2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ezt hallanod kell! "Ha szeretnél" - gyönyörű dallal jelentkezett a magyar énekes

„Ha szeretnél” címmel készült el V1tamin, azaz Móré András debütáló dala, amelyhez látványos videoklipet is készített a Happy Gang egykori énekes-zenésze. 

Ki ne emlékezne a „Kérek egy kulcsot a szívedhez”, a „Fiatal szerelem” vagy a „Minő guminő” dalokra? Emlékezni kell, hiszen a kilencvenes években ezekre a slágerekre tombolt az ország, a lírai dallamokra pedig tízezrek vallottak egymásnak szerelmet. V1tamin, a dalok zeneszerzője most visszatért, s immáron szóló előadóként hozta el 23 év után a szerelmesek vadonatúj himnuszát.

„Ha szeretnél” címmel készült el V1tamin, azaz Móré András debütáló dala, amelyhez látványos videoklipet is készített a Happy Gang egykori énekes-zenésze. Nem csak a szerzemény, de a videoklip is különlegesre sikerült, hiszen a Balatonon forgatott mini-moziban a vízben való zenéléstől a zongora felgyújtásáig minden megtörténik – pontosan úgy, ahogyan egy viharos szerelemben a romantikus kezdéstől a fájó búcsúig.

Visszatért!

„Nem csak a klip lett különleges, de már a forgatás sem volt mindennapi, annyi előkészületet igényelt. Számtalan kalandot éltünk át a felvételek közben a stábbal a magyar tengernél. A dal szövegét Valla Attila barátom írta, és az egyik legszebb szövegű nótám lett – meséli V1tamin. – Szeretném, ha ez a szerzeményem is legalább olyan utat járna be, mint annak idején a Kérek egy kulcsot a szívedhez, amit a mai napig kívülről fújnak az emberek. Örülök, hogy a régi slágereim sem koptak ki a zenei lejátszókból, de épp itt volt már az ideje frissíteni a listát. Sokminden történt velem az elmúlt esztendőkben, jó és rossz dolgok egyaránt, s ezeket a megélt élményeket dallá formálom. Ígérem, mostantól aktívabb leszek a zenei életben, és mindent megteszek azért, hogy újabb évtizedekre ellássam a toplistákat slágerekkel.”

[2018.09.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még