2024. április 24. | szerda | György nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Kelemen Kabátban

Egy Van - Kelemen Kabátban nagykoncert lesz pénteken

Egy Van – látványos, fergeteges Kelemen Kabátban EP bemutató nagykoncert az Akváriumban március 6-án!

Miközben bemutatták a Végtelen című dalukra készült klipet a VOLT Film augusztusban indult utazós mozijának - a Road Movie  - egyik epizódjaként,  minden eddiginél fergetegesebb bulira készülnek, ami nem más, mint az  „Egy Van” című EP bemutató nagykoncertjük március 6-án az Akváriumban, amely minden eddiginél látványosabb lesz!

Akik voltak már Kelemen Kabátban koncerten, jól tudják, hogy a zenekar mindig is nagy hangsúlyt fektet a látványra és a hangzásra, azaz arra, hogy a fellépésük soha ne „csak” egy koncert legyen, hanem sokkal inkább egy komplex élmény:

hogy ez mennyire így van, arról mindenki meggyőződhet majd az Akvárium klubban   március 6-án.

A Kelemen Kabátban „Egy Van” című dalával Karácsony előtt ajándékozta meg a rajongókat, de most a szerzemény címét viselő EP lemezbemutató koncertjén élőben is meghallgathatjuk több Kelemen sláger mellett. Bár már elmúltak az ünnepek, de ez nem jelent semmit, hiszen a zenekar mindig is kedves, vicces szövegekkel lepte meg a közönséget.

  • A dal fő üzenete az hogy az emberek egymásra figyeljenek, időt és élményeket ajándékozzanak tárgyak helyett. Sajnos a modern társadalom jelentős része mentális problémákkal küzd, eközben a kapzsiság és a túlfogyasztás a bolygót rombolja. Figyeljünk egymásra és keressünk valós értékeket a fogyasztásban kiélt boldogság pótlékok helyet mondta Horváth Boldi, a zenekar énekese és szövegírója az Egy van című dalról.

A dali itt hallgathatjátok meg:

Miközben minden idejüket leköti, hogy felejthetetlen élménnyel mehessen mindenki haza az Akváriumból,  bemutatták a Végtelen című új dalukra készült klipet amely a Dunakanyarról szól:

  • Ebben a dalban azt a sokszínűséget, romantikát és nagyívű életérzést szerettük volna megfogalmazni, amit mindenki átélt már, aki volt a Dunakanyarban. – mondta Boldi a dalról.

A klipet itt nézhetitek meg:

A forgatást nagyon sok tervezés és fejlesztés előzte meg, hiszen Pallag Péter rendező úgy gondolta, hogy a gyönyörű táj felett egy drón segítségével repülhessenek a nézők.

A rendezői változathoz egy vágatlan jelenetet szerettek volna, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy egy közel 15 km hosszú légi útvonalat kellett megtervezni a drón számára.

A repülés során kétszer is keresztezni kellett a Dunát, ráadásul mindennek szinkronban kellett lennie a zene szerkezetével.

[2020.03.03.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még