énekes, színész. 2016 nyarán a koprodukcióként színpadra vitt István, a király című rockopera főszerepét énekelte. Jelenleg a We Will Rock You musicalben Britney-t és Presser Picit alakítja. Ezen kívül több jelentős szerepet játszott. Nemrégiben feltűnt a Barátok Közt című televíziós sorozatban is.

Várjuk a dalokat, várjuk az új híreket!

[2020.04.21.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még