2024. május 3. | péntek | Tímea, Irma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Desperado már visszaszámlál
Játssz és nyerj Desperado albumot
Kapcsolódó Kiadványok
Desperado: Táncolj!
Kapcsolatok
Desperado

Pál Tamás a Desperado tagja lesz?

A napokban elterjedt a pletyka, hogy a Megasztárban feltűnt zenész a Desperado tagja lesz. Utánajártunk és kiderült, hogy erről szó sincs.
Az  valóban igaz, hogy Betti és Pál Tamás közösen dolgozott, de Tamás egyelőre egy duettben müködik közre a népszerű debreceni csapat munkájában.

A slágergyanús dal A csillagokban járunk címet kapta, ami megtalálható az együttes október 25-én megjelent Táncolj című albumán. Az igazi vérpezsdítően temperamentumos korongra 13 dal került fel. A dalok egyenkénti bemutatásában Zsolti, az együttes egyik tagja segített.

A címadó dal megpróbálja összefoglalni az egész lemez hangulatát és megadni az alaphangot a bulizásra.

Eleged van mindenből és mindenkiből? Akkor a Kerek az élet című szám neked szól! Mottója: ne törődj semmivel, egyszerűen csak élj a mának, úgy ahogy te szeretnéd.

Útkeresés, öntudatra ébredés… Az Ébredj fel című lassú érzelmes dal arra hívja fel a figyelmet, hogy nem érdemes keseregni a múlton, mert minden erre fordított időt inkább arra kéne használni hogy a folytatás minél szebb legyen. Belőled sosem elég, harsogja a negyedik dal, amely egy igazi szerelmi vallomás, jellegzetes Desperado-s hangszereléssel fűszerezve.

Dögösebb hangvétel

Ha szereted a meglepetéseket, most szembesülhetsz, egyel. Az Élvezd egy dögösebb, rockosabb hangvételű amolyan punk-osabb stílusú dal mint amilyet az együttestől eddig megszokhattál. Azokat parodizálja ki, akik nem rendelkeznek önálló egyéniséggel és mindig azért szenvednek mert mások befolyása alá kerülnek.

Ha egyszer visszajössz én várlak énekli az együttes 6. nótájában, egy szép nyári emlékről amely nem múlt el nyomtalanul. A deja vu érzése viszont a hetedik dal hallgatásakor garantáltan elfogja majd a hallgatót. Ez nem csoda. Hiszen ez nem más, mint a zenekar az egyik régi nagy kedvence a Szerelem második vérig gyönyörű szép betétdala a Demjén Ferenc által énekelt Most kell eldöntenem, csak sajátos Desperado köntösbe bújtatva.

Latinos temperamentum

A Táncolj által már megpendített igazi latinos temperamentum a Varázslatos éjszaka volt című számban ismét visszaköszön. Az együttesnek már amúgy is többször bejöttek az egyéjszakás kalandokat boncolgató dalok. (Elég csak az Akarom őt, vagy az Add nekem az álmod sikerére gondolni). Talán ennek a sorozatnak lesz méltó folytatása ez a nóta?

Az igényes clubzene híveinek biztosan elnyeri majd tetszését az Úgy forog a világ című dal. A mélyebb magvasabb mondanivalójú dalszövegek kedvelői viszont nyugodtan tovább léptethetik a CD játszót!

A vezérfonal ismét visszaköszön: a buli, a temperamentum és a pörgés ismét mozgásra hív. Tudod, mint az első dalban. Hisz Ez a tánc…
Újabb kapcsolatod ment tönkre, amelyről azt hitted örökké tart? Az eszed mást diktált, de te mégsem tudtál parancsolni a szíved hívó szavának? Sokan átélték már ezt a kétségbeesett pillanatot. Nekik, róluk, hozzájuk szól ez a ballada: Túl késő

A 2005 tavaszán nagy sikerű jégkorong világbajnokság helyszíne volt Debrecen. Ebből az alkalomból a Desperado kapta a felkérést, hogy készítse el a rangos sportesemény hivatalos indulóját. Ekkor született a Legyőzheted őt! Vigyázat! Kemény mint egy jégkorong meccs!

Betti és Pál Tamás a csillagokban járnak


…és a végére jöjjön a meglepetés! Hisz ha egy film végződhet fordulattal, egy nagylemez miért ne? Egy régi örökzöld melyet egykor Jermaine Jackson és Pia Zadora énekelt. 2006-ban ugyanez kicsit Desperado-san Betti és Pál Tamás duettjében A csillagokban járunk címmel.

Hát legyen elég most ennyi. Ha kíváncsi vagy hallgasd meg majd az október 25-én megjelenő új albumon.

- bzs -

[2006.10.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még