2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

A Madách Színház tájékoztatásai a koronavírus kapcsán

Íme a színház hivatalos tájékoztatásai.

Március 13-án ezt közötle a szinház.

"Kedves Nézőink!Mindenekelőtt szeretnénk biztosítani Önöket, hogy a kényszerűségből elmaradt előadásaink okán Nézőinket nem éri kár. Elmaradt előadásainkat bepótoljuk, jegyeiket Önöknek megfelelő előadásokra becseréljük vagy visszaváltjuk. A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontjait, a veszélyhelyzet hivatalos feloldása után hozzuk nyilvánosságra. Addig azonban közönségünk és munkatársaink védelmében a Madách Színház pénztárai és a Szervezési Osztálya is zárva tart.
Kérdéseikkel forduljanak munkatársainkhoz a szervezes@madachszinhaz.hu e-mail címen, vagy hétfőtől péntekig 10-18 óráig a 70/491-6780 és 70/684-0851-es telefonszámon.
Kérjük, vigyázzanak Magukra és egymásra, hogy mihamarabb újra találkozhassunk a Madách Színházban.
A Madách Színház Igazgatósága"

Íme a március 12-ei közlés.

"Kedves Nézőink!
A kormány által elrendelt veszélyhelyzet miatt, annak feloldásáig a Madách Színház nem tart előadást. Szeretnénk Kedves Nézőinket biztosítani, hogy mindent elkövetünk az elmaradt előadások pótlásáért. Természetesen lehetőségük lesz a jegyek visszaváltására is. Az elmaradó előadások jegyeit érintő kérdésekben a lehető leghamarabb tájékoztatjuk Önöket. A legfrissebb információkat ezután is a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon olvashatják.
Köszönjük bizalmukat és megértésüket!"


Március 11-én 15 óra után ezt közölték.

"Kedves Nézőink!
A kormány veszélyhelyzetet hirdetett, ezért ma éjféltől bizonytalan ideig az előadásainkat nem tudjuk megtartani. A ma esti Rocksuli előadást megtartjuk. A jegyek visszaváltásának lehetőségeiről rövid időn belül tájékoztatjuk Önöket a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon."


Korábbi tájékoztató

"Kedves Nézőink!
A Madách Színház Igazgatóságát, Művészeit és Dolgozóit is aggodalommal tölti el a koronavírus terjedése. Színházunkban az elmúlt hetekben fokozott higiénés szabályokat vezettünk be. A mosdókban a közönségforgalmi és a műszaki területen is rendelkezésre állnak kézfertőtlenítők, kérjük, használják. Az előadások előtt, a szünet előtt és a szünet után is fertőtlenítjük a közönségforgalmi területen az ajtókat, kilincseket, mosdókat, és előadások előtt a székek karfáit is. Kérjük nézőinket, hogy zsebkendőbe köhögjenek vagy tüsszentsenek, a zsebkendőt pedig a külön erre a célra kihelyezett szemetesekbe dobják. Nyomatékosan megkérjük Önöket, hogy ha betegek, ne jöjjenek színházba, adják át jegyüket egészséges rokonaiknak vagy barátaiknak.
A Madách Színház Igazgatósága is figyelemmel kíséri a magyar kormány és az operatív törzs utasításait. Amíg másként nem rendelkeznek, előadásainkat megtartjuk, így addig a belépőjegyek visszaváltása nem áll módunkban.
Amennyiben a későbbiekben előadásaink elmaradnának, a jegyeket visszaváltjuk, vagy egy későbbi időpontra cseréljük, így anyagi veszteség nem éri nézőinket.
Kérjük, vigyázzanak egymásra!
A Madách Színház Igazgatósága"

 

[2020.03.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még