2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Rockmaraton 2019: Egy hét van a startig

Hamarosan minden készen áll hazánk egyetlen, árván maradt metálfesztiváljának kezdetéig, ahol minden eddiginél több zenekar várja a nagyérdeműt.

Azt hiszem minden, magára valamit adó rockmaratonos osztja azon véleményemet, hogy az idő rohanása egy szempontból igazán kielégítő: még eleven élnek a tavalyi emlékek, hamarosan mégis újabbakkal gazdagodhatunk, mivel karnyújtásnyira van a 2019-es fesztivál nyitónapja.

Újra különös nesz lesz úrrá a Szalki-szigeten: dolgoznak a szervezői Bobcatak, épülnek a színpadok, vendéglátó sátrak, napok múlva minden készen áll ahhoz, hogy naponta sokezren élvezhessék a Rockmararton miliőjét.

Varga Zoltánék ötödször veszik birtokukba az Adony melletti ártér területet, ami véleményem szerint Magyarország jelenlegi legkitűnőbb fesztivál helyszíne.

A szervezők idénre is hűek maradtak booking-koncepciójukhoz, vagyis idénre is leginkább olyan bandáknak adnak teret, akik vagy még egyáltalán, vagy réges-régen kaptak meghívást. 

Rádásul a szerencse faktorral sem álltak hadilábon, hiszen idén minden egyes nap telis tele lesz izgalommal, nem kapnak pihenőt a szcéna rajongói.

Véleményem szerint a péntek és a szombat lesz az esemény fénypontja, előbbi napon a Max Cavalera vezette Soulfly lesz a napi headliner, másnap pedig az egész esemény legeslegjobban várt formációja, a totális Pantera programmal érkező Philip Anselmo and the Illegals.   Egy kis rövid ízelítő mire is számíthatunk szombaton:



Ezen felül említsük meg, hogy ha kedd, akkor ismét a punk az úr, jelen lesz az angol Booze and Glory, a The Exploited, valamint az The Casulalities is. Ahogy tavaly, idén is a hardcore szegmens kapta a szerdát, hosszú éveket követően itt tér vissza a legendás Terror zenekar. Majd csütörtökön a Paradise Lost viszi majd a prímet.  Összesen öt színpadon 160 zenekar „bontja a rendet” a hatnapos metál-mulatságon.

Jómagam, alig várom, hogy átléphessem a Rockamarton kapuját, s belevessem magam az idei programkavalkádba, de gondolom, ezzel ti sem vagytok másként.

A Rockmaraton zenei programjának napi bontását az alábbi linken lelhetitek fel: https://rockmaraton.hu/programok

- Páll Norbert -

 

[2019.07.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még