2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Road zenekar koncertjeitől volt hangos a főváros a hétvégén! Képes beszámolót hoztunk!
Machine Head turnéra indul, Budapesten is fellépnek - elindult  a jegyértékesítés
Szakadó esőben pogóztak a Tankcsapda jubileumi nagykoncertjén
Nagyot ütött a Pokolgép koncert a Trackben - képekben
Születésnapi buli Lord módra - képek a Barba Negra Trackből
Kapcsolatok
Barba Negra Music Club
Barba Negra Blue Stage

Újabb jubileumok a Barba Negra Trackben

A hazai könnyűzene legnagyobb legendáival és a legismertebb belga formációval ünnepel hétvégén a Barba Negra Track. Az 1983-ban alakult Aurora és a Ganxsta Zolee és a Kartel nagyszabású bulija mellett, június 8-án a kultikus belga zenekar a dEUS is jubileumi műsorral jön Budapest egyik legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyére.

A punk rock és a rap legfőbb itthoni helytartóit nem kell bemutatni, éppen ezért lehet különlegesnek nevezni mindkét estét a Trackben. A győri punk-rock banda első, a szovjet csapatok kivonulásának „alkalmából” készített, Viszlát Iván! című albumának, 30 éves jubileumi ráadás koncertjével készül, míg a Ganxsta Zolee és a Kartel legkultikusabb lemezének a Helldorado 20 éves évfordulójának második nagy showjával várja rajongóit. Mindkét előadóról elmondható, hogy pályafutásának legsikeresebb és legtöbb példányban elfogyott lemezét vette elő. A Viszlát Iván! több mint 20 ezer feletti eladott lemezszámával korának legkelendőbb közép-európai punk-rock albumának számít, míg a Kartel Helldoradoja, 70 ezer fölötti eladással még ma is a legnagyobb példányszámban eladott hazai rap lemez.

A dEUS koncertje mellett, a június rendesen bővelkedik nagy nemzetközi nevekben. Két évvel nagysikerű Barba Negra Track-es bulija után, június 12-én ismét visszatér az Amon Amarth, ráadásul új lemezének dalait először mutatja be Magyarországon. A vendég sem akárki, a 2018-ban a legjobb metal csapatnak járó Grammy-díjra jelölt Trivium.

A külföldi felhozatlanak ezzel még nincs vége. Június 18-án teltház fogadja a kelta-ír kocsma-punkot nyomató amerikai Dropkick Murphys-t. A munkásosztály és a sör nagyköveteinek legutóbbi albuma a 2017-ben kiadott „11 Short Stories of Pain & Glory” volt, 2019-ben pedig várható új lemezük megjelenése.

Egy éve mutatta be új albumát a Powerwolf, idén különleges koncertsorozat keretében készülnek egyetlen magyarországi fellépésükre. Előttük a Beast In Black lép majd fel, amelynek basszusgitárosa nem más, mint a Wisdomból ismert Molnár Máté.

"Izgatottan várjuk, hogy felléphessünk a Barba Negra Trackben Budapesten, megünnepelve egyúttal a Whitesnake 40 éves fennállást is.”

Nyilatkozta pár hónapja a Deep Purple énekese által alapított legendás banda frontembere David Coverdale. A Whitesnake, „Flesh & Blood” elnevezésű turnéján egyaránt játszik majd dalokat az új stúdióalbumról, valamint legnagyobb slágereit az elmúlt 40 év rock történelmének egyik leghatalmasabb életművéből. Az 1978-ban alapított csapat június 25-én érkezik Budapestre.

Harminc éves a Tátrai Band, huszonöt a Junkies, jubilál az Ismerős Arcok, aréna hangulatban Hobo és a Hooligans, lemezbemutatót tart a B52. Egy hónap alatt több mint húsz kiemelt koncert a Barba Negra Trackben.

További programok

[2019.06.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még