2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Budapesten lép fel a DLRM

A rockbanda teljes gőzzel készül az október 22-i magyarországi koncertjére a 11 országot érintő néhány hónapos európai koncertsorozat után. A külföldön már igen nagy rajongótáborral rendelkező DLRM tagjai ígérik, 22-én az Akváriumban bontják le a falakat.

A zenekar 2015 őszén alakult. Alapelvük a teljes szabad alkotás, ebből adódóan egy elég eklektikus zenei stílust tudhatnak magukénak. A szabadság jegyében az együttes tagjai nem csak zenei, hanem országhatárokat átívelő kalandok és utazások állandó szereplői is. A banda hobbipiálós-utcazenés-csövezős-vándorlós baráti társaságból nőtte ki magát a magyar stoner-grunge szcéna meghatározó szereplőjévé.

Szabó Marci és Petróczi ‘Edi’ Ádám 2014-ben egy kőkeményen bulizós péntek estén hozták döntöttek úgy, hogy megalapítják a zenekart. Az első egy évben inkább a rockerek életét élték, így a tényleges alkotás végül 2015-ben kezdődött el, ami igen hamar meghozta a sikert. Amint elkezdtek koncertezni, máris több felkérést is kaptak külföldön.

A második exended play-ük (EP), jött a lehetőség, egy angol turné keretén belül megfordulhattak pár legendás londoni klubban is.

2017-ben Nóniusz Gábor zenei producer közreműködésével felvették első komoly nagylemezüket.

A DLRM európai sikereiknek köszönhetően folyamatos meghívásokat kapott

Ausztriába, Csehországba, Németországba, Hollandiába, Belgiumba, Luxemburgban, Franciaországba, Spanyolországba, Szlovákiába és Romániába is.

A zenekar a tavalyi, 11 országot érintő pár hónapos európai koncertsorozat után úgy döntött, hogy a rengeteg élményt és tapasztalatot ideje rögzíteni, így született meg idén januárban a DLRM második nagylemeze, a 12 dalos Suckerpunch.

„A múlt év elég masszív volt minden téren, nem nagy túlzás, ha azt mondjuk, hogy a buszban töltöttük 2018-at. Rövid idő alatt tanultunk sokat magunkról, egymásról és az egész világképünk hatalmasat fejlődött a pozitív irányba. A Suckerpunchban rengeteg minden benne van teljesen őszintén, néha trágárul, néha elegánsan. Nagyon elégedettek vagyunk azzal, hogy egyre őszintébben tudunk és merünk alkotni egy csapatként, és fantasztikus érzés rájönni egy-egy dalnál, hogy teljesen visszaadja azokat az élményeket, amiket együtt átéltünk”

 - mondta Szabó Márton.

Az idei évben túl vannak egy teltházas A38-lemezbemutatón, amivel bebizonyították, hogy az általuk képviselt életstílus nemcsak rombolja, hanem építi is őket.

Az aktuális magyarországi koncertjükre pedig már teljes gőzzel készülnek, október 22-én az Akváriumban bontják le a falakat.

[2019.10.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még