2024. április 16. | kedd | Csongor nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
A Backstreet Boys Budapesten lépett fel
Kapcsolatok
Backstreet Boys

Megnéztük - Backstreet Boys a Papp László Sportarénában, képekkel

26 éves pályafutása alatt most először adott koncertet Magyarországon a Backstreet Boys, ami egyben a DNA című világkörüli turné utolsó európai állomása is volt.

Ismerőseim többen is csodálkoztak, amikor a BSB budapesti koncertjéről beszéltem nekik, alig valaki hallott róla. Valószínű, hogy egyszerűen nem volt szükség arra, hogy reklámozzák a koncertet – a tavaly év végi meghirdetés után nagyon rövid idő alatt elfogyott rá az összes jegy.

Ennek megfelelően telt ház, szinte kizárólag nőkből álló közönség fogadta az együttest. A turné egyébként a DNA című, 2019. januárban megjelent albumról kapta a címét, és elképesztő iramban zajlik: másfél hónap alatt ez a 27.(!), csak az elmúlt hét napban az ötödik ilyen koncert, előző nap például ugyanezt a bulit Varsóban adták elő…

Ehhez képest a fáradtság legkisebb jele sem látszott az együttes tagjain, és minden elemében abszolút profi show-t adtak elő. Tökéletesen ki van dolgozva a srácok mozgása: a tánc-koreográfiák, a belépők, még a spontánnak tűnő séták végére is pont úgy érkeznek meg, hogy a következő koreográfia következhessen belőle.

Az átvezető jelenetek sem voltak erőltetettek – a színpadi átöltözés és az alsónemű-dobálás viszonzása vicces volt, a 26 évnyi karrier említése és a magyar zászló lengetése megható, minden a helyén volt. A háttérben egy óriási vásznon elképesztően kidolgozott videók illusztrálták a műsort, két óriási digitális kivetítőn pedig mindenki közelről láthatta a fiúkat. A zene élőnek hatott, nagyon jól szólt – de mivel zenekarnak nyoma sem volt, nyilván playbackről szólt, az együttes tagjai viszont nyilván élőben – és milyen jól! – énekeltek.

Én nem számoltam meg, de a Setlist.fm szerint 32(!) dal hangzott el, senkinek nem maradhatott hiányérzéke. Minden egyes blokkban óriási világslágerek hangzottak el: I wanna be with you és Get down az elején, Show me the meaning of being lonely, Quit playing games with my heart, As long as you love me a romantikus középső blokkban, a pörgős finálét pedig az Everybody nyitotta és az I want it that way zárta. Ezután megtudtuk, hogyan hangzik, amikor 12 ezer rajongó nő sikít egyszerre ráadást követelve, hogy aztán a koncertet a januárban megjelent DNA album nyitódala, a Don’t go breaking my heart és a Larger than life zárja.

Ritkán látni Magyarországon ennyire aktuális és ilyen népszerű világsztárokat, ilyen tökéletesen kidolgozott és látványos show műsort, ekkora slágereket, és egyáltalán: ez a világ valaha volt legnépszerűbb fiúegyüttese. A koncert során homályos ígéretet tettek arra, hogy hamarosan visszatérnek Európába – reménykedjünk, hátha látjuk még őket Budapesten is.

Tóth Noémi

Hogyan érezted magad a Backstreet Boys 2019-es budapesti koncertjén? VOKS LENT!

Tom Jones Budapesten 2019 képekben - klikk a fotóra

 

[2019.06.28.]

     
 
SZAVAZÁS - Hogyan érezted magad a Backstreet Boys 2019-es budapesti koncertjén?
Sajnos nem tudtam menni.
Ott voltam, de csalódtam.
Jól éreztem magam, de rövid volt.
Tökéletes este volt, nekem bejött
Voltak benne jó részek, összességében közepesre értékelem a fellépést.
Dalaik bejönnek, de a koncertjük hidegen hagynak.
Nem voltam ott, mert nem érdekelt a buli

 
     

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SSD VEGYI MEGOLDÁS USD, EURO, GBP SZÁMÁR szolgáltatás [2024.04.14.]
SÜRGŐS HITELEK egyéb [2024.04.13.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még