2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Szenes Iván Emlékkoncert 2018 - nagy bejelentéssel készülnek a szervezők

Szeptemberben ismét Szenes slágerektől lesz hangos Budapest - Már most nagy érdeklődés övezi a legnagyobb magyar slágerek megálmodójának emlékkoncertjét

Szenes Andrea jóvoltából az idén már 8. alkalommal élvezhetjük Magyarország legtöbbet játszott dalszerzőjének ingyenes emlékkoncertjét. A nagyszabású show-ra  szeptember 9-én 18.30-tól, a Szenes Iván téren kerül sor. 20 Szenes sztár, 50 dal, számos díjazott és díjátadó, fantasztikus hangulat, egyedülálló élmény, valamint emlékezetes pillanatok várják a Szenes slágerek szerelmeseit Budapest kiemelt rendezvényén, amely idén először Győrben is bemutatkozott. 

Ismét felejthetetlen élményben lesz része a közönségnek, így nem csoda, hogy a Szenes slágerek rajongói már hónapokkal a koncert előtt biztosítani szeretnék ülőhelyüket a nemzet dalköltőjének lánya jóvoltából megrendezésre kerülő ingyenes eseményre. Számos sztár-duett, családi produkciók, 20 fellépő, 50 sláger és meglepetés várja majd a közönséget az egyedülálló eseménysorozaton.

Korda György és Balázs Klári, Koós János és Dékány Sarolta, Nyári Károly és lányai, Fási Ádám és Fási Zsüliett, Voith Ági és Bodrogi Gyula is együtt lép majd színpadra, de a legifjabb generáció képviselői, a tini bálvány Opitz Barbi és Burai Krisztián is csatlakozik a fellépők köréhez. Természetesen most is velünk lesz az Apostol együttes, Zalatnay Cini, Mészáros János Elek, Postás Józsi, Bokor Marianne, Vastag Tamás és Kocsis Tibor is. Sajnos Aradszky László már az idén nem lehet velünk, de dalait unokája, Aradszky Marcell fogja előadni.

A művészeken túl az egyik nemzeti büszkeségünk,  az olimpiai bajnok Borkai Zsolt, is vendége lesz az eseménynek; Győr polgármestere  különleges bejelentéssel is készül a Szenes rajongóknak.

Varázslatos helyszínen hallgathatjuk a legszebb dalokat

A világviszonylatban is egyedülállónak számító Szenes Iván emlékkoncert - igazi Hungarikumként - az egyetlen koncert, amely azon a helyszínen valósul meg, ahol maguk a slágerek is születtek.  A budapesti kultúrtörténeti helyszínt még különlegesebbé és egyedibbé varázsolja, hogy a Szenes család generációi évtizedekre visszamenőleg ezen a téren éltek és alkottak.

„Édesapám mindig is nagyon kötődött az otthonához, és csak alig-alig hagyta el azt. Állandóan a szerzőtársak és énekesek jöttek ő hozzá. Még nyaralni is úgy szeretett, ha az estét már otthon tölthette. – mesélte a dalköltő lánya,Szenes Andrea.

„A Szenes-sláger mindig gyógyító"

A Szenes daloknak és koncerteknek az a küldetésük, hogy gyógyítsák az emberek lelkét, és jobbá tegyék az életet. Ezt a hatást kortól függetlenül minden generáció képes megérezni és értékelni. Kicsi gyere velem rózsát szedni, Hipp-hopp, jön Vuk, Kicsit szomorkás a hangulatom máma, Kislány a zongoránál, Nemcsak a húszéveseké a világ, Mindenkinek van egy álma, Úgy szeretném meghálálni: szinte nincs is ember, aki ne tudná folytatni e sorokat.

Igyekszem úgy összeválogatni a dalokat, hogy minél erősebb legyen a gyógyító hatásuk, hogy a jó élmény egészen a következő koncertig kitartson. Biztos vagyok benne, hogy nagyon nagy boldogság édesapám számára, hogy az ő nevét viseli a tér, és hogy a kedvéért évről évre egyre többen látogatnak el ide. Hiszem, hogy onnan föntről látja a koncerteket, és ilyenkor nagyon boldog pillanatokat szerzünk neki ott, a túlvilágon.” – mondta el Andrea, aki már maga is nagyon várja a koncertet.

[2018.09.05.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még