2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Dívák karácsonya a BOK csarnokban
Kapcsolatok
Dér Henrietta (Dér Heni)
Radics Gigi
Tolvai Renáta Tímea
Király Linda

Megnéztük: Dívák karácsonya a BOK csarnokban - képekkel

Négy sikeres, befutott, elegáns énekesnő egy ragyogó, hangulatos bulit csapott a BOK csarnokban, a végén igazi karácsonyi hangulattal.

Táncos lányok kezdték a műsort, Beyonce: Run the World (Girls) című dalára adtak elő hip-hop koreográfiát. A táncosok később is visszatértek egy-egy átvezető tánccal a blokkok között, Beyonce másik gigaslágerét, a Crazy in Love-ot viszont hatásosabb lett volna, ha a dívák élőben éneklik el.

Tolvai Reni szóló műsora volt az első rész, a Real thingből Kállay Saunders része felvételről ment, aztán a Nem, nem című dalt adta elő, végül a Megasztár-slágerét, a Carusot. Őt Dér Heni követte, a dalai közül nagy sikert aratott a férfiakat kiosztó Ég veled (" Zéró teljesítmény, negatív rekord") - én a hasonló témájú Sztorit is hiányoltam a műsorból... Kettejüké volt az első duett, Ariana Grande és Nicki Minaj Side to side című slágerét adták elő.

Radics Gigi - a férjem szerint - Disney-hercegnőnek öltözött, és valóban elegáns és meseszerű ruhát viselt. Ő is énekelt angolul és magyarul is, például a Vadonatúj érzést, amiből 2012-ben az első klipje készült. Király Lindaé volt az utolsó szóló blokk, benne a Szerelem utolsó vérig című slágerrel. A Rollin' on a river előadásában Radics Gigi csatlakozott hozzá, a dal és a két énekesnő is abszolút dögös volt, ez volt az est egyik legjobb része.

Újabb táncos átvezető után a négy díva helyet foglalt a színpadon egy-egy fotelben, ahol Dér Heni vezetésével beszélgetni kezdtek. Ez kevésbé volt jó ötlet, mert nem csak az énekesnők ültek le, hanem a hangulat is, a hölgyek karácsonyi szokásai a közönség soraiban nem keltettek érdeklődést. Sorban előadták viszont a kedvenc karácsonyi dalaikat, és az utolsó karácsonyi kedvencek egyben a koncert utolsó dalai is voltak, All I want for Christmas is you, valamint Santa Claus is coming to town, amit a négy díva együtt adott elő.

Érdekes, változatos és igazi csajos koncert volt a Dívák karácsonya, ünnepi hangulattal fűszerezve. Az énekesnők közül Király Linda és Radics Gigi között volt a legjobb a kémia, nekik máskor is érdemes lenne együtt fellépni, de a szóló műsorok is megnyerőek voltak, érdemes lesz eljönni jövőre is.


- Tóth Noémi -

Dívák karácsonya a BOK csarnokbanképekben - klikk a fotóra

 

[2019.12.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még