2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Megérkezett a Bármikor - Íme a Talk2night új dala

Év eleji debütálása után máris egy újdonsággal jelentkezik a Talk2night zenekar. Megjelent a Wellhelloból már jól ismert zenei szekció és Vavra Bence vadonatúj dala a „Bármikor”, melynek szövegét Papp Szabival együtt jegyez a banda. Ráadásul a friss számhoz készült videó már elérhető a YouTube-on!

Tavaly ősszel attól volt hangos a sajtó, hogy a Wellhello zenei szekciója otthagyta a zenekart. Azonban nem kellett sokat várni, hiszen a zenészek együtt folytatták tovább és január elején már be is jelentették új formációjukat Talk2night néven. Az együttes énekese Vavra Bence lett, aki a tavaly feloszlott By The Way frontembere volt.

„Bence elképesztő tehetség, akivel az első percben megtaláltuk a közös hangot”- nyilatkozta a zenekar.

A banda nem tétlenkedett sokat, hiszen év eleji debütáló „Max nem” című számuk után, máris második dalukkal jelentkeznek „Bármikor” címmel, melynek dalszövegét a Supernem frontemberével, Papp Szabival közösen írták. A srácok a dal modern, friss hangzásvilágát élő hangszerekkel teszik még izgalmasabbá, így nem hiányozhat a fantasztikus szaxofon sem a számból.

„A dal egy felszabadult, ‘feel free’ életérzést ír le, ami abszolút mi vagyunk”- magyarázta Vavra Bence a zenekar frontembere.



A szám egyből videoklippel együtt jelent meg, hogy még jobban ráerősítsen a dal gondtalan, laza fesztivál életérzésére. A zenekar 3 napon keresztül forgatott rengeteg helyszínen, többek között a Lemezkuckó, Pannonia Studio és a Kincsem Park területén.

 „Az egész pontosan úgy alakult, ahogy megálmodtuk és elképesztően élveztük minden percét. A Balatonban való billentyűzéstől kezdve, a lóháton való basszusgitározáson át büszkén és hatalmas mosollyal nézzük vissza minden kockáját a Bármikornak”-mesélte Szász Csaba a banda basszusgitárosa.

A klip további különlegessége, hogy megálmodója és rendezője a zenekar billentyűse, Wagner Emil volt, akinek munkáját Temesi Ádám operatőr segítette. A fiúk kitettek magukért és egy minden tekintetben izgalmas dallal és klippel örvendeztették meg a nagyérdeműt.

A zenekar jelenleg gőzerővel dolgozik első nagylemezének elkészítésén és hamarosan színpadra is állnak, hogy bemutassák a közönségnek a végeredményt.

„Tele vagyunk ötletekkel, és alig várjuk, hogy ismét színpadra álljon a brigád. Most az a célunk, hogy hamarosan egy nagyon jól összerakott koncertműsorunk legyen”- tette hozzá Emil, a zenekar billentyűse.

 

[2019.04.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még