2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Változik a Krém, most igazán édes lesz a vasárnap este!
Vidám beszélgetés, sztárparádéval
Rockot énekel a veresegyházi asszonykórus?
Kapcsolatok
Szandi
Lola
Kovács Kati
Magyar Televízió

Énekesnő-parádé vasárnap este

A hazai zenés sztárok kedvenc televíziós találkozóhelyén, a Krém stúdiójában ezúttal kitűnő énekesnők adják egymásnak a képzeletbeli kilincset, jobban mondva érkeznek meg szépen sorban a piros kanapékra a két műsorvezető, Ábel Anita és Rákóczi Feri mellé.

Az örökifjú és mindig vidám, mindig csinos Kovács Kati érkezik elsőként, aki ezúttal diszkóritmusban énekli, hogy Gyere és szeress! Később elárulja, hogy unokaöccse kívánsága volt, hogy ne csak úgymond unalmas, nagyívű melódiákat énekeljen, hanem mai, modern nótákat is.

És hát mit csinál ilyenkor egy vérbeli nagynéni? Természetesen teljesíti a kívánságot. Kati egyébként elárulja, hogy repertoárja közel 500 nótából áll, amelyek közül legnagyobb slágereit természetesen minden fellépésén kiköveteli tőle a közönség.

Ha nem is ötszáz, de szintén számtalan sláger közül választott ki néhányat Szandi, nemrég megjelent, sorrendben már 17. (!) albumára, amelyen neves hazai DJ-k gondolták újra az énekesnő legsikeresebb és mai napig is kedvenc dalait. Így felcsendül a Tinédzser l’amour, majd a dalcsere során Kovács Kati előadásában a Szerelmes szívek mai változata is. Kati egyébként elárulja, hogy ő olykor utánozni is szokta Szandit a fellépésein, mivel hasonló a hangszínük.

A műsor során Szandi többször is meghatódott, egy ízben, akkor, amikor Kati az ő slágerét énekelte, hiszen gyermekként ő csodálva bámulta és hallgatta Kovács Katit a televízióban. De ugyanilyen elérzékenyülés lesz számára, amikor a Találkozás egy régi szerelemmel című dalt énekli el, ezúttal Kati fürkésző szemei és füle hallatára.

A műsorban mindkét hölgyhöz vendég is érkezik, Szandihoz napjaink tinisztárja, Lola, aki idén számos énekesnői díjat is bezsebelt, és elő is adja aktuális slágerét, a Titokban álmodoztunk című dalt. De előtte természetesen a hölgyek aktív csacsogásba kezdenek, melyből sok kulisszatitok kiderül Lola mindennapjaiból, és arról, hogy mi a hasonlóság és a különbség Szandi és Lola karrierindulása között.

Katihoz pedig egy breaktánc-csoport érkezik, hogy a korábbi Krémben megszerzett raptudását ezúttal másirányú mozgáskultúrával is továbbfejlesszék, de inkább csak az ízelítőnél maradnak végül.

A hangulatos beszélgetések közepette felcsendül még Kati egyik nagy kedvence, a Time to say goodbye egyik változata is, valamint Szanditól egy régi Chris Isaak-sláger, a Wicked game. A finálé pedig ismételten egy Fenyő-sláger, a Csókkirály lesz, amelyet a két temperamentumos hölgy igencsak nagy lendülettel énekel, mintegy biztatva a nézőket, hogy ne csüggedjenek, mert jövő héten is édes lesz a Krém mindenkinek!

[2006.10.27.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
Wiki23 2006.10.30. 19:18 • [2]
Én is gratulálok Szandinak, vitt életet a müsorba és tényleg nagyon jól énekelte a dalokat.
SzabóZé 2006.10.30. 17:54 • [1]
Szeretnék gratulálni Szandinak a műsorban látottakhoz. Nem csak az alakja irigyehető, de a hangja is. Sok énekesnő példát vehet róla, bár mindenki így tudna énekelni, ahogy ő. Csak gratulálni tudok neki. Üdv, Szabó Zoli

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még