2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Zoltán Erika nagyon készül a csülökfesztiválra

Zoltán Erika minden bűntudat nélkül eszik – természetesen mértékkel – zsíros ételeket, amely egy teljes életmódváltásnak köszönhető.

Az énekesnő elmondta, másfél évvel ezelőtt vett egy nagy levegőt és egy doktornő segítségével életmódot váltott. Azóta nem fogyókúrázik, de tudatosan étkezik. Elhagyta a tejtermékeket, viszont kötelező módon eszik zsíros ételeket, mert ahogy azt a doktornő elmagyarázta neki, a szervezetünknek szüksége van a napi megfelelő zsírbevitelre, így Erika ennek megfelelően készíti otthon is az ételeket. Természetesen szénhidrátot csak mértékkel fogyaszt, viszont sokkal jobban érzi magát és sikerült több, mint tíz kilótól megszabadulnia. Erről  hétvégén, július 6-7-én tartandó V. Mezőzombori Csülökfesztiválon meggyőződhet mindenki, ahol Charlie, Vastag Csaba, Nikolas, a Desperado, Deniz és Kis Grofo mellett Erika lesz az egyik sztárfellépő:

-  Biztosan megkóstolom a csülköt, mert nagyon szeretem, ráadásul nem kell bűntudattal ennem, hiszen az orvos írta elő, ha nem is receptre – mondta Erika nevetve. – Biztos vagyok benne, hogy találok finom kovászos uborkát is mellé, úgyhogy az kiváltja majd a kenyeret. Egyébként imádom ezeket a fesztiválokat, mert a kisgyerekektől kezdve az idősebbekig mindenkit láthatok a közönség soraiban.

Erika hozzátette, nagyon hálás a sorsnak, amiért sok fellépése van nyáron, ráadásul 26. alkalommal rendezi meg  tánctáborát Siófokon, ahova már most 150 jelentkező van. Ami pedig ezeken kívül is felvillanyozza, hogy talán a legnagyobb slágerének, a Szerelemre születtem című dalnak elkészítették az akusztikus változatát, amelyre klipet is készítenek.

A Mezőzombori Csülökfesztiválon egyébként főzőversenyek, gasztronómiai különlegességek, kulturális- és szórakoztató programok várják az érdeklődőket a koncerteken kívül. A főzőversenyen idén nemcsak a felnőttek és a profi szakácsok  mérettetik meg főzőtudományukat, hanem a gyerekek is, akik óriási lelkesedéssel készülnek a versenyre.

[2018.07.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még