2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Új videoklip! Jóbarátok Carson Coma módra

A Carson Coma új dala egy személyes és egyben szokatlanul őszinte családi történetről szól. Mindezt a lehető legvidámabban, a '90-es évek legnagyobb szituációs komédiáinak stílusában tálalja a zenekar legújabb klipjében...

A Carson Coma az egyik legizgalmasabb fiatal hazai csapat valahol a vintage és a pszichedélia határvonalán. Legújabb különleges videójukban a 20. századi amerikai sitcomok látványvilágát ötvözték a ‘80-as ‘90-es évek magyar hangulatával…

A dalszöveg egy igaz történet dolgoz fel.   „A lemez megírásának egyik utolsó napján elmentem ebédelni a nagymamámmal, aki szinte rögtön a közepébe vágott a mondanivalójának: 50 évnyi frusztrált házasság után végre a válás mellett döntött, már el is költözött otthonról. Nem mellesleg, másnap már indult egy hónapra valami barátnőjéhez a Mátrába, hogy majd fürdőkbe járnak és utazgatnak.” – mesélte a számára akkor nagyon meglepő és hirtelen jött történetet Fekete Giorgio, a Carson Coma frontembere.

„Teljesen lepadlóztam, én abban nőttem fel, hogy a Mama és a Papa utálják egymást, de ez a helyzet, ezt kell elfogadni, ez így van örökérvényű és pont. Most meg végre tettek saját magukért, boldogok, és ez baromi jó. Úgy gondolom, hogy ez a történet pontosan rávilágít arra a fő üzenetre, amit mi zenekarként közvetíteni akarunk: mindennek megvan a maga sötét és a maga napos oldala, és noha a sötétet könnyeb meglátni, le kell győzni a lustaságunkat, és megtalálni a pozitívumot is. Hogy ez mit jelent? A nagyszüleim megélhették volna tragédiaként is a válást, de túltették magukat és felülemelkedtek a hasztalan dolgokon. Most igazán boldogok. Akkora hatással volt rám ez az egész, hogy az étteremből egyenesen a próbaterembe mentem, ahol Barnabással, a dobosunkkal egy óra alatt meg is írtuk az egész szöveget.”

A második Carson Coma videó, a Song About My Grandma című dalhoz készült és természetesen a hamarosan megjelenő Corduroy Club albumot vezeti fel. A klip Lippai Balázs rendezésében, Komoróczki Dia operatőrrel a Hangfoglaló Program és az NKA támogatásával forgott. A Carson Coma debütáló nagylemeze minden streaming-oldalon és CD-n április 25-én fog megjelenni, május 18-án pedig élőben is meghallgathatjátok a bandát a Kobuci Kertben.

Carson Coma lemezbemutató koncert hamarosan!

 

[2019.05.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még