2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Hoogligans
Kapcsolatok
Hooligans

Gigantikus buli volt március 16-án az Arénában - Hooligans koncert

Ezer fokos hangulatban izzott az Aréna március 16. estéjén, a Hooligans együttes igazi hatalmas rock bulit varázsolt nekünk - a ”minden percben elvarázsolsz teljesen” gondolat működött, a banda remekül ’Játszott’. J

A közönség lelkesen várta és buzdította a zenekart a kezdésre, füttykoncert és hatalmas ováció fogadta a csapatot a színpadra lépéskor. Csipa megígérte, hogy „A mai még mindig nem a kiskorúak koncertje lesz, és nem is egy teadélután”, nos, ez valóban így is volt. Ízig, véréig rock koncerten pöröghettünk, amelyet az első pillanattól az utolsóig – a „jég hátán” is, „hotel mámor”-ban - végig buliztuk, táncoltuk, tomboltuk Csipával, Endivel, Késmárki Zsolttal és Tóth Tiborral.

Sorra csendültek fel a jól ismert Hooligans örökzöld énekek, mint a Mindörökké, a Félember, az Idegen, a Szex és kávé, a Nőben a boldogság, a Játszom, a Királylány, a Legyen valami, az Illúzió, a Vér nem válik vízzé és a Szabadon.  A tavaly decemberben megjelent Jég hátán című új hanglemezről is kerültek a listára szerzemények, többek között a Hálózsák, a Félig ébren és a Rég volt, igaz se volt.

A pezsgő hangulatot növelte, hogy látványelemekben is bővelkedett a show, a kivetítőn remek képi aláfestések kísérték a zeneszámokat. Többször repkedtek tűzbombák és lobbantak tűzcsóvák a színpadon. Nekem az időnként mindent ’behálózó’ zöld lézersugarak tetszettek a legjobban, szürreálissá tették az egész nézőteret és a színpadi képvilágot.

A Group N’ Swing zenekar közreműködésével, szaxofonnal és trombitával átszínezve hallhattunk néhány régi Hooligans számot, mint például a Funky Jumping, az Őrangyal és a Szép volt haver.

Lírai elemként az Apám került előadásra, nagybőgős hangszereléssel. Igazán megható dal, amely kellemesen lassította néhány érzelmes perc erejéig a show vadpörgését, egy kicsit befelé figyelve énekelhettünk az együttes frontemberével.

Majd pörögtünk is tovább a Seholország, a Paradicsom, a Várok rád és a Küzd az álmodért dallamokkal.A több mint két és félórás koncert végig izzásban tartott mindenkit az Arénában, így a záródal után természetesen nem engedtük el egyből őket, - „vissza, vissza” kiálltásokkal telt meg a terem - muszáj volt visszatapsolnunk a bandát. Így még részesülhettünk néhány „mámoros” percben és egy közös felugrásban, amelyet szép szerpentin-robbanás követett.

Várjuk a következő koncertshowt!

Megyeri Nóra

A képekért klikk a következő oldalra.

[2019.03.26.]

  (1. oldal)  következő oldal »

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
gygabor 2019.03.22. 12:57 • [1]
"nagybőgős hangszereléssel"

Az Apám c. dalban csellón közreműködött Simkó-Várnagy Mihály.

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még