2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Nem kell álarc - #Vanezígy interjú

A #VANEZÍGY megkezdi. Nézzük mivel indul a Tigli Hande Tímea és Farkas Sándor alkotta formáció.

Hm...miért #VANEZÍGY?

A névválasztás igazából nagyon spontán jött. Mindketten eléggé borús időszakon mentünk keresztül ebben az időszakban, lelkileg, érzelmileg egyaránt. Semmi nem úgy akart összejönni, ahogy mi azt szerettük volna. Eljött az időszak amikor már mindenre csak úgy reagáltunk, hogy van ez így. Felkiáltottunk, hogy legyen ez a nevünk.  Mutassunk ezzel is példát, hogy semmi negatív dologtól nem szabad megriadni, hiszen az élet mindig megy tovább. Ahogy az első dalunkban is felcsendül "Nézd az élet napos oldalát."

Egy rendezvényen találkoztatok még 2015-ben, hogy lett ebből közös projekt?

Egy tehetségkutatón találkoztunk, ahol Timi szervező, Sanyi meg résztvevő volt. Első látásra egyikünk sem volt szimpatikus a másiknak, de ahogy telt múlt az idő, egyre több volt a közös téma, nagyobb lett a kötődés, és egyszer csak azon kaptunk magunkat, hogy együtt zenélünk és az életünk nagy részét együtt töltjük. Kettőnket hívták fellépni az ország különböző pontjaira, más és más stílusban. Soha nem találtuk a helyünket, mert arra vágytunk hogy kifejezhessük a saját érzéseinket, gondolatainkat, különféle témákban,  egy olyan dalban ami, igazán a mi saját gyermekünk. Majdnem 3 év után ékezett el a  pillanat, hogy ez megtörténjen mert ez egy hatalmas felelősség. Nem mindegy, hogy mit közvetítünk a külvilág felé.

Hamarosan érkezik az első saját gyereketek az első saját dal. Mesélj a Partylázról.

A zenét Pál Zoltánnal közösen írtuk, a szöveget pedig együtt vetettük papírra. A vokált Polyák Rita énekelte fel, ami hatalmas megtiszteltetés, hiszen Ő, azon kívül, hogy a barátunk, az egyik tanárunk is egyben. A dal összefoglalva arról szól, hogy a közösségi oldalakon se öltsünk álarcot, merjük fel vállani azt akik vagyunk, akkoris ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy mi azt elterveztük. Illetve hogy ne a telefont nyomkodjunk éjjel- nappal, főleg ha szórakozni megyünk, hanem testtel, lélekkel éljük meg a buli hangulatot, a legszebb pillanatokat, és a barátokkal együtt töltött időt, mert azt senki és semmi nem adja vissza.

A dalhoz pár héten belül készül a klip. Hogyan állnak az előkészületek?

Most forgattuk le a videóklippet, Németh Dániel "Kobi" rendezésével.  Április 19.-én 19:00-tól kerül ki a Youtube csatornánkra. A forgatáson rendkívül jól éreztük magunkat. A barátaink működtek közre, akik nagyon  jól viselték, és akiknek roppantul hálásak vagyunk, hogy óriási alázattal csinálták végig ezt a pár órát, és emelték jelenlétükkel a klip és egyben a dal sikerét.

Mivel lennétek elégedettek egy év múlva a #VANEZÍGY kapcsán?

Természetesen minél több, tartalommal bíró dalt szeretnénk kiadni, amivel tudunk adni magunkból a közönségünknek. Szeretnénk nagyon  sok helyre eljutni a saját szerzeményeinkkel, és az csak hab a tortán, ha ezeket a nótákat  az emberek velünk is éneklik.

[2019.04.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még