2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Fedor Kyra

Hosszú út - Szerelme ihlette meg Fedor Kyrát

Fedor Kyra legutóbb augusztusban rukkolt elő Rajtam áll című anyagával, az énekesnő pedig azóta sem unatkozik. Kyra most először egy lírai szerzeménnyel lepte meg közönségét.

„Ez a lassú dal nem született volna meg, ha nem lett volna egy múzsám hozzá, aki történetesen a párom. Szerettem volna, hogy jól essen neki ez az egész produkció. ” – kezdte a Hosszú út kapcsán az előadó.

„Ez az első olyan dalom, amelynek a szövegét is én írtam. A téma középpontjában az áll, hogy mindannyian várunk valakire, hogy elinduljon felénk. A hozzánk vezető úton azonban vannak tapasztalatok, kudarcok, a múlt törmelékei, amiket az illető keresztként cipel a hátán. Aztán a szerelemhez, kapcsolathoz is sok erő, türelem kell. Ennek ellenére azt gondolom, hogy mindent meg kell élnünk, hogy az út végül a megfelelő emberhez, a végállomáshoz vezessen el. A szöveg dallama, hangulata akusztikus felfogást kívánt. Szerettem volna, ha ez a dal tökéletesre sikerül, amikor felvettük a vokált, bizony elpityeredtem, mert úgy éreztem, hogy megérkeztünk az út végére.”

A Hosszú út szövegét tehát Kyra, a hangszerelést Jung Norbert és Balázs Tibor (Mamóka) készítette, a már említett vokál fronton pedig Veress Kovács Petra és Gyombolai Réka erősíti a dalt. A most megjelent anyaghoz persze klip is forgott, amit Németh Dániel (Kobe) álmodott meg.

„Kyra-ékkal könnyű dolgom volt, nagyon élveztem velük a közös munkát, mivel már az első találkozásunkkor éreztem, hogy egy lelkes, harmonikus csapatot alkotnak ők.” – mondta el Kobe. „A forgatás gyorsan, hatékonyan zajlott. Az alap az volt, hogy egy minimál, a figyelmet nem szétszóró, egységes, letisztult környezetben jelenjenek meg. A forgótálcának köszönhetően pedig az idő múlására, az erényeinkkel, hibáinkkal való haladásunkra azon a bizonyos Hosszú úton, és a dal üzenetére igyekeztünk ráerősíteni.” – tette hozzá a rendező.

[2018.10.08.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még