2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Jön a Nightwish az Arénába
Tarja Turunen és a Stratovarius is a Barba Negrában járt - képekben
Kapcsolatok
Nightwish

Best of műsorral érkezik Budapestre a Nightwish

Szinte még ki sem hűlt a Barba Negra színpada a Nightwish, egykori énekesnője, Tarja Turunen után, máris érkezik hazánkba a szimfonikus metál legnépszerűbb képviselője, a finn Nightwish.
 

A zenekar a márciusban megjelent Decades, lemezével indult világkörüli turnéra, melynek során Budapestre is ellátogatnak. A magyar közönség november 20-án hallgathatja meg őket élőben, a Papp László Budapest Sportarénában.

A válogatáslemezre a Nightwish 22 éves pályafutásának, eddigi legfontosabb szerzeményei kerültek fel remasterelt verzióban.  Ez jó hír azoknak, akik szerint csak is Tarja Turunen volt az igazi énekesnője a csapatnak és azoknak is, akik kedvelik a jelenlegi énekesnőt, Floor Jansent. A Nightwish a régi és az új rajongók számára is egy nagyon szerethető albumot készített, hiszen még azoknak sem lehet hiányérzete, akik Anette Olzon hangjáért voltak oda. A kiadványon mindhárom hölgy hallható, mindenki a „saját” dalait énekli.

A jelenlegi turnéról készül majd DVD, melyen Floorral lesz hallható az összes nagy sláger és azok a dalok, melyek nagy valószínűséggel soha többé nem lesznek hallhatók élőben.

Az idei Nightwish koncertnek bizony jó esélye van elnyernie az év koncertje címet. A közel két órás műsor alatt természetesen elhangzanak majd a legnagyobb slágerek, de mindemellett néhány meglepetésre is lehet számítani. Lenyűgöző színpadkép, izgalmas vetítések és az elmaradhatatlan pirotechnika teszi majd feledhetetlenné a látványt.

A Nightwish előzenekara Beast In Black lesz. Előzenekarnak lenni nem minden helyzetben hálás feladat, a közönség nem miattuk vált jegyet, sok esetben a fény és hangtechnika sem kifogástalan. Ezen az estén remélhetőleg ez másképp lesz, hiszen jól eltalálták a felvezető bandát.
A Beast In Black, finn power metal zenekar nem csak stílusában passzol a Nightwish-hez, hanem  Molnár Máté, a Wisdom ex-basszerosa erősíti a ritmus szekciót.



Ha nem akarsz lemaradni, vedd meg a jegyed elővételben, a kiemelt állójegyek már rég elfogytak. Állójegy talán még akad pár darab a hivatalos jegyértékesítő partnereknél. Ezekről a Concerto Music oldalán tájékozódhatsz. A legfrissebb infókat a FB eseménynél találod.

Audrey

[2018.11.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még